h DEH
Printable View
h DEH
τ'έγινε 'δω?
Είναι πλέον προφανές πως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κότα λειράτη, η οποία έχει τα μούτρα να επιστρέψει σήμερα εδώ με σκοπό να μας πουλήσει τρέλα, μιας και χθες ήταν όσο συνεπής ήταν ο φάντομ ντακ.
Όταν λοιπόν, μπουχέσα, με το καλό ξανακατέβω Αθήνα, θα δώσουμε ένα ραντεβουδάκι εγώ, εσύ και η γυναίκα σου η κιούσπα (προσεχώς κλαψομούνα), να σας εξηγήσω από κοντά πως πάνε αυτά τα πράγματα.
Μέχρι τότε μην ξαναποστάρεις, καθώς η αλήθεια είναι ότι μια χάβοκ μας είναι υπεραρκετή. Ευχαριστώ εκ βαθέων.
Θεμησομάγος, ο κάνσερ έχει δίκιο. Άλλαξε άβαταρ.
ο σολούσιον είναι αυτός τελικα ε.
o aigeas einai fake accoun tou iskra.
edit : +t
diko mou einai
βασικά δν είναι φέηκ. σίγουρα πράματα + πρώτο χέρι.
thanx παντα με ξελασπωνεις γουτουνι.
Quote:
Originally Posted by Atheist
και πόσα περίπου χρόνια παρακολου8εί ερ ώστε να ξεπατικώσει πρόσωπα καταστάσεις και υφάκι;
Τα έσπασα ανελέητα με μερικά ποστς Vic και Amnesiac. και δηλώνω συμπάθεια στα λεγόμενα του πάντα συνεπούς και εύστοχου Skalani Caveman. Επίσης και ο cancer είναι σωστότατος.
Aigeas, σοβαρά τώρα, ήρθες εδώ για να υπερασπιστείς ένα βαθύ λογοτεχνικό δοκίμιο που έγραψες με κατσαρίδες και κουνούπια, ή απλώς να διασκεδάσεις και να σπάσεις πλάκα; Με δύο λόγια είσαι παντελώς καθυστερημένος ή αργόσχολος;
πφφφ, ούτε πριν 3 μέρες δν του το 'δειξα.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Είναι αλή8εια στο μπούτσο μου. Η έγνοια μου είναι στο χιούμορ και την διασφάλιση του!!
ναι μωρέ.
meneis kai esy avlida?
όχι! δν ξέρω καν που είναι η αυλίδα.
Ικόνοκλαστ, αδερφέ, από εσένα ειδικά περίμενα κάτι καλύτερο...Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Αν και για να λέμε την αλήθεια, ελάχιστα άτομα με γνωρίζουν προσωπικά κι ο σολούσιον είναι ένας απ' αυτούς.
Aπο την αρχή είχα την πρόθεση να διασκεδάσω (ο σοβιετικός σύνδεσμός μου μπορεί να το επιβεβαιώσει, πριν καν έρθω το ήξερε)
Δεν είχα κι άδικο βέβαια, η έμπνευσή μου ήταν 100% σωστή.
Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είχα σκοπό να τρομάξω κανέναν, αλλά λίγο οι τρόποι σας με χαλάσανε (σε τσαντίρια μένετε ρε; )
Επιπλέον ούτε και ο σύνδεσμός μου ο σοβιετικός δεν ξέρει ποιός είμαι πραγματικά και σίγουρα είχα δεδομένη την μειωμένη εμπιστευτικότητα, αλλά κι αυτός όταν κυκλοφορούσα εγώ στα φόρουμς, ήταν επίσης πιτσιρίκι. (λέω ψέματα άραγε διάολε; )
Και έτσι άκουσα ότι είμαι ασφαλίτης, πράκτορας της αριχεπισκοπής, ο iskre, ο Τζώνης ο γκέΪ που ψάχνει άντρα, απεσταλμένος του σατανά, ο σολούσιον, και άλλα πολλά που φυσικά ούτε πρωτότυπα είναι ούτε και πρώτη φορά τα διαβάζω, γιατί όταν έκανα εγώ φέϊκ και μαλακίες κωλόψαρα εσείς παίζατε τα πουλιά σας στο δημοτικό.
Τελικά κατέληξα πως είναι απείρως διασκεδαστικότερο να είσαι αυτός που είσαι πραγματικά. Και τότε όλοι οι άλλοι κάνουν σενάρια, που μπορεί τελικά να μην είναι και καλύτερα απ' ότι η ίδια η πραγματικότητα. Δηλαδή θα ήταν ίσως προτιμότερο να ήμουν ένας απλός ασφαλίτης.
Υ.Γ
Τελικά μήπως είναι ο skalani o αρχιμάγιστρος;
Τσαρλ... ε... μάγε μου, κάνω πως δεν σε βλέπω. Γιατί αν σε δω στ' αλήθεια εγώ, να είσαι σίγουρος πως θα δεις πάρα πολύ κόσμο αναπάντεχα, και θα κλαις και θα λες ότι είσαι αθώος. Γι' αυτό κάνε κι εσύ το ίδιο. Χώσου στην φωλιά σου σαν την κατσαρίδα και μην ξαναγράψεις το οτιδήποτε αν δεν σου απευθύνω τον λόγο. Δεν αστειεύομαι καθόλου σ αυτό το τελευταίο.
popo magas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xalarose re ligo tha patheis tipota apo tis polles ormones!!!!
vasika pare fora ap tin avlida kai ela klase mas t arxidia!
kalo? :D
Βλέπω δεν το πήρες το μήνυμα labη.
Κρίμας, πρέπει να παίρνεις στροφές γρηγορότερα.
Υ.Γ
Τελικά που είναι η Αυλίδα;
(η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101 αποκλείεται μεγάλε)
i avlida einai dipla sta tethorakismena stin aylona!
i paralia tis pou einai?
Θέλω να πω δηλαδή πως εκεί που το είδες αυτό, κανονικά θα έπρεπε να προσέξεις πρώτα την ημερομηνία εγγραφής.
:?:Quote:
Originally Posted by Aigeas
Mhn trelainesai.
Quote:
Αν αυτό είναι, φίλε Αιγέα, ποστ ανθρώπου που γράφτηκε για να διασκεδάσει, τότε με χαρά διαπιστώνω πως όχι μόνο είσαι ένας αργόσχολος που "κάθεσαι και ασχολείσαι με πιτσιρίκια", αλλά και ένας ατόφιος καθυστέρας και -πραγματικός- τρόμπας που νομίζεις πως γαμείς και δέρνεις όσους τολμάνε να μιλάνε χωρίς να τους απευθύνεις τον λόγο, σε ένα φόρουμ που γράφτηκες προχτές.
Κατά τα άλλα είσαι ένας υπέροχος user, αν ο maestro (fake και μη) ήταν στην κατηγορία Α (ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ) εσύ δεν πέφτεις κάτω από Γ για κανένα λόγο.
Καλά δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά θυμήθηκα ότι το "Λαϊκή Δημοκρατία της Θεσσαλονίκης" κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο το "97
Τρε μπανάλ μεγάλε, μπορεί και να ταιριάζει με το όπλο.
@carheart πριν γράψω οτιδήποτε, διάβασα πρώτα. Και είχα δεδομένο πως ότι και να γράψω, "ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ" θα μου λέγατε. Δεν έπεσα έξω έτσι;
Αλλά ότι είμαι αργόσχολος και σκοτώνω την ώρα μου έχεις δίκιο. Μπορεί και να μην έχεις όμως. Το κακό είναι πως δεν ξέρεις.
Προσωπικά ουδέποτε σε έβρισα, και δεν θα σε έβριζα, παρόλλο το υφάκι δώδεκα χιλιάδων γαμιάδων πεζοναυτών στο βιετνάμ που έχεις εντέχνως και περιεκτικότατα αναπτύξει.Quote:
Αν σε ενδιέφερε το κείμενο, θα μπορούσες να στείλεις ένα pm να προστεθεί η πηγή του εξαιρετικού αυτού άρθρου, ή και στο main, αν δεν έκανες σαν να σου έκλεψαν μυστική γνώση αιώνων.
Αν σε ενδιαφέρει ο χαβαλές, ε τόσες σελίδες τα πάμε μια χαρά.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι ενδιάμεσο που ούτε εσύ έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι, απευθύνσου στον Deggial, είναι ειδικός σε τέτοιες καταστάσεις.
an endiaferese gia nees gnorimies kauta agoria klp
apeythynsou edo http://www.gaydemon.com/
Ακόμη να καταλάβεις carheart πως τίποτα δεν έγινε για το κείμενο, αυτός ο ισχυρισμός είναι τουλάχιστον αστείος. Αλλά επειδή όπως είπα διάβασα πρώτα (αργεί και το activation βλέπεις, έκανε 2 μέρες), κατάλαβα απευθείας ότι θα πρόκειται για μεγάλη διασκέδαση.
Καλύτερα ασ' το ως έχει για να γίνονται τα παθήματα μαθήματα. Όταν βλέπετε καινούργιο χρήστη δεν θα του λέτε "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ" θα του λέτε "καλωσήρθες". Είπαμε, μάγκες στο πληκτρολόγιο και δάγκες στην πραγματική ζωή, δεν γίνεται. Όλοι έχετε ευθύνες, αν δεν το έχετε πάρει ακόμα πρέφα. Η "ανωνυμία" στο διαδίκτυο είναι για τους αφελείς και ζείτε σε μία χώρα που για 1000, για 2000 ευρώ, ο καθένας είναι πρόθυμος να πουλήσει το οτιδήποτε, διευθύνσεις και τηλέφωνα.
Στο τέλος carheart που ξέρεις; Μπορεί να έλεγαν "αη γαμήσου" στον Βαρδινογιάννη αυτοπροσώπως, και τότε θα είχες και το κρίμα στο λαιμό σου. Καλή η αθυροστομία και η πλάκα αλλά σαν γενική παρατήρηση θα έλεγα ότι τα 3-4 τελευταία αυτά χρόνια το κακό παράγινε, το "αη γαμήσου" και οι σατανάδες έχουν αντικαταστήσει τα ψυχοφάρμακα, ζούγκλα όλα τα ελληνικά φόρουμς και το επίπεδο δεν είναι καλύτερο από το "Νitro" του Κωστόπουλου. Αλλά εγώ και άλλοι πολλοί έχουμε σάρκα και οστά φίλος, μπορεί και να μην ανεχόμαστε να μας βρίζουν την μάνα ούτε στην πραγματική ζωή. Γι' αυτό σου λέω, άσε καλύτερα, τα παθήματα μπορεί να γίνονται μαθήματα.
Ανέβηκες μόλις στην Β.
Χρήστη Αιγέα,
με μεγάλη μου λύπη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να σε πληροφορήσω για την απόφαση μου να μην κάνω αποδεκτό αυτό το τελευταίο αίτημά σου στο οποίο δεν αστειεύεσαι καθόλου, καθώς η μέρα που θα περιμένω από έναν κουράδα σαν και του λόγου σου άδεια για να μιλήσω δεν έχει έρθει ακόμα.
Από κει και πέρα, επειδή είδα πως το θράσος σου δεν έχει όρια, να σε πληροφορήσω αρχικά πως ένας ενήλικας έχει κανονικά τριάντα δύο (32) δόντια* και εν συνεχεία να σε διαβεβαιώσω πως σε μελλοντική μας συνάντηση θα σε βοηθήσω να τα μετρήσεις για να δεις αν είσαι κι εσύ με τους κανονικούς.
*πηγή
Mia xara tairiazei. Oxi k mpanal!Quote:
egw pantws ystera apo osa diavasa tha ithela na zitisw syggnwmi apo to xristi Aigea (R) kai na tou pw pws osa eipa den ta ennoousa kai oti stin pragmatikotita eimai kalo paidi. kai para ta osa elega, champions league me ton olympiako pira ti saizon 2014-15 kai oxi ena xrono nwritera, apla to eipa panw stin orgi mou gia na sou spasw ti magkia.
an parolayta den apodexteis ti syggnwmi mou tha ithela na sou proteinw, file Aigea, na ta poume face to face gia na lythei i pareksigisi. gia na sou apodeiksw malista oti ennow osa lew, molis katevasa to windows live messenger. an sou fainetai poly tolmiro kati tetoio, exw kai mirc, an kai exw ksexasei on tropo leitourgias tou.
se kathe periptwsi, tha ithela na valw ena telos sayton ton kyklo misous pou anoikse i mallon pou anoiksame oloi mazi legontas ayto pou apo tin prwti stigmi ithela na sou pw : σε αγαπώ.
@aigeas
den mas endiaferei oute poios ise,oute ti kaneis,oute ti ekanes sta 14-24-34,oute posa lefta exeis,oute ti mixani exeis,oute pou meneis,oute to parelthon,to paron ke to melon sou...irthes me tin dikeologia oti pira ena keimeno sou ke to postara sa diko mou...pragma to opoio de stekei...meta arxises na tin mpeneis s olo ton kosmo ke mexri ke fotografia sou mas esteiles gia ekfovismo...stin proti mera pou vrethikes sto forum ixes kleisei rantevou gia ksekatharisma logariasmon ke ferosoun epiikos san pedi 16 xronon pou kapnizei gia magia ke exei ke papi ke skaei ke souzes ke fonazei s opoio gomenaki perasei ke ama tou vrisoun tin omada paei ke gia ksilo sti lavriou...mexri tin ilikia sou ke pernontas ap ta karavia opos les tha prepe na xes mathei tin texni tis epikoinonias ke tis ipomonis...ke stin teliki poios sou zitise na sinetiseis esi olo ton kosmo...na sou thimiso oti esi irthes edo ke kanenas den irthe s esena..esi arxises na milas ke na prokaleis ke ekanes ke posa post se 3 oloklires meres mono s ena topic...ke pragmatika ime periergos na matho pos emathes gia to forum an oxi apo gnosto,i allo xristi o opoios se kserei...ke pos teleios tixea vrethikes ke ksekinises na postareis kateythian mono s afto to topic...an thes akoma na sinetiseis ton kosmo ksekina ap ton kosmo giro sou ke meta proxora sto internet,an pote teleioseis me to proto...an isoun toso eksipnos oso les tha to eixes idi kanei afto...episis an thes na matheis ta stoixeia mou na sou doso to paypal account mou na mou stileis 2 xiliarika ke sou stelno ke fototipia taftotitas...giati na ta parei kapios allos..?
themisomalakas.
:P :P :P :P :P :P :P :P
amehesiac
:beerz: :beerz: :beerz: :beerz: :beerz: :beerz:
Ελα, ρε πατερα!Quote:
Παρεπιπτοντως, "Hi, everybody!".
simfona me krifes plin omws panta egkires piges o themisomagos einai to mikro aderfaki tis enexi malakes.
πού είναι ο stormtrooper οεο?
εσύ τι είσαι, μάγκας, δάγκας ή και τα δυο μαζί; :DQuote: