Να μάθεις εγγλέζικα.
Printable View
Να μάθεις εγγλέζικα.
:spoiler: :spoiler: :spoiler: :spoiler:
Εγώ το πίστεψα ότι θα βλέπαμε τον Dexter στην ηλεκτρική καρέκλα! Μου φάνηκαν πολυ πειστικές όλες οι σκηνές που ο Dexter δίνει τα πάντα στους αγαπημένους του με σκοπό να παραδωθεί στο τέλος. Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει με τον Doakes. Έπαιξε και έχασε πάντως. Και για τον θάνατό του δεν ευθύνεται ο Dexter. Ήταν κάπως stalemate η φάση από την στιγμή που τον έπιασε ο Dexter και γι'αυτό φοβόμουν το cliffhanger, καθώς θεωρούσα τον Doakes ΔΥΝΑΤΟ χαρακτήρα, ie δεν θα πεθάνει. Η 3η season θα έχει κάτι λιγότερο χωρίς κάποιον να υποψιάζεται τον Dexter όπως ο Doakes. Πολύ πιθανό να εμφανίσουνε κάποια στοιχεία στη 3η season που θα δείξουν εκ των υστέρων ότι ο Doakes δεν ήταν ο δολοφόνος - και πάλι να ξεκινήσει το κυνήγι τους. Πάντως δε νομίζω ότι ο Dexter θα αντέξει τη ψυχολογική πίεση από το θάνατο του Doakes, γιατί ξέρει ότι ο Doakes ήταν αθώος παρότι εκδικήθηκε για το θάνατό του - του είχε πει ο Doakes για τη μάνα του και τις αδερφές του οι οποίες νομίζουν ότι ο Doakes ήταν ένα δολοφόνος. Και η ψυχολογία του Dexter είναι πολύ περίπλοκη και πάνω σ'αυτή μπορεί να συνεχίσει το 3ο season, δηλαδή στο πως ο Dexter θέλει να ζήσει αλλά ταυτόχρονα πως θα γίνει να ζει αυτή τη διπλή ζωή, και να αναγκάζεται να λέει σε όλους ψέματα, ειδικά στα άτομα που λέει ότι αγαπάει. Αν δε γραφτεί καλά, προφανώς μιλάμε για εκφυλισμό της σειράς. Σε γενικές γραμμές πάντως, νομίζω ότι είναι η καλύτερη σειρά που'χω δει ποτέ. :)
Κάπου σε κάποιο torrent ελπίζω να κυκλοφορεί και το ost.
επίσης γαμηστεροί είναι και οι τίτλοι έναρξης, και μουσική και video
Bασικά τα έσπασε στο 12, στη φάση που μιλάει ο Ντεξ και όλα γίνονται όπως στους τίτλους έναρξης. Που ξυρίζεται, κόβει το πορτοκάλι κλπ.
Πολύ ωραία σκηνή.:)
εχω οστ ,θε;
οντως σ'αυτη τη σκηνη πηγε το χαμογελο στ'αυτια :D
ναι και ναι.
pswrd www.dayphorum.euCode:http://rapidshare.com/files/47675225/Dexter.OST._dayphorum.eu_.rar
tnx :)
:spin:
Quote:
Originally Posted by carheart
paizei pouthena soundtrack?
kapoios na sfaksei thn en logw skhnh kai na thn postarei?8a tou eimai ypoxreos
Για 11 και 12 αντίστοιχα.Quote:
Originally Posted by carheart
Αν δεν έχεις βρει ήδη.
Ρε τύπε, 4 ποστς πάνω από το δικό σου το βάλανε...Quote:
Originally Posted by Tribe
να σαι καλά ρε μαν!Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
βραζιλιάνικοι να μην ήταν μόνο!!!!
A, νόμιζα ήξερες Βραζιλιάνικα. :D
Δεν είχα δει, ότι ηταν Βραζιλιάνικοι ρε. :|
Δε βρίσκω αγγλικούς yet στα γνωστά sites. :|
αν υπηρχαν θα ειχα ποσταρει ωρε
sorry re den to koitaksa giati epefte polu spoiler kai den exw dei ta 2 teleytaia akoma :twisted:Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
:spoiler:
auto pou 8elw na pw estw kai ka8usterhmena einai oti h deuterh season moh fanhke telika kaluterh apo thn prwth, de fanhke na kourazetai ka8olou, isa isa, kinh8hke pros teleiws diaforetika monopatia, megalutero psuchografhma dexter kai malista makria apo ton patera tou pleon ( malista telika mou fainetai oti apagkistrw8hke teleiws apo auton, apomu8opoih8hke mprosta tou ustera apo ta psemata pou tou eipe kai apo auta pou tou ekrupse). Twra ti 8a ginei sthn trith season den 3erw, auto pou 3erw einai oti prepei na proste8oun neoi xarakthres oi opoioi 8a exoun kai prwtagwnistiko rolo afou efugan super praktoras kai doakes. Pleonekthma kai meionekthma ths seiras einai oti einai liga episodeia kai oti oi duo season htan autotelhs, opote etsi kai trith season de 8a kourasei pisteuw.
Mikrh parafwnia mou fanhke to kapws viastiko telos kuriws me th sponsora pou 8a mporouse na exei pswmi parapanw. Kai epishs pou den eixame mia antipara8esh superpraktora me dexter giati sthn ousia den kontraristhkane pote, h toulaxiston etsi mou fainetai emena.
:spoiler:
Και τώρα στο CBS....
Με καινούρια αρχή...
Πολύ καύλα....
όσοι προσπάθησαν (γιατί προσπάθεια θέλει) και δεν είδαν μέχρι σήμερα τα δυο τελευταία επεισόδια να έχουν υπόψιν ότι βγήκαν ελληνικοί subs
Ναι, έτσι το έκανα εγώ. Επίσης έχω την εντύπωση πως η Λαγκουέρτα, που στην δεύτερη season ήταν κάπως κομπαρσάκι, τώρα θα δείξει τη Μαρία που κρύβει μέσα της και θα φέρει τα πάνω κάτω.
Πιστεύετε πως ο Dexter θα πιαστεί στο τέλος;
δε ξερω αν πιαστει αλλα κατι μου λεει πως το τελος της σειρας δε θα ειναι και τοσο χαπι
κι εγώ πιστεύω ότι το ένα μέτωπο που θα έχει να αντιμετωπίσει ο δέχτερ θα 'ναι η προσπάθεια τη8 μαρία8 να αποκαταστήσει τη φήμη του δόακς. όσον αφορά το τέλος, θεωρώ δεδομένο ή, τέλος πάντων, ελπίζω ότι θα μαθευτούν όλα (ασχέτως με το αν καταλήξει στην ηλεκτρική).
Πολλή αγάπη :pink: και thanks :)Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:)
"Hidden" Τρελό τρακ :thumbsup:
Πείτε ρε παιδιά πότε αρχίζει η 3η season. Το wikipedia αναφέρει: "On December 3, 2007, CBS Corporation president and CEO Leslie Moonves confirmed that Dexter would "probably" air on the major US network in Spring, to fill holes left by the 2007 Writers Guild of America strike." άρα εννοεί την 3η season;
τριτη σεζον εχει χιλια τα εκατο
τωρα ποτε...παιζει,λογικα το κοβω οπως περυσι παντως,δλδ σεπτεμβριο
To Dexter ήταν η καλύτερη σειρά της περιόδου.-
Πάντα τέτοια!!
απο τα αγαπημενα μου μαζι με το epilogueQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
βασικα ολο το ost ειναι ενα αριστουργηματακι
Αγάπησα Ντέξτερ και φταίει το ιάρ και οι νεκροπεθαμένοι.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by ang69
Nea season pote paizei?
δεν εχω ψαξει και δεν ξερω αν εχουν δηλωσει αλλα λογικα πιστευω σεπτεμβριο οπως περυσι
Αρχικά να πω οτι γαμάει. Αν και μετά το σιξ φιτ αντερ μου σκάσε λιγο περίεγο να βλέπω τον καλούλη Ντείβιντ σε τέτοιο ρόλο.
Μηηηηηηπως, λέω μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το κομματάκι με το οποίο τελειώνει το 5ο επισόδειο της πρώτης σεζόν?
Hidden - Daniel Linct :wink:Quote:
Originally Posted by X
Όλο το soundtrack είναι όμορφο
Quote:
Originally Posted by BlackiE
Euxaristw polu :)
Έχει βάλει λινκ πριν απο 2 σελίδες ο Αμπρούτζης με το OST από rapidshare. Αξίζει.