καλά, εσύ είσαι εξαίρεση, ό,τι δεν κολλάει στα ιερά κείμενα του μαρξ είναι ipso facto αμφισβητούμενο :PQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Printable View
καλά, εσύ είσαι εξαίρεση, ό,τι δεν κολλάει στα ιερά κείμενα του μαρξ είναι ipso facto αμφισβητούμενο :PQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Εδώ που τα λέμε έτσι ακριβώς είναι αλλά παρολαυτά ο ράιχ (βλ. διαλεκτικός υλισμός και ψυχανάλυση) πριν σαλτάρει τελείως, ο φρόμ, η σχολή της φραγκφούρτης και πολλοί άλλοι την πάλεψαν με ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις της μαρξικής 8εωρίας ή/και μαρξιστικές προσεγγίσεις της ψυχανάλυσης. Ακόμα και στην "ορ8όδοξη" σοβιετία χρησιμοποιή8ηκαν εκτενώς παρόμοια υβρίδια, καμιά φορά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα (βλ. ψυχιατρεία). Αυτό δε σημαίνει οτι κατα βάση η ψυχανάλυση δε λέει μπούρδες.
Πήρα πίπα. Σοβαρά. Γαμώ είναι, είναι αρκετά δύσκολη στο "φτιάξιμο" και στο άναμα στην αρχή και σβήνει συχνά αλλά γαμάει. Από τότε που την πήρα, έχω κάνει 2 τσιγάρα όλα, όλα. Ντάξει, σε κοιτάει κάπως ο κόσμος στην καφετέρια όταν είσαι 20 χρονώ με μαλλιά, μούσια (ουψ, αφτά τα ξύρισα γαμώ το μου) και σκουλαρίκια και ανάβεις νωχελικά το τσιμπούκι σου, αλλά τους γράφεις και συνεχίζεις. Άσε που μυρίζει και γαμάτα.
estaizw. kai xamogelaw.Quote:
Originally Posted by Shadowking
Ama hsoun Minerba den 8a se koitousan straba giati ta polla pappoudia kapnizoun tsimpoukia! :PQuote:
Ποια παππούδια στην Μινέρβα, τα εκτόπισαν τα emo.
:P Eprepe na eixes zhsei epoxes opou oi metallades phgainan sto Tiboli (htan dipla sto memories) ston panw orofo kai sto isogeio htan mazemena ola ta pappoudia. Epishs dipla sto Memories phgainan oloi oi Indianoi!Quote:
den kobetai to rimadi...ase pou otan sou teleiwnoun ta tsigara trws oti breis mprosta sou....
karga oral fixation :PQuote:
Originally Posted by perfectly flawed
ipotithetai oti kapnizw to teleutaio mou paketo twra
exw alla eksi tsigara.
anavw twra to ena
Δε θα σου φτάσουν, να πας να πάρεις.
den akous pou milaw e
5 χρονια πιπες δε δουλεψαν ε?
pitsadore gia na to kopseis? elatose to se 2-3 mazi me ksudi.
de mporw na to elattwsw prepei na to kopsw. eidika meta to ksenixti tis paraskeuis opou sixathika tin iparksi mou einai kali eukairia
δοκίμασε να πετάξεις το πακέτο με όσα τσιγάρα έχει μέσα, εγώ δυο φορές έτσι το 'κοψα
Δεν είναι.Γιατί τώρα μπορεί να είσαι τέρμα αποφασισμένος,σε δυο βδομάδες θα δέρνεις αναρχογριές για να καπνίσεις 1 γραμμαριο γκόλντεν βιρτζίνια.
Εξαρτάται απο τον οργανισμό,τα χρόνια καπνίσματος και άλλους παράγοντες,αλλά να το κόψεις τελείως απότομα,ειναι πολυ δύσκολο.Ξεκίνα με τσίχλες και νεράκι πάντα nearby και δες τι θα κάνεις.
Εναλλακτικά,πίπα.(Αν και τα καπνά πρέπει να έχουν φτάσει στο διάολο όσον αφορά τιμές.)
Κιπερ χρειαζεσαι εναν αθρωπα να σε εχει απο κοντα και να επιβαλλεται λεκτικα και φυσικα. καμια ξηγημενη συναδελφο φαση φραου χελγκα ισως. (για να σε επιβλεπει και στον επαγγελματικο χωρο και εκτος δηλαδη)
αλήθεια λέω ηλίθιε Η.
την πρώτη το ΄χα κόψει για πάνω από 5,5 χρόνια τη δεύτερη για 2 μήνες και μια μέρα
Μαχαιρι μαλλον. Ετσι το κοψαν οσοι ξερω.
Και βρειτε κατι αλλο να απασχολειτε τα χερια σας(γιατι κυριως αυτο ειναι το θεμα), τοσα υπαρχουν.
Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ πραγματικός λόγος να κοπεί το τσιγάρο. Προσωπικά καπνίζω 50-60 τσιγάρα τη μέρα και νιώθω πιο υγιής από ποτέ. Το τσιγάρο πέρα από Στυλ για τον Άνδρα και τη Γυναίκα βοηθάει στην πνευματική συγκέντρωση, είναι αγχολυτικό, παυσίπονο, φτιάχνει μια πάντα ευχάριστη διάθεση και θεραπεύει τις παρανυχίδες.
Spoiler
kane mono bafo.
Λόγω κρυώματος και φριχτού βήχα (το οποίο κρύωμα έσκασε μετά απο βραδιά με ξύδια και εξεφτελιστικές ποσότητες νικοτίνης) το'κοψα κι εγώ για κάνα δεκαήμερο πριν από 1,5 μήνα. Απο τότε ζήτημα να χω κάνει 10 τσιγάρα συνολικά. Προχτες σε συναυλία μάλιστα, οπου φυσιολογικά έκανα πακέτο σ'ενα βράδυ, έκανα 2 τζούρες και αηδίασα.
Οι μπάφοι επίσης, έχουν κοπεί απ'το καλοκαίρι.
Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου :dfinger:
Μην είστε πουστάκια, ωραίο είναι το κάπνισμα.
να ο τροπος.ξυπνας τρως 3 ζαναξ κοιμασαι 20 ωρες,ξυπνας τρως 4 ξαναξ κοιμασαι 20 ωρες,ξυπνας..
ενταζειξ φοιλε
όταν αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να έχω ένα πακέτο στην τσέπη μου.
Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να νιώσω στέρηση, απλά να ξέρω ότι είναι δική μου επιλογή, και ότι αν τελικά αλλάξω γνώμη, τα έχω δίπλα μου.
Τελικά μετά από 2 εβδομάδες άκαπνος , όποτε μου ερχόταν να σκάσω ένα, έλεγα , τόσες μέρες το έχω κρατήσει , αντέχω και άλλο , τώρα είμαι σχεδόν 8 χρόνια άκαπνος :pink::pink::pink:
εγω καπνιζω 100ρια. ειναι τσιγαρο με κι αλλο τσιγαρο. ειναι τελειο =)
same story here. :thumbsup:
Λόγω γαμημένης ίωσης που για τέσσερις μέρες έβαζα στο στόμα μου μόνο νερό και μια φρυγανιά/μέρα (γιατί οτιδήποτε άλλο το ξερνούσα στο λεπτό), έμεινα άκαπνος, οπότε είπα "και δε δοκιμάζω να μην καπνίσω άλλη μια μέρα? και άλλη μία?" κλπ. και έτσι το'χω κόψει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Αν όχι "κόψει", τουλάχιστον "ελαττώσει στο ελάχιστο" μιας και τώρα μπορεί να κάνω 3-4 τσιγάρα τη βδομάδα αν παίζει άγχος στη δουλειά κλπ.
Μόνη μαλακία ότι από εκείνη την ίωση έχασα το λάβ των Saint Vitus. :-(
κατάφερα τα χριστούγεννα κιεγώ λόγω ίωσης να μη καπνίσω 4 μέρες περίπου (που ήταν και το περισσότερο διάστημα χωρίς εδώ και δυό χρόνια που καπνίζω) αλλά μετά σκέφτηκα ότι μαρέσει και είναι νωρίς ακόμα. cognitive dissonance το λένε αυτό και θα μας στείλει στον τάφο =/
τελικα αυτος παιζει να ναι πολυ καλος τροπος.
εγω ειμαι μια βδομαδα ακριβως κρυωμενος με διαλυμενο λαιμο κ καπνισα μονο ενα βραδυ σ ενα λαηβ 4 τσιγαρα. (εγινα χειροτερα μετα).
κ γενικα δε μου λειπει κα8ολου ετσι οπως ειμαι.
βεβαια εγω δν θελω να το κοψω κ μολις γινω καλα ξαναρχιζω, αλλα για οποιον θελει αυτη η αναγκαστικη παυση που προκαλει το κρυολογημα πιστευω βοηθαει αρκετα.
5 χρόνια καπνίζω και κατάφερα να το κόψω τον Αύγουστο για 1 μήνα λόγω εγχείρησης που είχα κάνει. Μετά πήγα στην Πράγα και ένα Lucky Strike που μου κέρασαν με ξαναέριξε. Γαμημένοι Τσέχοι.
Άμα θες πραγματικά να το κόψεις πρέπει να γίνει μαχαίρι, δεν έχει έλα μωρε να το μειώσω σιγά σιγά, ας κάνω ένα που και που κλπ.
ΟΞΕΙΑ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ
Τώρα μπορείς κι ΕΣΥ να κόψεις το κάπνισμα.
N arxiseis to bafo
FASWSTE THN VARVARA loipon osoi thelete na to kopsete.
Δεν είπα πως έχω εγώ οξεία φαρυγγίτδα.....