Προβοκάτσια.
Printable View
κλικες στο ερ
:!: :eek: :fear:
SpiritCrusher άμα συνεχίσεις να πρήζεις θα φας ban.
κάνε με admin και θα του το ρίξω εγώ.
ελα ντε ο phantom duck γιατι δεν εγινε μοντ?
τοσους και τοσους κανατε δηλαδη, να αναγνωριζουμε λιγο
Ε ξέρωγω, δεν είναι καλλιστεία, λειτουργικός ρόλος είναι, εννοείται ότι φάντομντακ αγαπάμε. Δλδ οκ, μπήκαν απλά άτομα που παρακολουθούν τα αντίστοιχα φόρουμς για όποτε χρειαστεί κάτι. Ο αμνήζιακ παραδέχομαι ότι είναι εξαίρεση και ότι μπήκε μέσα στο όλο πλαίσιο μαλακίας που μας έχει πιάσει μετά το πάρτι, αλλά και πάλι περισσότερο από ifi-deg-εμένα παρακολουθεί το μουσικό σέξον και το αθλέτιξ, κακό δεν κάνει, ε και είναι τόσο ακαταμάχητα γλυκούλης όταν παρακαλάει μωρέ, άχουτο! :teddy:
Αν ηταν θεμα παρακολουθησης και μονο, τοτε περιπου 4-5 σεξιονς θα επρεπε να εχουν εμενα και το Φαντασμα ως μοντερειτορς μονο.
inb4 ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ
Λολ, στο σεξιον δε σας φτανω εσενα, τον Λιτς και τον Σωτο και αλλους.
Κυριως για Τζενεραλ και Σινεμα λεω
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τον Admin για την τιμητική πρόταση που μου έκανε.
Α και μιας και είμαστε στο σωστό τόπικ, έριξα και το πρώτο μου μπαν!!
Το έφαγε κάποιος χρήστης Epitaph, ο οποίος δεν ξέρω καν ποιος είναι, αλλά με έχει υπερμουτζώσει.
κάντε μια συγκεντρωτική όμως να ξέρουμε που θα πέφτουν οι μούτζες, έχω μπερδευτεί πλέον
Εσύ γιατί μούτζωσες ρε αρχίδι.
κόντρα στο κατεστημένο.-
γιατί με λες αρχίδι!? :(
Δεν είμαι κατεστημένο. Έγινα Super Moderator για να χτυπήσω το Σύστημα από μέσα.
Spoiler
θα στέλνονται και στατιστικά για μούτζες/πινκ από 'δω και πέρα :?:
Ρομπες θα γινετε βαζελακια σημερα :!:
:moutza:
shirime έχεις λινκ για το πρωην αβαταρ σου σε καλή ανάλυση;
συγχαρητήρια, μόλις γαμήσατε τη μάνα του συστήματος πινκ/μούτζες. πουτανάκια του μπάρκα.
Λοιπόν, τις ερωτησούλες να τις καθιερώσουμε. Είναι τυραμισουρεαλισμός. :touched:
Να οργανωθεί εξάμηνο σεμινάριο για χρήστη sod, ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να ξαναποστάρει.
Spoiler
Ανώτατο σοβιέτ, σε αγαπώ. :pink:
Απαντω μονο με ερωτηση Καρβελα, μπαχαχαχα.
Συνεχες reply μεχρι να μου τη βγαλει, γιατιετς.
Επισης, μετανιωσα τα πινκς που εδωσα (ετσι κι αλλιως δινω μπολικα-τελευταια μενω σε αυτα που μου αρεσουν τα αλλα τα προσπερνω)επωνυμως, θα γινω τσονος.
Σας φιλω:maikl:
den katalabainw tipota
Το λοιπόν, μετά από την κουβέντα σε σχετικό θρεντ όπου συζητούσαμε για την ανάγκη βοήθειας σε τεχνικό επίπεδο, ανέλαβε ο KoiliaSamprela ο οποίος μπήκε και admin, για να δει και τι παίζει με τα πινκς/μούτζες. Οπότε μπορεί σήμερα/αύριο να είναι οφλάιν το σάιτ κάποια στιγμή.
μπορεί να πάμε φουλ για βου φέτο, αλλά στο ηαρ η ΑΕΚΑΡΑ σηκώνει κούπα :wave:
koilias :pink:
koilia να ξέρεις πως είσαι ο αδμίν της καρδιάς μου.
κάτσε, το πρωί μου έλεγες πως είμαι εγώ... =/
τι περιμενεις απ την κολλητη της γατας?
Eπιτελους εξουσια
http://www.stereosociety.com/jpg/abfire300x487.jpg
κρατάω τη μνήμη ζωντανή για να μην υπάρχει αμφιβολία για ποιον λόγο θα φάω μπαν από τον KoiliaSamprela
άλλο ένα μικρότερο δείγμα