Έχω την εξής ερώτηση : Αν πάρω το Ultima Online 9th Anniversary Collection subscription θα πληρώνω για 1 παιχνίδι ή θα πρέπει να τα σκάω και για τα expansion που έχει?
Printable View
Έχω την εξής ερώτηση : Αν πάρω το Ultima Online 9th Anniversary Collection subscription θα πληρώνω για 1 παιχνίδι ή θα πρέπει να τα σκάω και για τα expansion που έχει?
Η έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνει τα expansions. Η μηνιαία συνδρομή είναι μία.Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Preview Vanguard: Saga of Heroes
http://www.gamespot.com/pc/rpg/vanguard ... ws;title;0
Φοίβε το πήρες το invitation τελικά?
Αν ναι γάμα τα NDAs και πες μας τι λέει το game από πρώτο χέρι γιατί μου γυάλισε το μάτι κ μένα
Έχω παίξει μόνο ως το level 8 (gnome psionicist και human bard) λόγω εξεταστικής, αλλά οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:Quote:
Originally Posted by silencerius
α) έχει ένα απίστευτο old feel και πρέπει κάποιος να παίξει EQLive για να καταλάβει τι εννοώ. Κρατάει πολλές συνήθειες της πρώτης γενιάς των MMORPGs κι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα πως μάλλον δεν μπορεί να προσελκύσει μεγάλο κοινό. Απευθύνεται περισσότερο σε όσους ήδη παίζουν Everquest/Everquest 2 ή DAoC, καθώς τους υπόλοιπους πολλά βασικά gameplay στοιχεία θα τους παραξενέψουν και θα τα θεωρήσουν χαζά (κι η αλήθεια είναι, πως αν όχι χαζά, τουλάχιστον είναι πεπαλαιωμένα). Επίσης δεν είναι παιχνίδι νέας γενιάς (όπως το Age of Conan, το Tabula Rasa ή Warhammer Online). Στην καλύτερη, είναι η επιτομή της τωρινής γενιάς.
β) Έχει πολύ μεγάλο και πλούσιο κόσμο, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται:
ι) Εναέριες μάχες όταν έχεις flying mount (not implemented yet, but promised feature).
ii) Μάχες σε πλοία, κατά την μετακίνηση από νησί σε νησί.
iii) Ένα collectable card game που αποτελεί το diplomacy, μετατρέποντας κάθε πόλη σε ένα είδος mini-game.
iv) Περιοχές για solo, duo, 3-4, 5-6-membered groups και multi-group raids.
γ) Κάθε class είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αν και δεν είναι όλα τα classes πρωτότυπα. Ο psionicist είναι απλώς ένας καλογυαλισμένος EQ enchanter/EQ2 illusionist κι ο βάρδος, αν και έχει πλάκα που πλέον φτιάχνει δικά του τραγούδια, στην ουσία είναι παραλλαγή του συστήματος του EQ bard με τα melodies.
δ) Οι μάχες είναι τυπικές EQ μάχες (αργές μάχες όπου οι παίκτες κάθονται ακίνητοι κάνοντας abilities), με κάποιες προσθήκες, όπως η δυνατότητα απάντησης στις πράξεις του αντιπάλου (counter-attacks, counter-spells, ability combinations περίπου όπως το wheel του EQ2, κλπ).
Θα έπρεπε να σταθώ εδώ λίγο περισσότερο. Γενικώς, οι μάχες ήταν για μένα απογοήτευση. Αντικειμενικώς δεν είναι άσχημες, αντιθέτως μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες ή αγχώδεις, ενώ απαιτούν στρατηγική και συνεργασία. Ο λόγος, ωστόσο, για τον οποίο είμαι απογοητευμένος είναι πως η μάχη στην ουσία δεν πάει ούτε ένα βήμα παραπέρα από το gameplay του EQ/EQ2, δεν προσφέρει τίποτε καινούργιο, κι ως MMORPG παίκτης για 5 χρόνια θέλω κάτι καινούργιο. Κάτι που να μπορεί να μου τραβήξει το ενδιαφέρον αντί να επαναλαμβάνω το ίδιο gameplay απλώς σε ένα ελαχίστως διαφορετικό περιβάλλον.
ε) Το user interface είναι καταπληκτικό και σου επιτρέπει να έχεις την εποπτεία όλης της μάχης. Σε κάθε φάση, έχεις δύο στόχους: έναν φιλικό και έναν εχθρικό, με αποτέλεσμα τα spells να έχουν τον αντίστοιχο στόχο ανάλογα με την περιγραφή τους. Επίσης είναι πολύ customizable, χωρίς να καταντάει αηδία όπως του WoW με addons που αυτοματοποιούν πράξεις (δηλαδή, ένα διαφορετικό UI δε σου δίνει gameplay advantage).
Αυτά πάνω-κάτω. Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, ευχαρίστως να σου πω.
Ξέχασα να αναφέρω πως κέρδισα τον διαγωνισμό στο official site του Conan για το Ultimate Guide to Conan. :P
Eίσαι ένας τιποτένιος,σε μισώ, θέλω να πεθάνεις μέσα σε έναν υπόνομο και μετα να αναστηθείς μέσα σε μια βρόμικη κάλτσα. :shock:Quote:
Originally Posted by Deggial
ti diagwnismos htan?
Θα ήθελα να ξεκινήσω κάποιο mmorpg.. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ?
Κατ' αρχήν πολλά έχουν προσφορές όπως 14-day trials για να δοκιμάσεις το παιχνίδι και πλήρη λίστα για MMORPGs θα βρεις στο http://www.mmorpg.com/Quote:
Originally Posted by Deafening_Silence
Το World of Warcraft είναι η μάλλον πιο εγγυημένη λύση αν δεν έχεις ξαναπαίξει MMORPGs, καθώς είναι εύκολο στην εκμάθηση, έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα και μπορείς να παίζεις όσο πολύ ή όσο λίγο θέλεις κάθε μέρα χωρίς να νιώθεις πως έχεις μείνει πίσω.
Άλλα καλά MMORPGs που αξίζει να κοιτάξεις είναι τα City of Heroes/Villains, Everquest 2, EVE Online και Dark Age of Camelot. Στην Ελλάδα ιδιαίτερη επιτυχία έχει και το Lineage 2, κυρίως επειδή υπάρχουν δωρεάν τοπικοί servers σε νετκαφέ.
να περιμενεις το age of conanQuote:
[quote=Dr. Death]να περιμενεις το age of conan[/quote:2q02ob9m]Quote:
Originally Posted by "Deafening_Silence":2q02ob9m
Τρού.
Μπορείς και να ασχοληθεις με το WoW βέβαια γιατί το AoC θα αργήσει :(!Μην διανοηθείς να ξεκινήσεις το L2.Είναι άθλιο.
επειδη θα καεις ανεπανορθωτα με οποιο mmo κι αν παρεις ...εγω θα σου ελεγα να περιμενεις....δεν αξιζει να καεις με το wow...ειλικρινα.
αμα δεις κοναν ετσι απλα θα τα παιξεις...το παιχνιδι απ τα πριβιους και τα βιντεακια ειναι απιστευτο.
εχοντας παιξει το wow εγω σου λεω πως δεν αξιζει να καεις με αυτο το παιχνιδι...αν παλι θες σωνει και καλα να παιξεις εδω και τωρα ΜΜΟ οκ πασο...wow ftw.
Σωστά.Αν μπορείς περίμενε.Πρέπει να τα σπάει τρελά το AoC..Απο απαιτήσεις να δούμε τι παίζει : /Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Για μένα το καλύτερο MMO που θα μπορούσες να αρχίσεις είναι το EVE Online.Quote:
Είναι το καλύτερο MMO από πλευράς mechanics, οικονομίας κτλ. Το παιχνίδι ήταν ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ για την εποχή που βγήκε. Ακόμη είναι δηλαδή, μακάρι νέα παιχνίδια να είχαν τα χαρακτηριστικά που έχει αυτό. Και μιλάμε για seamless world, open pvp κτλ. Γαμάει.
Sci-fi setting ε.
Skeutete na ksekinhsei kaneis to Warhammer Fantasy On-Line? Exw kwlopsh8ei, gia Chaos. Alla kserw oti 8a kolhsw. Genikotera omws, peite mou xontres malakies gia na ksenerwsw kai na mhn to arxisw. Kala exw krath8ei makrua apo to L2 toso kairo..
Ε είναι το Warhammer Fantasy άρα είναι gay με χαρούμενα Elves. Μόνο το 40k είναι τρου. Δλδ οκ, Warhammer χωρίς Tau, Imperial Fists και Necrons γίνεται; Δε γίνεται. :P
αχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχα
χαχ
αχαχαχαχαχχαχα
Πραγματικά έγινε θρύλος.
Βγήκε ένα νέο video για το Vanguard.
Είναι 17 λεπτά και περιγράφουν ο Jeff Buttler και ο Brad McQuaid.
Το κατεβάζετε από εδώ
einai pou einai 120mb, as to valoun se kana server ths prokophs to rhmadi
EDIT: Ok ekane 5 lepta alla katevhke. Giati eipame oti prepei na dialeksoume afto anti tou warhammer online? Ta grafika mou fanikan kakasxhma, h kinisi espage synexeia kai to ui einai mia kakh antigrafh tou wow. Wraia afta pou lene oi typoi, alla sorry egw meta apo afto pou eida den yparxei periptwsh na ependysw
Το ότι η κίνηση έσπασε, να πω οκ... αλλά "κακάσχημα" γραφικά; Είσαι τυφλός; Το περιβάλλον το είδες; Και το UI, ναι, είναι WOW. Κακό το θεωρείς αυτό; Εγώ το θεωρώ καλό την στιγμή που θα πας να παίξεις και σχεδόν αμέσως θα ξέρεις που είναι τι.Quote:
Originally Posted by Angrafan
ti na sou pw kai eimai kai aypnos gia na katsw na psaksw pws vgazei screenshots apo to media player. Pws na to eksigisw, ta grafika tou mou thimisan to daggerfall. Prosopikh mou apopsh apo afta pou eida einai oti den prokeite na to agorasw pote mono kai mono epeidi den to vriskw omorfo
Ρε μάστορα... :(
http://www.vanguardsoh.com/Player_Su...Shot_00002.jpg
Έχεις αυτό το screenshot... και μου το συγκρίνεις με το παρακάτω;
http://www.annun.sk/web/gamesy/dagge...files/scr1.jpg
Να πω ότι το συνέκρινες με το νέο Gothic, να πω ΟΚ.
http://images.elotrolado.net/news2/1...91452_4big.jpg
Ξέρω πως σου αρέσουν τα engines (ή οπως έλεγε ο Carmack στο blog του: graphics geek :P ) αλλά γραφικά είναι και το Art τους. Όσο να΄ναι μοιάζει το Daggerfall με το Vanguard. :P
Ναι, κοίτα είμαι graphics geek, μ'αρέσουν οι αλγόριθμοι παραγωγής γραφικών αλλά και από _art_ δε νομίζω ότι το Vanguard συγκρίνεται την στιγμή που είναι τόσο μεγάλο και έχει τόσα πολλά μέσα στα 3 themes (τουτέστιν north european, arabian, oriental) που πραγματικά δεν μπορείς να πεις "αυτό το παιχνίδι φαίνεται παντού σκατά."
Που δεν φαίνεται, έτσι; Αν βλέπεις το περιβάλλον, τις πανοπλίες κτλ και λες "αυτό είναι χάλια" τότε είσαι στραβός. Για το animation και τα μοντέλα, πες ότι συμφωνώ, υπάρχουν πoλλά artistic προβλήματα (σικ).
Εκτός και αν είσαι blizzard fanboy :) Διόλου μεμπτό, απλά το αναφέρω :Ρ
Εγώ μίλαγα για τις ομοιότητες με Daggerfall όμως και τι πρέπει να εννοούσε ο Άνγκραφαν όταν έκανε την σύγκριση.
Πως υπάρχουν ομοιότητες με το Daggerfall;
Εννοώ, η μόνη ομοιότητα είναι το RPG label.
νταξ ούτε εγώ τρελένομαι με τα γραφικά του vanguard- μου φαίνονται πολύ everquest 2 : ψιλοάδεια και πλαστικά- αλλά οκ ε όχι και daggerfall...
Και οκ το Gothic 3 έχει απίστευτα τέλεια γραφικά. Ρεαλιστικά textures kai δεν ξέρω.. gοthic φάση. :D όλα τα gothic είχαν τέτοια γαμάτα γραφικά στο ίδιο στύλ.
Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά τα γραφικά για το Vanguard είναι τα μοντέλα των χαρακτήρων. Και σε συνδιασμό με το animation που άλλες φορές είναι fluid και άλλες φορές είναι εντελώς slide show σε φάση "3 καρέ για όλη τη κίνηση χωρίς interpolation", το κάνει να φαίνεται άσχημο.
Αυτό που με κάνει να ελπίζω για το Vanguard στο συγκεκριμένο τομέα είναι 1)η χρήση unibody που βοηθάει γενικώς για graphics και animation 2)ότι βρίσκεται ακόμα σε beta στάδιο. Μερικά animations πάντως φαίνονται ΟΚ, κάτι flying mounts, κάτι άλογα κτλ, φαίνονται ωραία.
Ελπίζω να έρθει ο καιρός για άλλο ένα sticky το οποίο θα λέει "Vanguard: ας οργανωθούμε".
http://www.eurogamer.net
Το συγκεκριμένο site θα αρχίσει να δίνει από σήμερα beta keys στους ευρωπαίους beta testers... Η 5η φάση του beta testing ξεκίνησε την Παρασκευή...
Να είστε ον δε λούκαουτ κατά τις 12-1 το μεσημέρι...
Safe travels :-})
Πήρες key? Eγώ πήγα να δω αλλά δεν έβγαλα άκρη με το σύστημα για τα keys και το παράτησα...
2 keys, ελπίζω. Αναμένω στο mailbox.
Πλέον έχει νόημα να ψάξω η πούλο? Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν και άλλα, απλά postαρω στο comment για τα keys ένα reply και περιμένω?
Κοίτα, εγώ το πήρα το 2ο key καβάντζα (αν το πήρα γιατί ακόμα περιμένουμε τα confirmation emails) για έναν φίλο ο οποίος μου το παίζει ιστορία (o dreamer είναι), ότι και καλά θέλει τελειωμένο προϊόν και τέτοιες πίπες. Αν συνεχίσει να τις λέει θα του πω να πα να γαμηθεί μόνος του και θα σου δώσω εσένα το key.
Υπόψιν το client του παιχνιδιού είναι 7 gb download το οποίο γίνεται extract σε 23 gb.
Κάτι πήρε το μάτι μου ότι δίνει μπέτα κλειδιά και το fileplanet.
Only for U.S. residents.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
=/
:pink:Quote:
Originally Posted by Phoebus
:shock:Quote:
Originally Posted by Phoebus
εμένα μου στειλαν CLOSED beta invite στις 26-27 :P:P αλλά μιας και γύρισα τώρα, λέω να το δώ αύριο μεθάυριο χεχεχε