Koita sto pisw meros tou tower gia ypodoxi gia kalwdio diktyou.
Moiazei me tilefwniko socket mono pou einai ligo megalytero.
Printable View
Koita sto pisw meros tou tower gia ypodoxi gia kalwdio diktyou.
Moiazei me tilefwniko socket mono pou einai ligo megalytero.
Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
ΝΤΡΟΠΗ;;?? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ EMPEROR, ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΙ IMPERIAL FISTS ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ .-
:dfinger:
WE DON'T NEED TO HIBERNATE, SPIT POISON OR CREATE NEW ACCOUNTS TO POST SHAMEFUL POSTS. WE ARE THE FISTS. WE CRUSH OUR ENEMIES AND HAVEN'T GOT A NETWORK CARD.
-Harbingerius of Mortius
Φχαρστώ.
Το Far Cry : Insticts τα σπάει.-
Quake III :pink:
Yπολογιστές και βιομηχανία.Τίτλος εργασίας ε.
Υπάρχει πουθενά στο νετ σελίδα με έτοιμες εργασίες η παπάρια ???
BROKEN SWORD |||, TELOS :dfinger:
xiliades ellhnes foithtes sthn agglia exoun aristeusei stis diplwmatikes tous mesw tou google 8)Quote:
Originally Posted by Antrikos
Για όσους το χρησιμοποιούν, βγήκε η τελική έκδοση του OpenOffice 2.0 => http://www.openoffice.org/
το FEAR είναι κλάσιμο.. δλδ παίζει να είναι και περισσότερο από AvP 2 -marine ,αλλά αυτό θα δείξει
:moutza:
Γαμώ το κερατό τους..Στο EVE:Online δεν έχουν trial accounts για να το δοκιμάσεις και η συνδρομή είναι πιο ακριβή από τα πιο πολλά MMOs.
Δεν ξέρεις τα κόλπα. :PQuote:
Originally Posted by Sereg
Άντε στo παρακάτω site να πάρεις 14-day trial (no credit card required):
http://www.mmorpg.com/eve_trial.cfm
Ahahah, attack of the monkeys (Everquest 2, 18Mb):
http://dlsvr6.mpegnation.com/7800376-tnt-herewecome.mpg
Μόλις έκανα sign in στο msn μου έβγαλε ότι υπάρχει νέα έκδοση. Ξέρει κανείς για ποια πρόκειται; Στο σάιτ δε λέει.
h 8 nomizwQuote:
Originally Posted by chris_boss
7.50 telika
Επιτέλους ήρθε η νέα κάρτα γραφικών μου (Sapphire Atlantis X800GT 256Mb GDDR3) και μπορώ να παίξω το FEAR χωρίς να ξεχωρίζω τα frames, lol.
a.to fear exei single player mode?
b.mporw na kanw mia tainia .bin se .avi?
Ναι. Και πάρα πάρα πολύ καλό, μάλιστα.Quote:
Originally Posted by Bullet
:roll:
τα .bin + .cue δεν είναι cd image; ή λέω μαλακίες;
Τα .bin που εννοεί μάλλον είναι BINK Videos ή κάτι τέτοιο.Quote:
Originally Posted by nothingman
einai .bin synh8ws ta bazoun pleon se new releases tainiwn apo emule kai afou paizontai apo vlc ktl logika einai video files (an to paikseis sa cd image sto fwrtwnei sa vcd)
Αν έχω καταλάβει καλά απ'τη περιγραφή που δίνεις, είναι πράγματι cd images όπως είπε ο nothingman. Προφανώς δε γίνεται η μετατροπή που θες.
nai alla opws px ena kanoniko vcd to kaname avi ktl ktl kati tetoio de ginetai na paixtei kai dw?
basika 8elw na to grapsw san avi gia na mporei na to diabasei to divx player (auta tou marinopoulou ta underground pou gamane)
Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει vcd σε avi, γιατί δε καις το image σε ένα CD, ώστε να το έχεις σε VCD και να το μετατρέψεις;Quote:
giati prwton xalaw adika 2 cdakia enw aneka8en grafw 4-5 tainies se ena data dvd kai tis blepw oles apo auto
Φόρτωσε το σε Virtual Drive με Alcohol ή Daemon Tools αντί να το κάψεις;
Μπαίνω από το παλιό μου λάπτοπ αφού το 'καινούριο' (κάτι λιγότερο από έτος) τα έφτυσε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ('ε τι ήθελες να σου πει; δε νιώθω καλά; - κβελντ αυτό...). Σας λέω να μου πείτε τι υποψιάζεστε. Πάω να βγάλω μια συσκευή που ήταν στο usb και μου λέει να μην τη βγάλω. Λέω άντε γαμήσου και κλείνω τον υπολογιστή για να τη βγάλω μη γίνει και καμια μαλακία. Κλείνω, βγάζω τη συσκευή και πάω να ανοίξω τον υπολογιστή. Δείχνει ότι ανοίγει κυριλέ και μετά από 1 δευτερόλεπτο τσαφ, κλείνει. Τα φωτάκια ισχύος και μπαταρίας πράσινα. Μερικά τηλέφωνα αργότερα, βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και αρχίζει από μόνο του να παίρνει μπρος, αλλά δεν άνοιξε η οθόνη. Το ντράιβ άνοιγε παρεμπιπτόντως. Απλώς δεν έτρεχαν τα γουίντοουζ ορ σάμθινγκ. Τα φωτάκια: της μπαταρίας σβηστό, της ισχύος τη μία πράσινο την άλλη πορτοκαλί. Τέλος πάντων, το έχω τώρα βάλει στο βαλιτσάκι του και αύριο θα το πάω στον τεχνικό στη δουλειά μήπως και γλιτώσω την αντιπροσωπεία. Καμια άλλη ιδέα; Μ' έχει πάρει τελείως από κάτω :(
Επίσης, ο αδερφός μου που είχε πάρει το παλιό λάπτοπ για να παίζουν σε LAN με το φίλο του, έχει γεμίσει τον κόσμο ιούς και σπάιγουερ και δε συμμαζεύεται. Αργκ.
re c sto pc mporw na to dw to 8ema einai oti to psaxnw giati 8ela na ta blepw sto epitrapezio divx playerQuote:
Originally Posted by Deggial
asadsfafsfsa... πάμε πάλι... δεν έχεις ένα πρόγραμμα, σύμφωνα με όσα είπες, που μετατρέπει VCD σε AVI; Αν το φορτώσεις το image με Alcohol, δε θα έχεις ένα φορτωμένο VCD που μπορεί να μετατραπεί σε AVI και μετά να κάψεις το AVI ώστε να το διαβάζει το επιτραπέζιο divx player;Quote:
i'll try an kai mou fenetai ligo dyskolo na petyxei
thanx anyway
http://www.anodos.gr/images/images/cdays2_03_01.gif
Μετά από 6 ώρες 'πλύση εγκεφάλου΄:
... θέλω το CS2 κιένα G5 με το tiger του.
(τώρα τώρα τώρα)
why G5?
why not?
(το 'θέλω' απέχει πολύ απ'το 'θα πάρω')
Χτες ήταν η παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του CS2 και του Mac OS X Tiger κ ήταν απίστευτα. Θέλω.
Θα πάει κανείς Comdex; Την άλλη Παρασκευή είναι (μέχρι Κυριακή).
Επίσης ετοιμάζομαι να παίξω Neverwinter Nights ( :fear: --> αυτό πάει στο ότι μάλλον θα είναι κάψιμο)...
Quote:
Originally Posted by Kuolema
oh! that's for sure. to paixnidi kai ta expansion tou (eidika to 2o) einai gia polles ergatowres
Χμμ δηλαδή να οργανώσουμε κανένα multiplayer Neverwinter nights?
Fuck, einai polu agxwtiko. Olo pe8ainw :(
Giati den antidra grhgora gamwto otan einai under attack? :x
Δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά προσπάθησε από τις επιλογές να βγάλεις όσο το δυνατόν τις αυτόματες αντιδράσεις και να τα κάνεις όλα εσύ. Επίσης το space που λογικά κάνει pause το παιχνίδι είναι φίλος σου, μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Τέλος πάρε και έναν henchman (ανάλογα με το τι class έχεις επιλέξει να είσαι). Στην αρχή τουλάχιστον βοηθάει.