it's called money...an exo fragka gia alli mia mera paramonis tha ertho noritera...Quote:
ektos ki an eisai toso gamatos pou tilemetafertheis piso sto xrono mia mera,
make it liana..Quote:
alla kalutera mi to kaneis giati tha peseis pano mas.
Printable View
it's called money...an exo fragka gia alli mia mera paramonis tha ertho noritera...Quote:
ektos ki an eisai toso gamatos pou tilemetafertheis piso sto xrono mia mera,
make it liana..Quote:
alla kalutera mi to kaneis giati tha peseis pano mas.
De borei kapoios na kanei ena xazo asteiaki kai na to katalavoun me tin proti? Afou xazo einai, giati berdeuesai... ama tilemetafertheis piso sto xrono, tote tha peseis pano mas, kai tha xtupisoume. :roll: :roll: :roll:
ego de katalavaini.......eimai antropo to spilaio....oug
telika o president tha erthei?
/me psinetai asxima na ton gnwrisei apo konta.
den kserw,kindineuei h swmatiki mou akeraiotita.Den eiste oi monoi pou tous ta prizw.Dexomai apeiles gia ti zwi mou.Den vgainw apo to spiti... :shock:
ela vre kouto...tha se prostatepsw egw.
Egw ekeinh thn wra pou kanonisate tha prospathw na vgalw akrh me ta "eykola" :shock: agglika twn PL,opote mallon tha sas dw mesa sth synaylia h' meta kana Texas.
A!Kai tha mai kai tis 2 meres ekei.
president ela sto mitingk gamwto.
sovara.
PREPEI.
xexe tha vgoun polla ftyaria sto mitingk :twisted:
shit....anevaino athina avrio apogevma opote no meeting for me....have fun....
xmou...telika eimai perissotero gkantemis ap'oti nomiza...anevaino avrio proi kai afou den paizei spiti opos tis alles fores katevaino ksimeromata.... :P gagagagaga....to avatar tou president me kynigaei :P
Loipon....wraia perasame, gelasame o paparazzi edrase anenoxlitos kai mallon tha mas kanei olous rompes :evil:
Hmastan:Me, cthulu, amnesiac, butcher, kveldssanger, chris_boss, virusxi(athlie paparazzi :P ),fixxer, lost_icon kai ethir.De nomizw na xexasa kanenan.Akoma itan kai alla dyo atoma ektos forum pou de gnwriza.Auta.
to chriss mou itan ekei? :pink: kairo exw na tou milisw.... :oops:
Ti ennoeis na mou miliseis? :lol: