@katwrimos: Έτσι συμπεριφέρεσαι σε όλους τους Σουηδούς δηλαδή με τον υπαρκτό σοσιαλισμό τους;
Και ποτέ δεν είπα εγώ έξω οι νόμιμοι μετανάστες, εσείς φαγωθήκατε να νομιμοποιείται ο καθένας που μπαίνει στα σύνορα της Ελλάδας.
Printable View
@katwrimos: Έτσι συμπεριφέρεσαι σε όλους τους Σουηδούς δηλαδή με τον υπαρκτό σοσιαλισμό τους;
Και ποτέ δεν είπα εγώ έξω οι νόμιμοι μετανάστες, εσείς φαγωθήκατε να νομιμοποιείται ο καθένας που μπαίνει στα σύνορα της Ελλάδας.
Dark avenger, afto pou eipes peri sosialdimokratias edo den to epiasa, an thes mporeis na epektatheis.
Kata ta alla, akoma den katalavaino giati eisai kata tis nomimopoihshs ton metanaston
edit: gabriel, oraio post gia to rolo tou kratous prin 100 xronia. Simera ta politismena krati den leitourgoun mono os "sindikata". Alios px kamia xora den tha edine politiko asilo, afou kati tetoio den tha eixe thetikes sinepeies gia ta "meli tou sindikatou".
e, twra, giati me patronareis toso prostyxa? allo to politiko asylo (kai h anwterh hthikh arxh poy epibalei to sebasmo toy apo kathe post-enlightenment kratos), allo h oikonomikh metanasteysh.Quote:
Originally Posted by katwrimos
1) Από ότι έχω ακούσει στη Σκανδιναβία γενικότερα υπάρχει πραγματικός σοσιαλισμός. Οι πλούσιοι πληρώνουν τρελούς φόρους, δε μπορούν να έχουν πάνω από 2 σπίτια και 2-3 αμάξια(δε ξέρω ακριβώς νούμερα) χωρίς να πληρώνουν τα κέρατά τους σε φόρους κλπ. Έτσι σκέφτεται κάποιος, γιατί να δουλεύω σα σκυλί να μου τα φάει το κράτος και όλοι είναι κοντά στο όριο. Αν κάνω λάθος, έχω ακούσει μαλακίες, disregard my post.
2) IMO έχουμε γεμίσει μετανάστες, συνεχίζουν να έρχονται με τρελούς ρυθμούς(έχω δει Πάτρα καράβια να ξεφορτώνουν ορδές μεταναστών - επική έκφραση ε; :P) και αν τους νομιμοποιήσουμε όλους έχουμε πρόβλημα. Επομένως αυτό πού'χες πει περί νομιμοποίησης όλων και μετά να φύγουν οι μη αποδοτικοί(ακόμα και Έλληνες) το θεωρώ μαλακία. Ειδικά αν ο κάθε μετανάστης που μπαίνει θα τρώει τη δουλειά ενός Έλληνα(από τη στιγμή που έχουμε κορεσμό).
EDIT: Δεν ποστάρω πλέον πολύ(2 μέρες ανέβασα τρελά το ποστ κάουντ μου), έχω πει τι πιστεύω, είδα τι πιστεύετε, δεν πολυαλλάζουν οι απόψεις μου, ας ακουστούν κι οι άλλοι.
hm egw epimenw oti den ennoousa se kamia periptwsi oti eipe o freak giati oute kan diavasa to thread apla epese to mati mou sti frasi tou freak me tin opoia simfwnw. den anaferomai sto thread.
αυτο ειπα μη μου βαζεις λογια :PQuote:
Originally Posted by katwrimos
Quote:
συμφωνω με την νομιμοποιηση ολων των μεταναστων που ζουν στην Ελλαδα.. ειμαι κατα της ανεξελεγκτης εισροης μεταναστων..
πολλους εχουμε ειναι οκ
είναι γεγονός ότι τα εμβάσματα των μεταναστών είναι απώλεια. θα συμφωνήσω με τον Degial στην άποψή του για το 'κόστος' με το οποίο επιβαρύνει καθένας το κράτος. το πρόβλημα στη ροή του χρήματος εντείνεται από το γεγονός ότι μέρος των μεταναστών αποταμιεύουν αυστηρά για να γυρίσουν 'πλούσιοι΄στις πατρίδες τους. σίγουρα αυτό είναι ζημιά για την οικονομία και μάλιστα απροσδόκητη οικονομική συμπεριφορά για χαμηλού εισοδήματος άτομα, αλλά ποιος ξέρει το μέγεθος της? ίσως και να είναι ασήμαντο.Quote:
Originally Posted by Deggial
η καθαρά οικονομική εξέταση του θέματος έχει και άλλες πλευρές. Από καθαρά οικονομικής πλευράς ο νόμιμος μετανάστης είναι ένας παραγωγικός συντελεστής για την δημιουργία του οποίου το κράτος δεν έχει ξοδέψει τίποτα. Για όλους μας το κράτος κάνει μια επένδυση μέχρι να βρεθούμε σε παραγωγική ηλικία, ούτως ώστε μετά να έχει απόδοση. Ο μετανάστης έρχεται σε παραγωγική ηλικία και δεν έχει κοστίσει τίποτα στο κράτος. :wink:
παρ'όλα αυτά, πιστεύω ότι σωστά 'τριγυρίζεται΄ και η κοινωνική διάσταση του θέματος, με μόνο πρόβλημα ότι είνια πολύ συνθετότερη για τους περισσότερους, ώστε να αναλύσουμε με αποτέλεσμα ασφαλή συμπεράσματα. με λίγα λόγια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο (κάποιοι θέλουν να τα κάνουν να) φαίνονται. :)
[edit] +g ston 'Degial'' [/edit]
Δίκιο έχεις άλλα μίλησα για αλόγιστη νομιμοποίηση που έχει νόημα όταν ο αριθμός των μεταναστών είναι τόσο μεγάλος. Οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες από τα κέρδη αν νομιμοποιηθούν όλοι. Η Ελλάδα δεν τους αντέχει όλους.Quote:
Originally Posted by Deggial
stin patra xthes eixe kati yperoxous moggoloeideis typous pou milagan rwsika :pink:
pragmati , super , gleitwneis kai oloklhro ta3idi gia na deis tetoio a3io8eato.Quote:
Originally Posted by tamagothi
ma ti axaristoi poy eimaste.toys exoyme kai mes ta podia mas.
den tous antexei ipo poia ennoia? Profanos gia na einai stin ellada simenei oti vriskoun douleies, ara apo afti tin apopsi tous antexei.Quote:
Originally Posted by Elfstone
Ε, προφανώς είναι από Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν κ.λπ.Quote:
Originally Posted by tamagothi
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
προφανεστατα
http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffic...s/main_tim.jpg you reckon??Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
*BUMP*
Candiru βγάλε από μέσα σου ένα χείμαρρο αναρχοκομμουνιστικό-απόψεων.
Περιμένω με αγωνία. :)
PS: Εννοείται οι απόψεις μου δεν άλλαξαν, αν θέλετε κι όλας σας παρουσιάζω απλά μοντέλα συστημάτων ουράς με διαφορικές εξισώσεις. :P