den pisteuw na sou bouthkse ki esena kaneis th fodra ap to mpoufan, eh..? :|Quote:
Originally Posted by alaiah
:P
Printable View
den pisteuw na sou bouthkse ki esena kaneis th fodra ap to mpoufan, eh..? :|Quote:
Originally Posted by alaiah
:P
Επειδή σκοπεύω να πάω αλλά θέλω να πάω φτηνά, υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου πει ποιές εταιρίες πανε και κάποια καλά ξενοδοχεία (καλά αζ ιν φτηνά και αξιοπρεπή αμα)? Αν απαντήσει ο σαικοτρόν μπορεί να το κλειδώσει μετα.
http://www.tourist-inn.nl/?r=0
εκει ειχα μεινει εγω, καλο ειναι για 2-3 βραδια. Πιο φθηνο δυσκολα να βρεις, μονο μετα αν πας σε hostels, αλλα εκει πρεπει να τα κλεισεις πολυ πιο νωρις κ για να βρεις γενικα κρεβατια αλλα κ για να μην εισαι με αλλους 10 μεσα για παραδειγμα. Αυτο που σου λεω ειναι 5 λεπτα περιπου με τα ποδια απο red light disrtict, οσο για coffee shop εχει ακριβως απεναντι. Ειναι λιγο μακρια απο τα πολλα τα club βεβαια (paradiso etc.), κανα μισαωρο με τα ποδια, αλλα το πολυ πολυ νοικιαζετε ποδηλατα. Τελος, ειχα παει απο Αγγλια με easy-jet.
χμμμ δεν ξέρω πώς θα σου φανεί από τιμή, πάντως εμείς είχαμε μείνει στο luxer και δίναμε 100 ευρώ το δίκλινο με ωραίο πρωινό μπουφέ. Είναι μέσα στο κέντρο του red light (όχι τόσο στα μπουρδέλα όσο στα coffee shops) και στάνταρ την επόμενη φορά που θα πάμε θα ξαναπάμε στο ίδιο. Γενικώς μπορείς να ψάξεις από το http://www.online-gr.com/ , έχει και user ratings και μπορείς να ψάξεις με κριτήριο την τιμή κλπ.
egw sou exw tin tsampa lusi!
www.hospitalityclub.org
kane ena profil kai vres meta kamia gomena gia na se filoksenisei gia naxeis k to kefali sou usixo
εκτός απο ΚΛΜ και ολυμπιακή ποιές εταιρίες πετάνε για κει?
HARMANIΑ AIRLINESQuote:
Originally Posted by Mostos
giati na pas apeutheias?
paei k i alitalia k i swiss px me poli kaliteres times me mia stasi milano i zirixi,antistoixa.
pigaine edw www.airtickets.gr k tsekare kai me imerominies
kleise me easy gia londino kai apo kei gia amsterdam. londino amsterdam einai 20 lires me epistrofh.
Λοιπόν, κατ’ αρχήν ένας πρόχειρος χάρτης, υπάρχει εδώ.
Από ξενοδοχεία δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω πολύ. Αν θες κάτι πραγματικά φτηνό, ψαξ’ τη με τα hostels. Τώρα αν είσαι καλοπερασάκιας σαν και μένα που ούτε και να με πληρώνουν δεν αντέχω τα hostels, για κανονικό ξενοδοχείο το βλέπω λιγάκι δύσκολο να βρεις με λιγότερα από ένα κατοστάρικο το δίκλινο. Εγώ κλείνω συνήθως από www.hotels.nl ή από www.booking.com που έχει διαφόρων ειδών ξενοδοχεία, από 2 μέχρι 5 αστέρια. Ακριβά μεν, αλλά αν το ψάξεις λίγο ίσως και να βρεις τίποτα. Έχουν και reviews και χάρτες (στο δεύτερο site σίγουρα) οπότε μπορείς να κρίνεις και να δεις και κατά πόσο είναι μακριά από το κέντρο. Τα «περιφερειακά» ξενοδοχεία, όπως π.χ. το Best Western Lancaster που έμεινα την τελευταία φορά που πήγα και είναι δίπλα στο ζωολογικό κήπο, είναι σίγουρα πιο φτηνά, αλλά το βράδυ έχει περπάτημα. Αρκετό περπάτημα. Ρίξε πάντως και κανα ψάξιμο στο google (hotels Amsterdam ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) μήπως και πετύχεις τίποτα καλό.
Από αεροπορικά, απ’ ευθείας πτήσεις έχουν μόνο η Ολυμπιακή (κανα τρακοσάρι – τρακοσοπενηντάρι πηγαινέλα) και η KLM (γύρω στα 280 νομίζω).
Με ενδιάμεσο πετάνε η Alitalia (γύρω στα 250 μέσω Μιλάνου), η Lufthansa (Επίσης γύρω στα 250 μέσω Φρανκφούρτης ή Μονάχου), η Swiss (κανα 300-ρι μέσω Ζυρίχης), η Austrian Air (300-320 μέσω Βιέννης) και η British Airways (350 μέσω Λονδίνου). Προσωπικά προτιμώ τις απ’ ευθείας πτήσεις, οπότε θα διάλεγα Ολυμπιακή ή KLM.
Από κει και πέρα, το Red Light βρίσκεται στα κανάλια Oudezijds Voorburgwal και Oudezijds Achterburgwal. Γενικά παρόλο που ο Dragonlord λέει ότι ήταν καλά, δεν είναι η περιοχή που θα προτιμούσα να μείνω ( :-ρ ) και θα διάλεγα κάτι πιο «περιφερειακό» (ίσως όχι τόσο μακριά όσο την προηγούμενη φορά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι και μέσα στο Red Light).
Στο οποίο Red Light υπάρχει κι ένα ωραιότατο παρακμιακό μπαράκι (Excalibur, Achterburgwal 48 ), να πας! (Άμα ψάχνεις για παρακμή, έχω κι άλλα να σου πω, Korsakoff, Cave και δε συμμαζεύεται ). Ε, τώρα για μεγαλύτερα κλάμπ (π.χ. Escape ή το Paradiso στη Leidseplein), θα το ψάξεις και συ φαντάζομαι.
Και μιας και είπα για Leidseplein, εννοείται ότι θα πας να πιεις μια μπύρα στο t’ Caf
εγώ λέω για 20-25 δεκ. αλλα και άλλη εποχή δε με χαλάει. απλα θα προτιμούσα χειμώνα.
Στο site της Ολυμπιακής που μόλις μπήκα (www.olympicairlines.com) μου βγάζει 342,90 € πηγαινέλα.
ama to kaneis mesw agglias omws 150 to poli mexri londino +30 euro londino-amsterdam.
exei diafora..
ama exeis xrono k oxi polla pragmata simfairei
Κατ' αρχήν μίκρυνα λίγο τη φωτογραφία του προηγούμενου ποστ γιατί ήταν τεράστια. Επίσης να πω ότι τα credits για τη συγκεκριμένη φώτο πάνε στη Meyaleleth και τη μηχανή της ("να μην οικειοποιούμαστε τις νίκες των άλλων", όπως θα 'λεγε γνωστός γιούζερ και μοντ άλλου sub-forum :P ), εγώ δε θα μπορούσα με την απλή ψηφιακή μου να βγάλω τόσο γαμάτη νυχτερινή pic.
Μοστε, αν τελικά αποφασίσεις για hostel κι όχι για κανονικό ξενοδοχείο, ρίξε μια ματιά δώθε και κείθε.
επίσης να πούμε ότι και στα χοστελ υπάρχουν private rooms με δικό τους μπάνιο και η ατμόσφαιρα είναι πιο νεανική και χαλαρή από τα ξενοδοχεία. Οπότε αν θες δικό σου μπάνιο ψάξε για τέτοιο δωμάτιο σε χοστελ καλύτερα. Και πιο φτηνό θα βγει και συνήθως έχουν και πρωινό