ο αγώνας δικαιώθηκε. ευχαριστώ σύντροφοι.
Printable View
ο αγώνας δικαιώθηκε. ευχαριστώ σύντροφοι.
http://img480.imageshack.us/img480/4...arianne4tq.jpg
.
άντε να επιστρέψω στο παλιό γαμάτο άβαταρ μου
Χμ. Σε κάτι τέτοιο δεν μπορείς να έχεις κάτι σαν αλγόρυθμο που θα λέει ποιοι banάρονται, είναι πολύ σχετικά αυτά τα πράγματα. Το να την πεις πέντε φορές σε κάποιον που γράφει μαλακίες το βρίσκω εντελώς λογικό. Το να τη λες σε κάποιον επί μήνες τη στιγμή που ok, είναι αυτός που είναι, οι περισσότεροι το έχουμε δεχτεί και δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ είναι απλά κούραση. Και ο sympo (που αυτόν φαντάζομαι εννοείς στους "δεύτερους") δεν τρώει τέτοια κολλήματα με έναν user.Quote:
Originally Posted by Atheist
Για μπλουζάκια δεν έχω λεφτά τώρα. Αρχές του 2006 :!:
Εντάξει καταλαβαίνω πως δεν μπορεί να μπει κανένα σαφές πλαίσιο με την έννοια των κριτηρίων για ban, απλά κανένα pm του στυλ "Το ξεχειλώνεις και ενοχλείς, χαλάρωσε λίγο" ως προειδοποίηση θα φάνταζε λίγο πιο χμμ ουσιώδες. Αυτά τα no warning shots είναι κάπως.
Το τελευταίο δεν ήταν no warning shot από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η φάση με τον χολκ. Και γενικότερα δε νομίζω ότι παθαίνει κάποιος κάτι με αυτά τα προσωρινά bans, μιλάμε απλά για ώρες. Άσε που τα 2 τελευταία έγιναν σε άτομα με τα οποία μιλάω και υπάρχει μία άλφα άνεση.
Χμ νόμιζα πως αρχικά ήταν μεγαλύτερου διαστήματος ban και απλά άλλαξε η κατάσταση στην πορεία. Εφ' όσον δν είναι έτσι δν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
epeidh to banner tis ypografhs mou einai pleon ektos klimatos, to katathetw edw, epifylasomenos na to ksanadiekdikisw sto epomeno ban toy solou. viva la muerte!
http://img.photobucket.com/albums/v3...ee-ntaknoz.jpg
Noiw8w pws an mpw na pros8esw to sxolio mou 8a eimai san ta paidakia pou sto dhmotiko daxtylodeixnane k legane "na o roufianos!".
Δε χρειάζεται να πω nick έτσι;
Απλά να γράψω, για την "απειλή" ότι θα βάλει άλλους 20 μαλάκες να ποστάρουν σα μπούστηδες: Στο er έχουμε εγκαταστήσει module με το οποίο μπορείς να σβήσεις με τη μία όλα τα posts κάποιου γιούζερ. Έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν με τον ρόκαβλο. Αυτή τη φορά δεν το χρησιμοποίησα επειδή μερικά τόπιξ μπορεί να είχαν ενδιαφέρον για κάποιους, αλλά προφανώς θα προβληματιστώ πολύ αν δω είκοσι καθυστέρες να ποστάρουν όλη μέρα. Πόση ώρα σού παίρνει να κάνεις register και μερικά topics; Εμένα μου παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να τα σβήσω όλα. Be my guest, διασκέδαση θα είναι 8)
edw thelw na prosthesw kai mia sofh kouventa tou anthrwpou pou ekane to spam episthmh tou The_Nerd:
To spam ka tous spammers tous skotwneis mono me thn agnoia (kai dieukolhneis kai tous admins etsi)
:roll:
pali kala pou exw ta conne me tous admins
Μίλησε κανείς?
epeidh xanw episodeia k oxi mono,poios to fage telika to mpan? :P
Zildjian.
sabbattack και pitsadoros, warning ban μέχρι αύριο βράδυ (ή μεθαύριο μεσημέρι).