δε την ξερεις καλα...το πρωτο του Allan Watts θα ηταν:D
Printable View
Τστστς αγόρια.
όσα έχω διαβάσει από κάφκα (με ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα μικρό διήγημα, τον αγροτικό γιατρό)
ο πρώτος τόμος από το αναζητώντας το χαμένο χρόνο του προυστ (υποψιάζομαι ότι και όλο το έργο ότι είναι αριστούργημα)
γυμνό γεύμα, μπάοουζ για ειδικούς λόγους
και για ακόμα πιο ειδικούς κωστούλα μητροπούλου, η ζωή με τους άλλους.
Η πρηνής θέση του σκοπευτή - Manchette, Jean - Patrick
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ - ΜΠΕΛ ΧΑΙΝΡΙΧ
Το οποιο το εχουν κανει και ανιμε που γαμαει. Δειτε το κι ας μην πατε τα ανιμε, δεν εχει καμια σχεση, απορω γιατι πιανεται για ανιμε και οχι για απλο κινουμενο αλλα οκ.
Απλα απιθανο βιβλιο, στα τοπ κατι για μενα. Οσο 'και καλα' μου φανηκε ο τιτλος, 10 φορες πιο αληθινο μου φανηκε το βιβλιο. Καταθεση ψυχης και δε συμμαζευεται.
αρκετά, αλλά και η μετάφραση την παλεύει.
εγω πιο πολυ γέλασα με το ελληνικό πάντως. χάνεις μερικά αστεία αλλα συνολικά μου φάνηκε αστειότερο.
Junkie του Burroughs το δανειστικα το διαβασα και το γυρισα πισω σε 1 μερα... δεν ειμαι μεγαλος φαν του BEAT αλλα αυτο γαμει
αυτο το διαβαζα εν ωρα υπηρεσιας στο στρατοπεδο και μπηκε ενας βλαξ υπαξ και με ρωταγε να το παιξει ψαγμενος τι διαβαζω.. και του λεω για εναν πρεζακα και την πρεζα.. και τον σοκαρα τον καραβανα... φοβερο βιβλιο φοβερη γραφη , σταθμος στην παγκοσμια λογοτεχνια.
κι οχι μονο το junkie... απο τα πιο μικρα και "ευκολα" οπως το σοκακι των ανεμοστροβιλων, μια στις χιλιες, η γατα μεσα μας μεχρι και το απο-την-αρχη-μεχρι-το-τελος-cut up γυμνο γευμα, ολα εχουν να σου δωσουν κατι.
εγω διαβασα τους λιθοστρωτους κηπους του μπαρροουζ προσφατα και γαμησε. τζανκι, γυμνο γευμα αριστουργηματα, το "μια στις χιλιες" βαρεμαρα τελειως.