Έτσι παιδιά μου μπράβο. Μούτζες ίσον bullying, ίσον ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί, ίσον βία. Και ο Ρουβίκωνας είναι τρομοκρατική οργάνωση. Έχει χαθεί το μέτρο, αυτό είναι σίγουρο.
Printable View
Έτσι παιδιά μου μπράβο. Μούτζες ίσον bullying, ίσον ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί, ίσον βία. Και ο Ρουβίκωνας είναι τρομοκρατική οργάνωση. Έχει χαθεί το μέτρο, αυτό είναι σίγουρο.
Γκρίνιαξα εγώ ποτέ για bullying; Είσαι εντελώς ηλίθιος, έτσι;
κλαίω με τα σβησμένα ποστς... όποτε θέλετε διαγράφω το θρεντ και το ξαναπιάνουμε από την αρχή, σαν άνθρωποι αυτή τη φορά. :razz:
Να σβήσεις το θρεντ;;; ΦΑΣΙΣΜΟΣ
έχει γίνει ήδη. θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.
Μετά από 3 χρόνια έρχεται καβλωμένο το βουρστ και αναρωτιέται πού πήγαν οι μούτζες, και κάθεστε οι άλλοι και σφάζεστε και κάνετε σοβαρά ποστς μαλάκα μου για δικαιώματα παραβιάσεις ελευθερίες έκφρασης ενώ η άλλη απλά περιμένει "να αρχίσει η δράση" :touched::touched::touched::touched:
Πείνασα γαμω το χρι
Από κάποιον που δικαιολογεί το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ενώ από την άλλη στραβώνει με την "οχλοκρατία", μου είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβω.
edit:
Στο μεταξύ έχουμε τον γνωστό καραγκιόζη ο οποίος, αφού συνειδητοποιεί τι χοντρομαλακίες έχει γράψει, μετά σβήνει τα ποστς του. Κάτι πρέπει να παίζει με το κορίτσι του και τον έχει αποδιοργανώσει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Εγώ δεν είμαι από αυτούς που σκάγανε κατά καιρούς στο φόρουμ όπου βρίζαν μία ολόκληρη κοινότητα γιατί έτσι τους σηκώθηκε, και ούτε χθεσινός είμαι εδώ μέσα. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, κι αυτό είναι ότι εδώ μέσα επιβίωσαν μόνο όσοι είναι ανθεκτικοί στη βία, στο bullying, στα παράλογα πολλά ποστ και στο deep web που έχει στηθεί εδώ μέσα. Δε θέλω να λέω ονόματα γιατί ακόμα θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Δεν πιστεύω ότι με μούτζες και πινκ θα λυθεί κανένα ζήτημα. Θες την προσωπική μου άποψη; Αν ήμουν αντμίν (αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός κλπ) θα είχα ρίξει πριν μερικά χρόνια, που είχε ακόμα κόσμο το μαγαζί, 4-5 μπαν, ωραία κι αθόρυβα, για ζητήματα που ούτε μία κανονική ούτε μία ηλεκτρονική κοινωνία θα επέτρεπε. Οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου βυζαντινολογίες περί δημοκρατίας είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί κανείς να διαβάσει το 2018. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου, και την αφήνω εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.
Συμφωνώ απολύτως απόλυτα με όλα όσα ειπώθηκαν από τον παραπάνω χρήστη στο παρόν θρεντ.