κλασιμο μπερδεμα με την ωρα του ντραφτ :-D
πεμπτη-παρασκευη που λετε πιο πανω λογικα δεν εχω προβλημα
κυριακη αυριο μπορω βραδυ , αν λεμε για την αλλη Κ 25/10 μετα τις 4 θα μαι οκ
Printable View
http://doodle.com/poll/imr22zcmerft7du5
βάζω αυτές τις ημερομηνίες για αρχή και βλέπουμε
(άφησα Τρίτη-Τετάρτη εκτός επειδή φαντάζομαι λόγω τσ.λ θα είναι αρκετοί οφφ, αν ψήνεστε λέτε)
8 θαμαστε;
μεχρι τωρα 6/8 ειναι το καλυτερο για Δευτερα ,Παρασκευη και ΣΚ βραδυ
αμα ειμαστε 8 δεν θα μας παρει πολυ
Η Δευτέρα πέρασε όμως...
Βαλτε νερο στο κρασι σας εσεις που δε μπορειτε Παρασκευη βραδυ ή Κυριακη βραδυ, να το οργανωσουμε τελικα, δε λεει να το ακυρωσουμε!
Ο Yanqui λεει ψεμματα btw για Κυριακη βραδυ, τον εχω εδω στο Long Island και ξερω οτι δεν κανει τιποτα εκεινη τη μερα, οποτε μονο εσυ μενεις R&R... δουλευεις?
Αν ψηθεί ο Yanqui, Κυριακή βολεύει περισσότερο από κάθε άλλη μέρα.
Λέμε 21:30 Κυριακή, αν υπάρξει θέμα πείτε.
Kuriakh mia xara kai gia mena, arghsa na pshfisw sto poll
Κυριακή και για μένα είναι κομπλέ.
Κυριακή οκ και εγώ - Φιξ είναι κωλοεβδομάδα με ταξίδια λόγω δουλειάς/υποχρεώσεων!
για πάμεεεε!
μεσα για κυριακη
Υπόψην ότι αλλάζει η ώρα εδώ το Σάββατο βράδυ, οπότε γι' αυτούς που είναι εξωτερικό μπορεί να πάει 1 ώρα πίσω αν δεν αλλάζει ταυτόχρονα (το γράφω κυρίως γι' αυτους από ΗΠΑ που αλλάζει μια βδομάδα μετά, δεν ξέρω τι ισχύει στις άλλες χώρες). Οπότε 9:30 με το νέο ωράριο (3:30 ET στα settings του ESPN)
Draft order randomized μια ώρα πριν το draft.
My Team - Team settings τσέκαρε, λογικά πρέπει να σ'αφήνει.
Ανανεωμένος Yanqui, με καλύτερο_όνομα_στην_λίγκα εύκολα και διαβασμένος. Άνετη επικράτηση.
Kelldorain League Settings κλπ ταχεις ρυθμισει; η' μπορεις και μετα το νραφτ;
δεν εχει Free Throws Made , 3Pts %
και τα ροστερ δεν κοβουμε κανα 1-2 θεσεις , 15 δεν ειναι μεγαλα τα ροστερ;
Ούτε πέρυσι τα 'χαμε αυτά τα stats. Έχει FT% και 3pts total
Roster size 13, το έβαλα πριν λίγο 15 επειδή κοίταγα κάτι άλλο, μετά το επανέφερα.
Ειδα στο ονειρο μου οτι εκανε ακκαουντ στο φορουμ ο Ζαρουλεηκερ και παραπονιοταν που το βαλαμε σημερα γιατι εχει μαθημα Αγγλικων, και ο R&R του την ελεγε οτι ειναι ο μονος που δε μπορουσε ποτε ουτως ή αλλως, και πως αν ειχε προβλημα ας το ελεγε πιο νωρις κι οχι 2 ωρες πριν το ντραφτ :touched: