θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
Printable View
θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
στο θείος όμως έπεσα μέσα :D
Ξεκολλάτε με τις μαλακίες να οργανωθεί κανα καλό νταβαντούρι. Τόσα άλλα θρεντ έχει για να πλακώνεστε, εδώ βρήκατε;
Εδώ μιλάμε για πάρτυ, γκομενάκια, ξύδια, λάιβ, ντιτζεϊλίκια και ρόουνττριπς. Να φύγετε κύριοι! Να πάτε αλλού!
Θα ξαμολήσω τον koilia, έχει και κάβλες έμαθα
Ψηφίζω μόνο ντητζειλίκια, Καντέλα οκ, κι αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα να παίξω κι εγώ καμιά ώρα.
κανονιστε να παιξετε ωραια πραγματα ωστε να κανει ο χρηστης λιτς κραουντσερφιν ξανα. το παρτυ ναναι μεταλ. μονο ετσι βγαινει η αγνη τρουιλα. γιαυτο θελουμε τον πανο δραγονλορδο και τον αλλο πανο ντιτζει. αν δε σε λενε πανο , πουλο. ε μολις πιω 5-6 ποτα, με την απειλη του δολοφονικου μ(πρατσου)ατιου μου θα αναγκασω να παιξουν θεραπυ ολο το τραμπλγκαμ και το ινφερναλ λαβ και μετα ενα τζειμς τζοις ισ φακιν μαι σιστερ και μετα .. ξερω γω τι μαλακιες γραφω, καντε κανα παρτυ και αφηστε τα πολλα π[ολλα αντε
Το ιδανικό line up θα ήταν:
Μπαργούμαν Σταυρούλα
Σερβιτόρος Καλκι
PR Μιχάλης
Μουσικές Redeemer
Πόρτα Η.
Και να πως σε μία νύχτα ευθυγραμμίζεις την Candela.
τι να μεινουμε νηφαλιοι θες?
Προφανώς μέταλ εννοώ να παίξω.
Φτάνει τώρα όμως ναι?
Συνεχιστε τη συζητηση αμολυντα.
Μπαη δε μοντς.
ολα τα θρεντς που χεις ονομασει σιχαμα και τα χεις βαλει στη λιστα μου σαν αυτό βαλ'τα στον κωλο σου ενα ενα
ολοι για μια καθαρη λιστα ζουμε .
καντε το πριν τις 23 να μην εχω ξεντιτευτει να σας μαθω μπαλιτσα
και φρηκ μην αφησεις κανενα να κανει ντιτζειλικια
ασε να παιζει ντερτι φμ
Αν βέβαια γίνει κοντά στην αγιαβδομάδα, μπορεί να έχετε και κύπριο στο παρτυ(ν).
ρε μαλακα η αγιοβδομαδα ειναι τελη απριλη τοτε θα γινει το βολιουμ 2