Δεν είδα φως. Αν μπορείς να κάνεις την καλή θα ήμουν ευγνώμων.
Printable View
Αύριο κάποια στιγμή θα τα έχεις.
Το λοιπόν, βρέθηκε ιστοσελίδα που έχει και VΙ και True Moon. Το Allvar όμως μόνο σε cd. Οι τιμές για True Moon είναι ίδιες με την εταιρεία αλλά η διαφορά είναι στα ταχυδρομικά. Τέο - που έκανε και την ανακάλυψη - και γω είμαστε μέσα και σε αυτή τη περίπτωση αν πάρουμε μόνο τα True Μοοn βγαίνουν 7 ευρώ σύνολο τα ταχυδρομικά. Αν προστεθεί τρίτη κόπια πάμε στα 12 σύνολο, αν προστεθουν και αλλα παραμένουν στα 12 οπότε το κόστος για τον κάθε ένα μειώνεται. Όποιος ενδιαφέρεται ας μιλήσει τώρα ή να σωπάσει για πάντα.
Λοιπόν πολύ το ζαλίσαμε, βάλε μου ένα βινύλιο True Moon και όσο βγει και μη με ξαναρωτήσεις τίποτα :p Ρίξε σύρμα αν υπάρχει θέμα με τα χρήματα για να καταθέσω στο μεταξύ κάπου, αλλιώς σε παίρνω εγώ την επόμενη φορά που κατεβαίνω Θεσσαλονίκη :beerz:
Έγινε κύριοι, με το δικό μου είμαστε στα 3 και περιμένω και τον έτερο καπαδόκη.
θα σου πω αυριο το πρωι. εκτος απο το True Moon θελω σιγουρα και το Ra, το νεο Hurula και ισως βρω και τιποτα εξτρα.
α! να πω και γω ένα εξτρα αν κάνει?
Με τα 3 σίγουρα του Ζουν είμαστε στα 6 σύνολο, μας παίρνει για άλλα 2. Βρείτε τα μεταξύ σας.
Έχει χώρο για ένα ακόμα true moon??
Έχουμε χώρο για 2 ακόμα στο πακέτο, κοιλιάς και ζουν σκέφτονται να προσθέσουν από ένα ακόμα ο κάθε ένας, οπότε τα βρίσκεται μεταξύ σας και μου λέτε.
θελουμε 5 True Moon, +1 ο σαμπρελ, +1 εγω, συνολο 7.
αν βρεθει καποιος ακομα για το TM, να το πει, αλλιως να καπαρωσω και την 8η θεση με καποιο απο τα διαφορα που θελω
εεεε... κι εδώ ένα τρου μουν πλιζ! :oops:
Parasight, KoiliaSamprela, Zoonchild, Art In Haste, cromags, Leech, σύνολο 6 ΤΜ - όλοι βινύλιο φαντάζομαι. Μένουν 2 θέσεις κενές, η μία πάει σίγουρα ζουν γιατί ηρακλάρα, η άλλη....Μείνετε κοντά μας...
οκ, μαλλον παει για sold out o δισκος :razz:
αν ισχυει αυτο που ειπε ο Art(μεχρι 8 αντικειμενα, 12€ τα ταχυδρομικα), κλεισαμε
το 2ο δικο μου ειναι RA - Scandinavia. λογικα το LP.
εδιτ: 6 ΤΜ, + το RA για μενα, η ογδοη θεση του σαμπρελ. νομιζω ειμαστε οκ