Αρχιδια φιλε. Τελειωσε το χορτο και ετσι ουτε joints, ουτε τιποτα.
Printable View
έχω εγώ χασίσι για να καπνίσουμε τσιγαριλίκια, αλλά κάποιος θα πρέπει να κρατάει τσίλιες μη γίνουμε τσακωτοί
Να σου πω όμως φίλε, δεν τον λυπάμαι γιατί τον προηγούμενο μήνα έπινε σαν μαλάκας ένα σκασμό joints με αποτέλεσμα να του τελειώσει. Ποια είναι η διαχειριστική σου πολιτική κύριε Χουίτη; Ό,τι πιούμε σήμερα κι από αύριο έχει ο Θεός; Μωρέ καλά σε λένε ρεμάλι, ούτε το χόρτο σου δεν είσαι άξιος να διαχειριστείς.
να αρχισεις την πρεζα να ψοφησεις γρηγοροτερα κυριε Χουιτη
Η 6η ιστορία:
https://kosxoyitis.wordpress.com/201...%CF%82-%CE%B2/
Quote:
και τους σιχαμερούς ανθρώπους της πλατείας. Μα δεν θα χρειαζόταν. Εκεί πάντοτε υπήρχαν δύο-τρία βαποράκια, μόνιμα πρόθυμα να δώσουν και το καλύτερο χόρτο τους για λίγα ευρώ.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα δεν περιγραφω αλλο ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
Quote:
Ο κύριος Χουίτης τότε βρήκε την ευκαίρια να κόψει κίνηση και στα γύρω στενά, μα, για κακή του τύχη, δεν έβλεπε πουθένα κάποιον ντίλερ, ούτε καν κάποιο βαποράκι.
Η 7η ιστορία:
http://kosxoyitis.wordpress.com/2012...CE%BF-reunion/
η καλυτερη ιστορια του συμπαντος.
Γαροι, γαμησια και ανατροπες.
διαβαστε την ολοι.
Joint the blog. (υποννοουμενο ετς????)
Διαφωνω. Η ιστορια ειναι τραγικη, ειναι προφανες οτι ο καλλιτεχνης μας δουλευει. Εχει σιγουρη την επιτυχια και ξεπεταει τις ιστοριες στο ποδι οπως κανουν οι μεγαλες μπαντες με τα νεα αλμπουμ.
Εκει που εχει φτιαξει ένα καλο κονσεπτ και φανταζεται ο αναγνωστης διαφορα σκηνικα στο ρηγιουνιον, στο τελος δεν γινεται τιποτα. Ένα γαμησι χωρις την παραμικρη περιγραφη για το πως φτασαμε ως εκει ουτε κατα τη διαρκεια της πραξης.
Δεν ξερω, εγω περιμενα περισσοτερα. Δεν θα το ξαναδιαβαζα. Ελπιζω τα παραπονα μου να εισακουστουν και την αλλη εβδομαδα ο Χουιτης να επιστρεψει με μια συναρπαστικη ιστορια με joints, παπαδες, τζιβανες και munchies.
an i3ere na perigrapsei pos eftase o Xouitis sto na pidi3ei to gomenaki 8a to efarmoze kai o idios sthn zwh tou 8a 3empoukone kai den 8a mas eprize to papari
α ρε ντουκοβνι μας εχεις καταστρεψει τη νεολαια