ευτυχώς δεν πέρασε η νόρτζελαντ γιατί θα την έδινες φαβορί για τίτλο
Printable View
ευτυχώς δεν πέρασε η νόρτζελαντ γιατί θα την έδινες φαβορί για τίτλο
ΦΜΛ καρφωτό
Αλαλαγμοί στο γραφείο και όλοι οι συνάδελφοι να κοιτάνε. Ηδονή!
Σε 2 βδομάδες θα πάρουμε πούλο αλλά άξιζε και με το παραπάνω!
μιλαν απο τα παλια
Κατσε ποια απο τις δυο? Η τεραστια ομαδα του 85-95 που εριξε 4αρα στην Μπαρτσελονα το 1993 ή η Μιλαν των Πιρλο, Ζεεντορφ, Κακα εμοιαζε με το τρισαθλιο κατενατσιο που ειδαμε?
Δεν το κατακρινω ε, δε γινεται να παιξεις αλλιως με Μπαρτσελονα και να την αποκλεισεις (βλεπε Ιντερ 2010 και Τσελσι 2012), αλλα οχι και Μιλαν απο τα παλια ε.
Περίμενε, αυτό που αποκαλείς τρισάθλιο κατενάτσιο επί 5 χρόνια το αποκαλούσαν γερασμένη ανύπαρκτη ομάδα και όμως σήκωσε 2 τσουλού, έχασε ένα όπως όλοι θυμόμαστε και θα θυμόμαστε, 1 πρωτάθλημα Ιταλίας,1 κύπελλο και ένα 1 σούπερ καπ Ιταλίας, 2 σούπερ καπ Ευρώπης, 1 διηπειρωτικό, 1 φίφα καπ και είχε έναν αποκλεισμό γκούχου γκούχου από Μπαρτσελόνα. Εσύ το λες κατενάτσιο, εγώ το λέω την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης για την περίοδο 2001-2010 και τρίτη δεκαετία συνεχόμενη. Και μπορεί τα τελευταία 6 χρόνια να έχει εξαφανιστεί και να έχει γίνει περίγελος αλλά έχει καταφέρει να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα Ιταλίας και να έχει αποκλειστεί στο τσουλού από την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχοντας το ρεκόρ κατοχής μπάλας μέσα στο Καμπ Νου με την Μπαρτσέλονα να μην έχει ακουμπήσει μπάλα για 2-3 συνεχόμενα λεπτά.
Κατενάτσιο και το σημερινό, από ίσως την χειρότερη και πιο ανώριμη Μίλαν των τελευταίων 30 χρόνων. Που δεν άφησε κανέναν χώρο στην περίφημη Μπαρτσελόνα, που ο Μέσι - παλικάρι μου σήκωσε το μέσα στο Ρίο και στα συγχωρώ όλα - θα μας μείνει στην μνήμη για κανά 2 φάουλ που έκανε, που απλά ήταν θέμα χρόνου πότε θα σκοράρει η Μίλαν και πόσο θα λήξει γιατί και τότε η Μπαρτσελόνα ήταν ακλώνητο φαβορί. Στην τελική ας μου πει κάποιος πότε τελευταία φορά η Μπαρτσελόνα δεν έκανε ούτε δείγμα ευκαιρίας στο παιχνίδι.
Και δεν έχει σημασία που είμαι πιωμένος, χαρά από την Μίλαν είναι σε εχθρικό έδαφος και όπως είπα και πιο πάνω άξιζε η χαρά και ας πάρουμε πούλο σε 2 βδομάδες.
Την Μιλαν την παραδεχομαι, και παντα θα την παραδεχομαι, γιατι κατορθωνει να παιζει αξιοπρεπως ακομα κι οταν ειναι οπως λες γερασμενη ομαδα. Δεν ειπα αλλωστε ποτε οτι παιζει κατενατσιο συνεχως, ισα ισα που απο τις ιταλικες ομαδες ειναι η ομαδα που το εχει κανει λιγοτερο απο καθε αλλη. Εγω μιλησα καθαρα για σημερα. Και σημερα αυτο το "εκλεινε χωρους" που λες εσυ, εγω το λεω κατενατσιο, γιατι οι χωροι τους οποιους εκλεινε ειναι το 1/3 του γηπεδου, και μονο αυτο.
Οσον αφορα τη Μιλαν γενικως, ειπα απλως πως με εξαιρεση την ομαδα των Φαν Μπαστεν, Σαβισεβιτς, Ντεσαγι, Παπεν, Μασσαρο κτλ, και (ΑΡΚΕΤΑ λιγοτερο) την Μιλαν των Σεβτσενσκο-Κακα, τα υπολοιπα χρονια, δηλαδη 1995-2002 και 2008-2013, ε εγω δεν την παω. Δε μαρεσε το ποδοσφαιρο της ρε παιδι μου, πως να το κανουμε. Οσο για το μεγαλυτερη ομαδα της δεκαετιας 2001-2010, γελαει ο κοσμος. Δηλαδη η Ρεαλ των Ζινταν και σια ας πουμε ηταν αξια περιφρονησης, ή αργοτερα η Μπαρτσελονα που πηρε κι αυτη 2 Champions League (και τριτο το 2011, και εχασε και το δικαιωμα για να παει στον τελικο με Ιντερ γκουχου γκουχου).
Δε θα παρει πουλο σε 2 βδομαδες η Μιλαν, φυσικα θα περασει στον επομενο γυρο. Δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσει η Μπαρτσελονα να πιεσει τοσο πολυ ωστε να σκοραρει 2 ή 3 φορες και να ανοιχτει χωρις να δεχθει γκολ. Και το ενα γκολ εκτος εδρας απο Μιλαν θα σημαινει προκριση, γιατι το 4-1 ειναι λιγο τραβηγμενο. Δεν ειναι και εντελως ουτοπικο, αλλα δεν το βλεπω να γινεται. Καλυτερα, για να μη μενει κανενας που να μη μπορει να κερδισει η Μεγαλη Κυρια :touched: , απλα χανω ποντους στο Fantasy League ρε γμτ
http://i.imgur.com/GG3LFTg.jpg