'Ελα μη γίνεσαι μαλάκας και εσύ, με αυτή την πικ τον συμπάθησα περίπου 7 φορές περισσότερο.
Printable View
o firestorm ΔΕΝ ειναι 16.
Krux , χωρις πλάκα τώρα, αφού είσαι καλό παιδί, μη γίνεσαι εμετός.
δεν έχει σημασία αυτό, και 40 να πάει, θα είναι πάλι ο εαυτός μας στα 16.
Θα κάνω σοβαρό ποστ για σένα και μόνο Χελμ. Όσα είπα περι pcgames και μοντ προφανώς κατάλαβες το ύφος μου.
Χέλμ έχω ζήσει την Ολοκληρωμένη ER εμπειρία με τα όλα της. Όσο είμαι εδώ κάθε μέρα είναι μια επανάληψη. Δεν υπάρχουν νέες συγκινήσεις (ελάχιστες). Νεα φόρουμ δε με ψήνουν, δεν έχει νόημα. Συνεχίζω να παίζω το ρόλο μου να δω που θα πάει, και εννοείται θέλω να βγώ νικητής!! Πλάκα έχει, δε συμφωνείς;
Τι σχετικά με τη φωτογραφία μου πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με αυτήν αν ντυνόμουν έτσι καθημερινώς και όχι πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με το γεγονός ότι με γουστάρει η γκόμενά σου και την πίνω απ' τα λεφτά σου, και με ροζάκι;
Τι σχετικά με την αυταπάτη σου ότι κάποιος που γουστάρει άντρες που γουστάρουν άντρες, πηγαίνει σε πάρτυ που φιλιούνται άντρες μεταξύ τους και μπορεί να το κάνει κι ο ίδιος δε μπορεί να σου σαπίσει το μουτράκι;
αυτο που λες ειναι λαθος.
Προσωπικα δεν σβηνω/εντιταρω κανενα ποστ και ειμαι μοντ απ το 2004. Το εχω κανει μονο 3 η 4 φορες (σε 7 χρονια) κι αυτο επειδη μου ζητηθηκε απο χρηστες, ειτε γιατι το ποστ ηταν εντελως σιχαμερο, ειτε γιατι ειχε μεσα προσωπικα ινφο και το ζητησαν οι θιγομενοι, κατι που θα κανα για τον οποιονδηποτε, ειτε τον παω ειτε οχι.
Γραφεις σαν να μη το ξερεις αυτο και εισαι απ την ιδια εποχη μεσα. Δε καταλαβα γιατι θα πρεπε να παρουμε "παραπανω μετρα", κατι που δεν θελω ετσι κι αλλιως.
sorry που πετάγομαι σαν πούτσα σε όσα συναρπαστικά διαδραματίζονται,αλλά ο εικονιζόμενος νέος ποιος είναι....?
edit: η απορία μου λύθηκε εντός δεκάτων του δευτερολέπτου.....(γαμεί το er!!!)
Είναι ο Dythor και είναι ΚΑΒΛΑΣ.
Πρώτα απ'όλα, εννοείται ότι δεν πρόκειται να "ψηφίσω".
Και ναι, εννοείται ότι όλο αυτό έχει τρελή πλάκα, αλλά κατανοώ και τη θέση των mods.
Από κει και πέρα, Firestorm: Έχεις υποσχεθεί 35 φορές ότι θα κόψεις τη μαλακία και μετά πας και ποστάρεις ξέρω γω πούτσους σε άσχετα topics. Άλλες τόσες φορές έχεις φάει μπαν ή/και έχεις αποχωρήσει ηχηρά ("δεν ξανασχολούμαι μαζί σας", "δεν ξανασυμμετέχω στη συζήτηση" κλπ) και άλλες τόσες έχεις επιστρέψει. Δεν είσαι ανήλικος και, από τα λεγόμενά σου, δε θες να σε θεωρούν οι άλλοι μειωμένης αντίληψης ή κάτι τέτοιο, ε τότε πώς στο διάολο εξηγείς όλες αυτές οι μεταπτώσεις; Πώς απαιτείς από τους γύρω σου να σε σέβονται και να σου φέρονται με μια δέουσα σοβαρότητα όταν εσύ ο ίδιος τσαλαπατάς τον εαυτό σου καταπατώντας συνεχώς τον ίδιο σου το λόγο; Με τι μούτρα αποδίδεις εσύ ο ίδιος αξιοπιστία στον εαυτό σου και πώς περιμένεις να τη δουν και οι άλλοι σε σένα και να μη σε θεωρούν γτπ και ότι λες συνεχώς μαλακίες (μη μπερδεύεσαι, κι αυτοί που ψήφισαν να μείνεις δε νομίζω να σε θεωρούν κανένα σούπερ άτομο, απλά το έκαναν ίσως επειδή έχουν μια πιο "φιλελελυθερίζουσα" στάση και ίσως γουστάρουν λίγο το χάος και την πλάκα);
Πραγματικά δε με απασχολεί αν θα μείνεις ή όχι, αλλά, πέρα από το ER (το οποίο είναι απλά ένα γαμημένο φόρουμ στο γαμημένο ίντερνετ), αν θες τη συμβουλή μου, κοίτα να τα βρεις πρώτα εσύ με τον εαυτό σου (επειδή προφανώς έχεις σοβαρά issues) και η αποδοχή από τους υπόλοιπους θα έρθει μόνη της. Ή απλά ωρίμασε ξέρω γω, πάρε όποια εκδοχή θες.
το αστείο είναι ότι ιστορικά έχει υπάρξει μόνο μία δηλωμένη αποχώρηση από το er που κράτησε το λόγο της, η μυθική enehy.
Α δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας. Επίσης, με φόβο να παρεξηγηθώ, θα πω τα παρακάτω.
Υποτίθεται ότι οι μοντζ (γενικότερα ε, όχι εδώ μόνο) υπάρχουν για να εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο δεν έχει χρόνο/διάθεση ο αντμίν. Όταν έχει φτάσει ένα ολόκληρο φόρουμ να ασχολείται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με ένα συγκεκριμένο χρήστη (με 14 fakes), κάτι δεν πάει καλά ε. Επίσης, κάτι δεν πάει καλά, όταν οι μοντζ ζητούν τη συμβουλή/συγκατάθεση των χρηστών για ένα θέμα, το οποίο αφορά αποκλειστικά τους πρώτους.
Τώρα, πιο ειδικά, σχετικά με την τελευταία σου πρόταση, οκ, απλά ακυρώνεις οτιδήποτε είπα παραπάνω. Αλλά μαζί με αυτά ακυρώνεις και την έννοια του μοντ σε πάσης φύσεως δημόσιο ηλεκτρονικό κομμιούνιτι. Δε θα το αναλύσω. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Δεν είναι δικό μου το φόρουμ.
ΥΓ. Δε σε μούτζωσα εγώ ε :P
Φαιαρστορμ είμαι ένας περίεργος ο οποίος όταν οι ανθρώποι κάνουν 'πλάκα' ακούει προσεκτικά και κρατάει σημειώσεις, επειδή τότε φαίνεται το φαντασιακό τους πραγματικά. Κατάλαβα μια χαρά το text σου, το sub-text σου και τα λοιπά.
Η ολοκληρωμένη ER εμπειρία απαιτεί και ποστ αποχώρησης (τσεκ) 2 χρόνια στην εξορία (νοτ τσεκ'ντ!). Αυτή είναι η Νέα Συγκίνηση, πίστεψέ με! Και όταν την έχεις ολοκληρωμένη-ολοκληρωμένη αυτην ER εμπειρία, με λίγη καλή τύχη θάχεις ζήσει και 2 χρόνια πλούσια στην πραγματική ζωή και δεν θα σου φαίνεται και τόσο σημαντική. Προκαλείς ταράκουλο ψυχικό επειδή είσαι απεγνωσμένος. Άστα τα 'λολ, έχει πλάκα'. Είσαι στην κόψη του ξυραφιού να καταλάβεις_πράγματα_για_τον_εαυτό_σου και πας με υπεκφυγές να χορέψεις. Πλάκα έχει αυτό το θρεντ, ναι. Αλλα δεν έχεις πλακά, είσαι απλώς η πρόφαση. Αξιοπρέπεια και αυτοεξορία. Λιγο πούτσο θέλει ακόμα. ΜΠΟΡΕΙΣ, ER!!!
Χελμ δε θυμάμαι καν πότε είχα μιλήσει με σένα και αν ήμουν ειρωνικός, όπως και ναχει θεωρώ πως είσαι από τα πιο πραγματικά έξυπνα άτομα εδώ μέσα και καθόλου δήθεν. Όσο για τα 2 χρόνια εξορία...ποιός ζει...ποιός πεθαίνει μέχρι τοτε :!: είναι μετάλλαξη το να γυρίσεις μετά απο 2 χρόνια και να το βρείς τελείως αλλαγμένο.
Το πολλ ειναι 36-40, -3 απο βαρβαρα και -2 απο spiritcrusher και serge που ειναι ο ιδιος και με τρολλαρει ο βλακας. Βάλτε τα δυνατά σας =)
Λοιπόν, πιθανότατα θα το μετανιώσω αυτό το ποστ αλλά δε γαμιέται.
Όπως έχω πει πολλές φορές, για μένα είναι προφανές ότι ο Firestorm απλώς έχει ανάγκη την προσοχή των υπολοίπων. Αποζητά ακριβώς όλο αυτό το τζέρτζελο που συμβαίνει εδώ και μερικές σελίδες, αποζητά ακριβώς ποστς όπως αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, αποζητά γενικά να ασχολείται κόσμος μαζί του. Για μένα είναι επίσης προφανές ότι ο ίδιος συνειδητοποιήσε νωρίς ότι αν πόσταρε "σοβαρά" απολύτως κανείς δεν θα ασχολείτο μαζί του και θα ήταν άλλος ένας ανύπαρκτος ER user από εκείνους που δεν ξεχωρίζουν ο ένας από τον άλλον. Οπότε κάποια στιγμή αποφάσισε συνειδητά να υιοθετήσει αυτή την τρολλική περσόνα ώστε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Μπορεί αυτός ο κόσμος να μην ασχολιόταν μαζί του λόγω του χιούμορ του, της ευρυμάθειάς του ή της ευφράδειάς του αλλά τουλάχιστον θα ασχολιόταν, που είναι και το σημαντικό. Και εγένετο Firestorm1, 2, 10, 1917.
Όλα αυτά είναι ωραία και ενδιαφέροντα με μονάδικο πρόβλημα το εξής, το ER δεν είναι group therapy. Αν ο Firestorm έχει βαθιές ανασφάλειες οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία υποχρέωση να υπομένουμε όλες του τις κρίσεις. Και δεν είναι θέμα προσωπικής κόντρας, δεν είναι θέμα ελευθερίας του λόγου, είναι θέμα του να μπαίνεις σε σοβαρά threads στο politics και να μη βλέπεις φρικαλεότητες από το πουθενά.
Λοιπόν, το να καθόμαστε και να ασχολούμαστε 24/7 μαζί του απλώς του δίνει αυτό που θέλει και διαιωνίζει την όλη κατάσταση. Η λύση είναι το οριστικό ban και delete σε όλα τα posts και accounts του και καμία περαιτέρω κουβέντα για αυτόν. Και είναι βαθιά ΦΛΩΡΟΣ ο Amnesiac που έβγαλε το ban επειδή ήρθε κόσμος και του κλάφτηκε, λες και πρέπει με κάποιο μαγικό τρόπο να τους κρατάμε όλους ευχαριστημένους μη τυχόν και μας κρατήσει κανείς κακία. Και που επιπλέον ζητάει δημοκρατική νομιμοποίηση για μία απόφαση που είναι καταφανώς σωστή, δηλαδή το να φάει ban ένας spammer.
Αυτά, αρκετά.