μην ειστε κοροιδα, η γραμμη πρεπει να ειναι αποχη απο το δημοψηφισμα ωστε να μην πιασει το οριο του 40% η 50% οποτε οτι και να βγαλει να ειναι αχρηστο.
Printable View
μην ειστε κοροιδα, η γραμμη πρεπει να ειναι αποχη απο το δημοψηφισμα ωστε να μην πιασει το οριο του 40% η 50% οποτε οτι και να βγαλει να ειναι αχρηστο.
Γιατί αμα βγάλει «όχι» σε χάλασε δηλαδή.
Σε άλλα νέα,
http://i.imgur.com/NRkoE.png
Ενδεικτικά πάντως, το 25% στο "ΝΑΙ" του ER μέχρι στιγμής ξέρετε σε πόσο αντανακλάται σε δεδομένα πραγματικού κόσμου? Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον 80% στο Ναι, μην έχετε αυταπάτες.
Δεν πάει έτσι. Aν η δική σου ηλιθιότητα στο ER είχε αντανάκλαση σε δεδομένα πραγματικού κόσμου θα τρώγαμε ακόμα ρίζες, μην έχεις αυταπάτες.
Ωραίο, και πάντα στο πνεύμα τους συζητούμενου θέματος. Σταθερά μαλάκας.
Το οποίο ΝΑΙ με ένα τέτοιο ποσοστό, το οποίο το θεωρώ σί-γο-υρο, μπορείτε να αναλογιστείτε πόσο τεράστια πολιτική δύναμη δίνει μετά στον ΓΑΠ? Ο τύπος μπορεί να είναι μαλάκας, τον παραδέχομαι όμως γιατί έτσι όπως το πάει μου δημιουργεί την εντύπωση ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, έχει τον τρόπο του να τις ξανακερδίσει. Τελικά είναι ικανότατος σε κάτι τέτοια (αήθη) παιχνίδια. Γενικά μπλέξαμε..
αρχίδια ικανός είναι, απλά έχει εξαιρετικούς (σιχαμένους) αυλικούς και συμβουλάτορες, και στο επικοινωνιακό δεν έχει αντίπαλο.
Αν ήταν στην θέση του κανένα δεξιό βρωμόσκυλο θα είχε γίνει επανάσταση προ πολλού, εξ ορισμού βλάκες ανίκανοι και αυτοί, αλλά και με εξίσου ηλίθια τσουτσέκια γύρω τους.
Ρε κουράδι μου, προσπαθείς να κάνεις πρόβλεψη απο τώρα σε δύο μήνες για το τι θα βγεί στο δεύτερο δημοψήφισμα στην ιστορία της μεταπολίτευσης (με πρώτο το αν θέλουμε Βασιλευομένη Δημοκρατία) με βάση ένα poll στο politics sections ενός metal forum στο ιντερνετ όπου έχουν ψηφίσει 47 χρήστες.
Στο οποίο εγώ έχω ψηφίσει ΝΑΙ.
Και λες και ότι ένας άνθρωπος που αλλάζει αλυσίδα σε κινούμενο ποδήλατο είναι ικανότατος σε κάτι τέτοια (αήθη) παιχνίδια.
Χρέος του κάθε πατριώτη είναι να μην αφήσει άτομα σα και σένα να ψηφίσουν. Περιφρούρηση στις κάλπες.
rottenside, δεν νιώθω άνετα να μιλήσω ανοιχτά γι' αυτό το θέμα εδώ. Αν θες, έλα σε PM ή ακόμα καλύτερα στο MSN μου (το βρίσκεις αριστερά, κάτω απο το αβαταρ).
Σε περιμένω!
Ε,όχι να είσαι λαλίστατος σε κάθε πολιτική συζήτηση κι εδώ πριβέ.
Ποια είναι η παγίδα του όχι κατά τη γνώμη σου ώστε να πάμε πχ αντιδραστικά σε ναι.
Κάτι τέτοιο τουλάχιστον φαντάζομαι εγώ για το σκεπτικό σου.
Βασικά, απλά τσίμπησα msn απο το γκομενάκι.
ο Σαμαρας με τις αρχιδιες που λεει προσπαθει να μας κανει συμπαθη τον συμμαθητη του , τι μας περιμενει αλλαχ μου :/
ακομα δεν μας ειπες τιποτα ομως για το περιβοητο "ναι" σου. και οσο να ναι , το να συναντας καποιον που θα ψηφιζε ναι στο δημοψηφισμα ειναι αξιοπεριεργο. γι αυτο κ ηθελα να δω τον τροπο σκεψης σου. και ακομα περιμενω να μου πεις τι φοβασαι. εδω, στο μσν , με σηματα καπνου, δεν με νοιαζει
Νομίζω ότι είναι ακριβώς το ανάποδο, δηλαδή πρέπει να εξηγήσουμε ποια είναι η παγίδα του ναι ώστε να πάμε αντιδραστικά σε όχι. Προφανώς το όχι συνεπάγεται στάση πληρωμών στον δημόσιο τομέα, για αρχή, οπότε είναι πιο λογικό να ζητάει εξηγήσεις κάποιος για τις επιπτώσεις του ναι και πως αυτές είναι χειρότερες από το να μην έχει ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος του δημοσίου λεφτά να ζήσει τον επόμενο μήνα.