με τετοιο αβαταρ εσυ περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα?
Printable View
με τετοιο αβαταρ εσυ περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα?
Παρτε κι αυτο τωρα που γυριζει, εχω λιωσει με το σκηνικο.
Σκάει που λες ο αγκοραφόμπικ τάδε και σου λέει, "Ναι, δεν ήταν υπεύθυνοι για τα εγκλήματα της Αμερικής αλλά αν ζούσαν ίσως πήγαιναν και στο Ιράκ. Άρα; Άρα καλά τους κάνανε!". Και αυτός ο τυπάκος τώρα είναι αναρχικός και μέρος του κινήματος. Σκέτη θλίψη.
Ακόμα και αν κάνουμε την (εντελώς γελοία) υπόθεση ότι αυτοί οι τρεις χιλιάδες ήταν όντως φονιάδες των λαών, αυτό πώς ακριβώς δικαιολογεί αυτόν τον φρικιαστικό θάνατο; Δηλαδή απ' τη στιγμή που (υποθετικά) ευθύνονται για τα εγκλήματα της Αμερικής τότε ξαφνικά είναι ΟΚ να δολοφονηθούν μαζικά; Δηλαδή, είμαστε γενικά ενάντιοι στην θανατική ποινή αλλά όταν αυτή έχει τη μορφή δύο αεροπλάνων που σκάνε σε ισάριθμους ουρανοξύστες ξαφνικά γίνεται ΟΚ. Γιατί, επειδή προσφέρει θέαμα;
Απ' όπου και να την πιάσεις αυτή την άποψη είναι γελοία και μόνο που γίνεται αυτή η κουβέντα είναι λυπηρό.
Το παραπάνω ποστ φυσικά δε σημαίνει ότι η αμερικανοφιλία του φίψερ δεν είναι για γέλια. Ακόμα και αν το κάνει εσκεμμένα ώστε να προκαλέσει.
Τα λες υπεροχα στο ποστ σου το αποπανω και σε πινκαρα.
Στο αποκατω απο το αποπανω, τι να σου πω, ησουν αρκετα πιο ακραιος απο μενα και στην εκφραση σου και σε αυτα που εγραψες, αλλα παρολα αυτα διακρινεις καποια αμερικανοφιλια στα δικα μου σοβαρα και "σοβαρα" ποστς, δηλαδη:
1. σε αυτο που λεω στον τσσκς οτι λεει μαλακιες πιο ηπια απο οτι του τα λεει ο ντεγκιαλ η απο οτι τα λες εσυ στον αγκοραφομπικ
2. σε αυτο που απανταω στον αγκοραφομπικ μετα τη γελοια του ερωτηση προς εμενα
3. σε αυτο που απανταω στον αττιλα μετα το "καταπληκτικο" χιουμορ του για το αβαταρ μου
4. σε αυτο που βαζω τον ΜΑΤΤ ΜΠΑΡΛΟΟΥ να τραγουδαει τον εθνικο υμνο της Αμερικης με στολη μπατσου
Οκ ουμπου, μη φοβασαι, μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου την επομενη φορα χωρις να φοβηθεις μηπως ταυτιζεται με τη δικη μου, λολ
Όχι φίξερ, στα ασόβαρα ποστ αναφέρομουν. Η όλη φάση με τους ύμνους, τα εθνικά χρώματα και τις σημαίες μου φαίνεται αστεία, ακόμα και αν το κάνεις για να προβοκάρεις τα αντιαμερικάνικα αισθήματα του φόρουμ.
Εν πάση περιπτώσει, δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/31.jpg
εγώ θυμάμαι πως πήγαινα για ψωνια και πέτυχα φιλο στο δρόμο και μου λέει το κοσμοϊστορικό γεγονός, δεν τον πίστεψα ως προς την δραματικότητα και δεν έχω και τηλεοραση για να επιβεβαίωνα. Το βράδυ που πήγα στο νοσοκομείο για τον πατέρα μου που ήταν άρρωστος τα είδα όλα και στην κυριολεξία και μεταφορικά στην τιβί του δωματίου.
Αυτές τις μέρες με διέγραψαν από επαφές και 2-3 αμερικάνοι, βρίζοντας με, επειδή έκανα άλμπουμ στο facebook με παρωδίες και black humor του γεγονότος. Και μάλιστα αυτό το μπλακ χιούμορ ήταν και αμερικάνικης προέλευσης.
συγκινούμαι όταν σκέφτομαι οτι αν αρχιζε κανα βομβαρδισμο/πολεμο η βόρεια κορέα ή η κινα δε θα ενοχλούσε τόσο, γιατι "δεν ειναι αμερικανοι"
Μαλάκες, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;
Επίσης ρε μαλάκες κανείς δε λέει ότι αυτοί οι 3.000 τέλος πάντων είχανε άμεση ευθύνη και θα 'πρεπε να είναι οι πρώτοι στόχοι μιας εξέγερσης και ξέρω 'γω τι (αν και εδώ μέσα πάρα πολλοί μόγγολοι με την αστική λογική που τους βολεύει είπαν τη γελοιότητα του ότι δεν έχουν καμία ευθύνη, αποκρύπτοντας εγκλήματα). Απλούστατα όμως όταν έχεις κάποιον που τρώει χώμα δυο δεκαετίες τώρα, που τον έχεις γαμήσει από 'κει που βαστιέται, που γενικά είναι σε ένα επίπεδο ζωής που παρακάτω δεν πολυπάει κι αυτός ο κάποιος βαρέσει μία στα τυφλά στο δυνάστη του το πρώτο γαμημένο πράγμα που θα 'χεις να πεις ας μην είναι ΕΕΕΕ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ.
ε αν ειχε η κινα η η βορεια κορεα γαμησει οποιαδηποτε χωρα ειχε πετρελαια και εγκαθιδρυσει δικτατοριες σε ολο τον πλανητη και ριξει πυρηνικα κλπ και γενικα δουλευει με 2134123213 προπαγανδιστικους μηχανισμους να κανει ολο τον κοσμο σαν τα μουτρα της , ναι τοτε θα αντιπαθουσαμε εξισου τις στρατοκαβλες κυβερνησεις τους.
Βασικά ναούμ, εγώ σπάζομαι με κάτι υποκριτικά αρχιδάκια που μιλάνε για θλίψη και πόνο εκ των υστέρων.
Αφού βρε πουσταράδες, οι περισσότεροι μόλις έσκασε και το δευτερο αεροπλάνο, καυλώσατε τρελά, τι μας το παίζετε οσίες παρθένες και ηθικολόγοι της πούτσας τώρα?
Στην Ελλάδα ο αντιαμερικανισμός τότε άγγιζε το 95% σύμφωνα με εκθέσεις του State Department (είμασταν η νο1 αντιαμερικάνικη χώρα στον πλανήτη), όλο το 5% στο e.r είναι?
Με μία ψύχραιμη ματιά, ήταν όχι απλά λυπήρο, αλλά τραγικό αυτό που έγινε, και κυρίως για τις αθώες ψυχές που έφυγαν.Αλλά μην μας το παίζετε παναγίτσες ρε καριόλια.Αφού όταν το είδατε, αρχικά γουστάρατε.
Dythor, κανεις δε λεει ότι δεν ευθύνεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ για το χτύπημα στις 11/9. Προφανώς και αυτή ήταν που προκάλεσε τα τόσο έντονα αντιαμερικάνικα αισθήματα στους τρομοκράτες με αποτέλεσμα να καταφύγουν στην εν λόγω επίθεση. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τις αθώες ζωές που χάθηκαν, άλλο να αποδίδεις ευθύνη στις αμερικάνικες κυβερνήσεις και την εξωτερική τους πολιτική και άλλο να θεωρείς δικαιολογημένη τη σφαγή 3.000 ανθρώπων.