Κανονικά κάνεις like και τις pics, με το +1.
Printable View
Tσου. Μόνο στα ποστς παίζει αυτό. Ίσως είδες ποστ με φωτογραφία, γι' αυτό.
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Περιμένουμε το πρώτο σπασαρχίδικο app/group "ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΟΥ!!!!111"
μπα δε θα υπαρξουν τετοια λεμε, θα τα ελενξει η γκουγκλ, εκει πονταρει πιστευω
δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη όμως ε!
vlakeia metrhsh
emena pantws de me exei peisei akoma to g+
Κανέναν δεν πιστεύω ότι έπεισε. Το θέμα με το google+ είναι το potential που έχει. Όταν για παράδειγμα πρωτοέκανα fb το Νοέμβρη του 2007, θυμάμαι ότι η δεύτερη φορά που μπήκα να το ξανατσεκάρω ήταν μετά από κάνα 6μηνο γιατί ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ στην αρχή. Στο google+ που είναι προς το παρόν εντελώς meh, ε μια φορά τη μέρα, άντε διήμερο θα μπω έστω για πλάκα. Οπότε έχει τη δυνατότητα σε κάναν χρόνο με αντίστοιχες κινήσεις όπως το fb να γίνει powerhouse.
Προς το παρόν, είναι παντελώς άχρηστο :P
Νομίζω ότι παρά τα ορεκτικά και ψιψιψόνια που μπορεί να έχει οποιοδήποτε socializing site, το σημαντικότερο είναι να έχει κόσμο και να γίνεται σεφτές. Δεν είναι τυχαίο και το ότι αναφέρεται συχνά το πόσο γρήγορα μάζεψε κόσμο. Πράγμα που εμένα μου δείχνει ότι ίσως να μην πολυισχύει και να είναι marketings. Τί να τους κάνεις τους "κύκλους" αν οι φίλοι σου είναι 5 τύποι από το er.
Και το fb στην αρχή του δεν είχε κόσμο, όταν μάζεψε κόσμο έγινε ο τζέρτζελος. Και γω τότε έκανα ακκάουντ. Δεν έχω κάνει ακόμα google + και δεν νομίζω να κάνω γιατί δεν βλέπω να γίνεται γνωστό και αρεστό στους απλούς χρήστες. Το fb το κατάφερε αυτό γιατί είχε αρκετές διαφορές από το τότε γνωστό Myspace, που απευθύνονταν στον απλό χρήστη. Δεν αμφιβάλλω οτι υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο για την google. Αν γίνει αυτό, βλέπουμε.
τα λεμε οταν λανσαριστει επισημα και γινει η συνδεση με ολες τις υπηρεσιες της γοογλε :wave:
Το να ενσωματώσεις σε ένα socializing site το google search και να μπορείς να κάνεις google search χρήστες ανάλογα με όνομα/ενδιαφέροντα/κλπ όπως και να τους εντοπίσεις στο google earth που μπορεί να έχει και κανονικές φωτογραφίες στους δρόμους πλέον, φαντάζει λίγο τρομακτικό όμως ε.
Δηλαδή εάν το fb που ο καθένας δίνει όνομα, πληροφορίες φτιάχνοντας μια τεράστια βάση δεδομένων φακελώματος, φάνταζε τρομακτικό πριν 5 χρόνια και τώρα θεωρείται καθημερινότητα, τότε αυτό τί είναι; το μέλλον;
τωρα μπαινεις στο νοημα :!:
παει κανας χρονος που αρχισα να φοβαμαι τη γκουγκλ...με το που ειδα το g+ εγινε πια επισημο.