Τι λες μωρή. Πόσο έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα πια. Δεν έχω καν κουράγιο να το σχολιάσω περαιτέρω. Α ναι, ακολουθεί το ακόμα καλύτερο
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Printable View
α ναι.
μου την δίνουν και απίστευτα οι "παλιοι".αυτοι που θα δόυνε την μπλούζα Wipers πχ και στα πρωτα 5 λεπτα θα μου πουν "Ελα ρε παλικαράκι μου,τι Wipers?όταν τους βλέπαμε εμεις και είμασταν στην φάση και είχαμε περάσει αυτό,αυτό και αυτό εσύ μπλα μπλα μπλα".Γαμώ τα γερατιά σου,σχεδόν ίδια ηλικία είμαστε ρε ηλίθιε μόνο που εσύ έχεις περάσει στην μουσική εμμηνόπαυση!
ΝΑ κι αν σχολιάσεις ΝΑ κι αν δεν σχολιάσεις....το λέω σε όσους βγαίνουν έξω και λένε " α εγώ δε θα πάρω τίποτα μόνο κρασάκι θα πιώ" σαβουριάζουν ωραία και καλά και μετά "πόσο πάει το κρασία δια του τρία??" ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!
harbinger of death --> το θέμα δεν είναι αν θα σε σχολιάσουν..το γύφτος πήγαινε για περιπτώσεις όπως το παραπάνω που ανέφερα...και ποιος μίλησε για εκείνους που δεν έχουν να φάνε και έξω το παιζουν άρχοντες??αλλά όχι ρε πούστη μου και η τυροσαλάτα δια του τρία..γυφτιά..τέλος δε λέγεται αλλιώς..[αν δεν έχεις να φας κάτσε σπίτι σου, όπως κάνουν πολλοί ή πάρε μια μπυρα και κόψε καμιά βόλτα ή μη πας για φαί έλεος]
http://youngmillionairegroup.com/blo...guillotine.jpg
Οντόπικ γιατί φαίνεται πολύ γρήγορα: Οι άνθρωποι που ταυτίζουν τη ζωντάνια με το υφάκι, το στόμφο, τις φωνές και το βαρετό χιούμορ.
πω πω μεγάλε πολύ βαθυστόχαστο [for the peo]
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
ok να στο πω και στα ελληνικά ΜΑΛΑΚΑ και να ξεμπερδεύω με τις μαλακίες σου κωλόζωο ..ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ..αντε γεια τώρα
Θα προσπαθησω να μεινω ον τοπικ, καθως τα μισα και πλεον ποστς αναφερονται σε ανθρωπους που μας τη σπανε γενικως νομιζω, ο θρεντσταρτερ αν καταλαβα καλα αναφερεται σε ανθρωπους που γνωριζουμε με την προοπτικη να ειμαστε στην ιδια παρεα, ειτε για ενα βραδυ ειτε για περισσοτερο, κι οχι στον καθε μαλακα που μπορουμε καλλιστα να αποφυγουμε απο το πρωτο λεπτο που τον βλεπουμε, σωστα? Ολοι οι παρακατω μου δημιουργουν πολυ κακη εντυπωση.
- Οι παρεξηγιαρες. Αυτες που κανεις μια λιγο πιο χοντροκομμενη πλακα και ενω ειναι εμφανες οτι δε θελεις να προσβαλλεις το παιρνουν προσωπικα και νομιζουν οτι εισαι αγενης επειδη τους "την ειπες". Συχνοτερη συμπεριφορα σε γυναικες δυστυχως, φυσικα συνανταται και σε αντρες.
- Οι ακοινωνητοι. Εισαι σε μια παρεα, πες μια κουβεντα γαμω το σπιτι σου, κι ας ειναι και μαλακια. Μην εχεις το υφακι "μια βραδια ειναι και δε θα τους ξαναδω ποτε, στο μπουτσο μου τους εχω".
- Οι ψωνισμενες. Οσες νομιζουν οτι τις γουσταρεις επειδη εκανες ενα κοπλιμεντο ή τις ρωτησες κατι για τον εαυτο τους περα απο τα τετριμμενα. Μωρη ηλιθια για να σε γουσταρω πρεπει να σε γνωρισω και αν εισαι ψωνισμενη δε θα σε γουσταρω, τι δεν καταλαβες?
- Οι ψευτικοι. Αυτοι που ειναι μεσα στο χαμογελο και την ευγενεια και τη φιλικοτητα αλλα οταν σε ξαναδουν δε σε θυμουνται καν. Καλυτερα ακοινωνητος, πραγματικα.
- Οι ξερολες. Οξω γαμημενε.
Κατα τα αλλα, ανηκω κι εγω σε μια κατηγορια που πιθανοτατα τη σπαει σε αρκετο κοσμο (σιγουρα στον Η.), ειμαι "χαμαιλεοντας". Οσα γραψατε περι καγκουριων, μπαλας, στρατου, μουσικης, τσιπηδων κτλ κτλ δε με ενοχλουν καθολου ακομα κι αν τα ενδιαφεροντα του εκαστοτε δεν ταιριαζουν καθολου με τα ενδιαφεροντα μου. Εχω κανει (και μαλιστα πολυ επιτυχημενα) παρεα, ειτε μονο για ενα βραδυ ειτε για μεγαλο χρονικο διαστημα, και με καγκουρια, και με τσιπηδες, και με τυπους που η σοβαροτερη τους ενασχοληση με τη μουσικη ειναι το νεο χιτ της Αννας Βισση, και με χορτοφαγους καπνιστες :!: και με καθε ειδους ατομου με το οποιο δε θα εκανα μαλλον παρεα υπο αλλες συνθηκες, και εφοσον δε μου πρηζουν τα αρχιδια, τους συμπαθω καργα και περναω μια χαρα, απλα τους θεωρω διαφορετικους ανθρωπους απο μενα.
επειδή φτάσαμε σε φανταστικά ποστ το συμπερασμα που κατέληξα ειναι οτι το ερ εχει τους πιο νορμαλ λογικους μετριόφρωνες, καθημερινούς, ακομπλεξάριστους, συμπαθείς τύπους και περιβαλλόμαστε από σκουλήκια και σιχάματα.
γαμάνε αυτά τα θρεντς!!!! :dfinger:
Εγω παντως ανηκω σε καποιες απο τις κατηγοριες που εγραψαν καποιοι, και νομιζω πως ο καθενας μας εδω μεσα θα βρει τον εαυτο του σε κατηγοριες αλλων, δε σημαινει οτι πρεπει να κατσουμε να το γραψουμε κιολας Μαριλλιον! Τι θελεις, να παμε στον καθε χρηστη και να του πουμε "α ειμαι απο αυτους που σου τη σπανε, χαχα"? Σε πινκαρα βεβαια γιατι το εθεσες ωραια
oxί απλά όλοι (σχεδον) αλληλοπινκαριζόμαστε και συμφωνουμε μέσες ακρες για τους μισητους γεγονος που αυτομάτως μας κάνει και γαμω τα παιδια ρε chameleon. και βρίσκω μια ειρωνία σε όλο αυτό!!! αλλά ειμαι ο μαρουλιος!!! κολλημένος;;
Ε λιγακι μωρε. Δεν μπηκα στον κοπο να σχολιασω 7 σελιδες ποστς για το ποια πραγματα θεωρω γελοια, αλλα ναι, ειχες κι εσυ 1-2 καλα που ανετα θα σχολιαζα. Γενικως παντως πιο τραγικο βρισκω το να βγαζει καποιος το παραμικρο συμπερασμα απο τη μουσικη που ακουει ο αλλος και τις ταινιες που βλεπει, δε πα να ειναι τα χειροτερα. Δηλαδη πατε πισω απο 5 εως 15 χρονια ολοι στο σχολειο και θυμηθειτε πως ηταν να εισαι ΜΕΤΑΛΛΑΣ και να σε κρινουν ολοι για τα μουσικα σου γουστα ξερω γω ή απλα επειδη φορας μια κονκαρδα, welcome to the other side!
κολλημένος και ον τοπικ!!! (εγώ)
και πινκ γιατι απαντάς στα ρητορικά ερωτήματα!!!
λοιπον αφου πιασαμε τα ωραια 3ερασματα του πρωτου βηματος "κατανοησης" και προσεγγισης καποιου "πρωτοεμφανιζομενου σε μια γκρουπα ατομων", παιρνουμε ολοι μαζι κουβαδακια και χαρτοπετσετες και αρχιναμε...
μου τη σπανε οι και καλα κουλατοι/δη8ενατοι/π.α.σ.ο.Κ.ΑΤ(ο)Ι/ροκομεταλατοι και ρακομελατοι που 8α με δουν/γνωρισουν με ενα καποιο στυλακι(?)/εμφανιση/συμπεριφορα και ουτε στα 15 πρωτα λεπτα 8α μου πουν: "μα καλα, 8α μπορουσες να σουν --μια απο μας-- γτ "βγηκες" ετσι? τι κακο εχεις πα8ει (σ.σ. σε φαση παγωτινι-αστειακι)?! γτ δν 8ες να εισαι/φαινεσαι πιο νορμαλ? μην εισαι "φρικιο"! (3ανα.σ.σ. ακου ρε μλκ δλδ!) 8α καναμε και γαμω τις παρεες αν...! ΜΑ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΛΥ ΕΝΤΑ3ΕΙ" και 3ηγημενο παιδι για να μη γουσταρεις τη γαμαουα δη8ενια/σκυλοεντεχνια/κομματοσκυλια/σου-χωνω-απειρα-μεταλο-σπα8ια(!) ατμοσφαιρα μας, ελα να γινουμε "μια παρεα"!
οχι ρε γαμηδι, δν 8α γινουμε μια παρεα, δεν 8ελω να βαζω ορια και προσπα8ω ΧΟΝΤΡΑ να μην το κανω, αλλα οταν κατι μου γυρναει τ' αντερα ε οκ μαλλον ειναι το ολο "hype" που 8ες να μου χωσεις βα8ια και με το ζορι στο "αμα8ο/ασχετο" κωλαρακι μου και ειδικα επειδη το πλασαρεις ως "αντικομφορμιστικο" γτ ολα τα αλλα σε ειχαν κανει να σαι το παιδι της φαπας μικρο και πλεον την ειδες οτι "ανηκεις" σε κατι πιο tr00 και "ψαγμενο".
δλδ αυτο ρε φιλε...
Spoiler
ριχνω μπουκετο ανετο σε τυπακια που ουτε στα 15 πρωτα λεπτα 8α μου "χω8ουν" και 8α τη δουνε "αποψε 8α μα8εις τι πα να πει ΑΝΤΡΑ βαρυ σωστο ασηκωτο και ψαγμενο" με το που σκαω στη νεα παρεογνωριμια και 8α κολλανε ως νεοι παραλιακοι γλυτσηδες (φαση χλεμπουρων good sons, καταλαβες αγαπητε αναγνωστα), ποσο μαλλον δε οταν αυτοπρομοταρονται ως "χωρος" και αντισε3ιζοντες. καραlulz και πολλη ροχαλοβροχα ομως ε.
κλωτσιδια σε μαπα σε ατομακια που ουτε καν στα 15 πρωτα λεπτα (μαλλον ειναι η κρισιμη καμπη της πρωτης "επαφης" με τον καινουριο/αλλο) εχουν εκλαβει την ευγενεια σου ως φαση: α ντα3, παλι το δικο μας 8α περασει σε κουβεντα/κανονισμα/οτιναναι και αρχιζουν τις ελληναραδικες "ειμαι απο πανω και ας πουμε 8α μιλαω συνεχεια για γαμωμπαλα" παπαριες τους, αντι να δουν οτι πραγματικα ειναι η απαραιτητη "πρωτη πρα3η" σωστης(?!) κοινωνικοποιησης για να μη γινουμε ζουγκλοπι8ηκοπαρεακι και να τα λεμε ολοι μαζι ωραια και καλα(: το παλευω πιστευω και με επιτυχια να γινομαι ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ (σαν τον λαζοπουλο(...) που λεει και ο αντρικος η ανεργαρα) αμα δω τετοια κατασταση και απολαμβανω το σχεδον κλαμα των μαλακιστηριων που τους ασκεις αντιστροφου ειδους "αντιβια" και σαλταρουν γτ δεν νιω8ουν μια αμα "συνεχως δεν ειμαι ο πηδαω τα παντα καιαουα".
τελος αυτο που αναφερ8ηκε ως:
/q εμενα μου την σπανε οι πολιτικοποιημενοι_για_την_φαααση (σ.σ και για τα γκομενακια). πολυ ομως./q
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.
Spoiler
Το ξι και το θητα οταν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες μοιαζουν πιο πολυ με το ξι και με το θητα απο οτι το 3 και το 8.
Κατα τα αλλα γραψε ενα "ειμαι η κλασικη μεταλλου", τι καθεσαι και γραφεις σεντονια?