Παίζετε κανάν αγώνα ρε ή κάθεστε; :p
Printable View
Παίζετε κανάν αγώνα ρε ή κάθεστε; :p
εγω ακομα στο γιουπορν ειμαι...
a gamwto an to eixa dei egkaira tha dilwna k egw simmetoxi
an k exw thema me to gameknot
παρακαλεσε λιγο το μεταλικο αδερφο Ρα και πιστευω οτι δεν θα χει σκαλωμα για καθυστερημενη συμμετοχη. αλλωστε δεν παιζουμε συγκεκριμενες μερες. Με την αναμενομενη προσαυξηση στο κοστος εγγραφης εις το τουρνουα, φυσικα!
Ο Τεό (Κιούρχεντ) έχει μέσο! :D Αν βγάλεις άκρη με το site, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες! :pink:
ok nomizw . username: daltontrumbo
ΡΟΥΦΑ
Ειχα την χαρα να παιξω τις πρωτες μου ημι-επισημες παρτιδες μετα απο 2 χρονια με την μενουμισιον αποψε, και οφειλω να πω και ενα ευχαριστω.
Δυστυχως, κερδισα και τις δυο και ελπιζω στις επομενες πως θα ειναι η σειρα της. Ανανεωνω το ραντεβου για αυριο, αν μπορει η μενουμισιον και σιγα σιγα να γνωρισω και τους υπολοιπους...
και σημερα ολοκληρωσαμε τις παρτιδες μας με την μενουμισιον. Την ευχαριστω για τις συγκινησεις και για την πιεση που μου ασκησε και ελπιζω να ξαναπαιξουμε στο προσεχες μελλον.
Το αποτελεσμα την αδικει πιστευω. Για το τυπικο της υποθεσης θα αναφερω πως δεν απωλεσα βαθμο, το οποιο γεγονος με λυπει.
Οι πρωτες απωλειες ηρθαν σημερα, διακόπτοντας ενα σερι 4 νικων, στο πρωτο μου παιχνιδι με τον Ρα. Κερδισε σε μια πολυ δυνατή παρτίδα. Αναμενω για την συνεχεια. Υπαρχει κανεις αλλος παρων για να δοκιμασουμε τα ορια μας;
Η συνεχεια λοιπον ηρθε απροσμενα γρηγορα και βοηθησε στο να αναπτερωθει το ηθικο μας μετα την σφαγη στην πρωτη παρτιδα με τον Ρα. Δυστυχως για τον συμπαθη χρηστη commissar - ενα ωραιο τραγουδι μου ρχεται στο μυαλο - αυτο σημαινε το αντιθετο για τον ιδιο. Οι 2 πρωτες μας παρτιδες ειχαν σαν αποτελεσμα να μην χασω βαθμο παροτι το αξιζε. Ανανεωνω το ραντεβου για αυριο με την ελπιδα να αποκατασταθει η ισορροπία.
γιατί ποστάρεις σαν μόδεστος σιώτος;
μια χαρά ποστάρει, να το ζούμε και λίγο οι απέξω.
παίξε κι εσύ μια παρτίδα!