Το προβλημα ειναι οτι ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, κλαιγεσαι στα τσατσ
Printable View
Το προβλημα ειναι οτι ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, κλαιγεσαι στα τσατσ
Βάσιμες πηγές στο είπαν αυτό ε?
Αναλογα, αν θεωρεις τον εαυτο σου βασιμη πηγη η οχι :)
Δηλωσες πως σου αρεσουν 2 πραγματα.
1. Κριτικη τεχνης (μουσικης/ταινιων)
2. Κατασκευη σανιδων σερφ.
1. Οπου και να το κανεις, θα εισαι υπο την εποπτεια του εκδοτη σου. Και freelance να την δεις, καποιος θα εγκρινει αυτο που θα μπει στον χωρο του.
Και γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις κειμενα σου σε ξενα εντυπα?
2. Οκ, στην Ελλαδα, χλωμο. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι τοσο καλος κατασκευαστης, ωστε μια ξενη εταιρεια να παρει το δημιουργημα σου? Τι κανει το σχεδιο σου/την τεχνικη σου τοσο γαμαουα, ωστε να επιβιωνε και να εμπαινε σε γραμμη παραγωγης εξω?
Τι απο τα παραπανω εχεις σκεφτει στα σοβαρα, εχεις δοκιμασει και κατεληξες πως θα πεσεις εξω?
γενικά πιθανολογείς οτι τα έχω βρει όλα έτοιμα. δεν ξέρεις. αλλά λες. και συγνώμη που σε λέω τεμπέλα αλλά το 1ο πράγμα που είπες για την τωρινή σου δουλειά ως θετικό, ήταν οτι μπορείς και λουφάρεις άνετα. ε σόρρυ ξερωγώ.
καλά στα τσατς έχεις δηλώσει επίσης κατά καιρούς οτι "τουλάχιστον εγώ γαμιέμαι, κάτι προσφέρω" αλλά και "αν έκανα παιδί κάποτε και έβγαινε κορίτσι, πιθανώς θα το έπνιγα" και άλλα πολλά τέτοια ωραία πραγματάκια τρομερής ανθρώπινης διανόησης. σόρρυ και για αυτό.
:fear:
Για να μη λετε οτι εντιτ:
Εισαι για καφενειο, στην καλυτερη για καναν Βουτσικα!
Που ακριβώς το βλέπουμε αυτό? Γιατι εγώ βλέπω τρια πράγματα: 1.δουλεύω μόνη, 2. ακουω μουσική, 3. κάνω πράγματα με τα χέρια μου.
Παρακάτω μίλησα για ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, αναφερόμενη σε προηγούμενες εργασίες που μου επέτρεπαν να κάτσω 15 γαμημένα λεπτά μέσα στο 8ωρο, σε καθορισμένη στιγμή μέσα στη μέρα.
Τέλος πάντων στα παπάρια μου σας γράφω. Θέλετε να ζείτε για να δουλεύετε? κάντε το. Εγώ θα προτιμήσω να δουλεύω για να ζω.
e
1.Tα έχω δώσει.έχουν δημοσιευτεί.πληρώθηκα σε δίσκους και περιοδικά....:)
2.είμαι πραγματικά καλός,μιάς και γνωρίζω όλη την τεχνοτροπία,και έχω και την τεχνογνωσία για να σχεδιάσω/κατασκευάσω μία τέτοια σανίδα,αλλά μία ξένη εταιρεία δεν θα ασχοληθεί με έναν γύφτουλα της ανατολικής ευρώπης,και ακόμα και αν έχω ταλέντο γκες γουατ!υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα στο εξωτερικό που έχουν και το ταλέντο,αλλά έχουν και καλύτερη ενημέρωση και πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και γενικά καλύτερη κατάρτιση μιάς και επιμορφώνονται συνέχεια.
αυτά ρε Χάβοκ.κουράστηκα να εξηγώ.
πάνκη πάμε κανά miami, κανά bay area να ανοίξουμε brand με σανίδια Reject ? κάπως έτσι αρχίζουν όλα.
Reject, εισαι κοντα. Μην απογοητευεσαι και κυνηγα το και αλλο :) (100% σοβαρα αυτο)
Tεραστια Χ.
Το γεγονος οτι δεν ειχες τις ιδιες ευκαιριες με αλλους, θα κανει το επιτευγμα σου σε ο,τι ονειρευεσαι ακομη μεγαλυτερο, με την προυποθεση οτι εισαι διατεθημενη να προσπαθησεις γι'αυτο.
Κι εγω θα ηθελα πολυ να εχω στρωμενο τεχνικο γραφειο απο τους γονεις μου, οπως αλλοι συμφοιτητες μου, αλλα tough, δεν ειχα. Ουτε στις σπουδες μου να μου κανουν σχεδια και να εχω αποψη απο το πρωτο term, ουτε τωρα, να εχω πελατολογιο και να πουλαω μουρη. Σαφως και δεν καταριεμαι τους συμφοιτητες μου με την πιο γερη βαση, αλλα δεν θα πεθανω κιολας, την στιγμη που εχω την υγεια μου και προσπαθω να κανω το καλυτερο σε αυτο που μου αρεσει.
Απο την αλλη, θα ηθελαν πολυ καποιοι συμφοιτητες μου να ειχαν την δικη μου ανεση να σπουδασουν στον ιδιο χωρο με μενα, αλλα tough, δουλεψαν σε ο,τι δουλεια μπορεις να φανταστεις για να εχουν να πληρωνουν τα fees τους.
Και καπου στην Αφρικη πεθαινει ενα παιδακι καθε φορα που χτυπαει παλαμακια ο Bono.
Το να μην ξερεις τι θελεις για αρκετο καιρο δεν ειναι κακο. Το να λες ομως πως αγαπας κατι, και να μην προσπαθεις γι'αυτο ειναι το κακο. Θες φωτογραφια? Ξεκινα. Εχεις μια "χλιαρη" δουλεια, βαρος δεν εισαι σε κανεναν, κυνηγα το.
Reject, το ιδιο και για σενα. Εκανες μια αρχη, και? Ποσους ξερεις να γεννιουνται ετοιμοι?
Χωρια που, οσο δουλευεις σε ενα πραγμα, τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες σου να βρεις ευκαιριες κ αι να γεννησεις ιδεες που στην αρχη δεν φανταζοσουν οτι υπαρχουν. Να λες, οκ, εφαγα μερικα σκατα, σκατα θα τρωω παντα, απαπαπαπαπα. Μην απογοητευεσαι.
κρουξ φέτος έφυγα από την χώρα με την δικιά μου,πηγαμε στην πουταναρα την κυπρο για να βγάλουμε κανένα φράγκο και μετα να φύγουμε προς τα εκεί που είπες αλλά δεν αντέξαμε πάνω από μήνα στο γαμωνήσι και γυρίσαμε πίσω.θα δούμε τι θα κάνουμε,κάποια στιγμή θα φύγουμε με την μία προς τα εκεί.
κρουξ θα ονομασω το μαγαζι losers.με σανίδες Reject πιστευω θα μαζευτει όλη η καλή κενωνία.θα βρούμε και μία μπάντα να φοράει συνέχεια τα μπλουζάκια μας αλα σουισαινταλ τεντενσις και θα χεστουμε στο $
ρωχαμης διάθεση έχω,θα δείξει...στην τελική αν αποτύχω με βλέπω συντάκτη στο μαξιμουμ ροκ εν ρολ να αποκαθηλώνω τα πανκ είδωλα (bad brains,black flag,minor threat) και να αποθεώνω τους dedicated (Ζero boys,toxic reasons).χαχ!
χαβοκ αν τα καταφερω θα έχεις επετειακή σανίδα δώρο.
να κανουμε και ενα θρεντ , ποιος εχει δουλεψει τις χειροτερες κωλοδουλειες?