pragmatika eksairetiko telos,den apantaei tpt ,se afinei me mia glukia aporia: kai twra meta to lost ti ?
Printable View
pragmatika eksairetiko telos,den apantaei tpt ,se afinei me mia glukia aporia: kai twra meta to lost ti ?
συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα περιμενατε 6 σαιζον για να μεινετε με την "γλυκια απορια" ???
πραγματικα
οσοι κλαψαν
ειναι τουλαχιστον
πουστρακια
αν πετυχαινα τον λιντελοφ και τον αλλο στο δρομο ανετα τους επαιρνα τα κεφαλια
πολυ ανετα ομως
τα λεφτα μας πισω ρε πουστη μου.
τουλαχιστον θα αδειασει ο σκληρος
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ
και εμεις πρεπι να χαρουμε?
θα ξεχασω και την ορθογραφια απο τα νευρα
να ζητησουμε και συγγνωμη επειδη μας αρεσε ρε παιδια.δεν θα ξαναγινει.
Οχι, περιμεναμε να τελειωσει το Λοστ, να εχουμε ολοκληρωθει ως ανθρωποι, να εχουμε δει το καλυτερο και πιο ανατρεπτικο τελος ολων των εποχων, ο μαυρος καπνος να ειναι τελικα ο πατερας του Τζακ και να του κοψει το χερι αλλα ο Τζακ να τον συγχωρησει, να σκασει ο Εμπερορ απο το πουθενα και να αρχισει να πεταει κεραυνους, να σκαει ο Μαρτυ ΜακΦλαι και να τους πει οτι μπορουν να πανε στο 1965 και να τα διορθωσουν ΟΛΑ και στο τελος να μας δειξει τον Καισερ Σοζε να περπαταει κουτσαινοντας προς τη θαλασσα χαμογελωντας.
αχαχαχα
η αλήθεια είναι ότι περίμενα ποστ μπέρνιν "ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ"
Βγήκα σωστός πάντως που δεν έφαγα τα νιάτα μου στη lostpedia ψάχνοντας απαντήσεις και απλά χαιρόμουν το κάθε επεισόδιο.
σε όποιους άρεσε ο τελευταίος κύκλος, θα τους άρεσε και το τέλος.
όσοι γούσταραν πραγματικά πολύ μέχρι και δεύτερο κύκλο και μετά έβλεπαν για να να δουν που θα καταλήξει (όπως εγώ) απλά το βρήκαν "χαριτωμένο" αλλά παγερά αδιάφορο.
όσοι περίμεναν με ανυπομονησία ένα δυνατό "απρόβλεπτο" τέλος να θυμηθούν το four letter word και να επιστρέψουν στην πραγματικότητα.
Δώστε στο λαό Lost Expanded Universe να σας γαμήσουν οι Sith Lords.
Spoiler
Πραγματικά τρελό mindfuck η σειρά. Κρίμα που μερικοί το είχαμε πάρει πολύ σοβαρά και αναλωθήκαμε σε δάχτυλα ποδιών, αγάλματα, ριτσαρτντς κλπ. Οκ ήταν ψιλό αναμενόμενο το τέλος , στεναχωρήθηκα, κουράστηκα, πάει τέλος. και στην τελική πως αλλιώς να το κλείνανε, πχ αν επικρατούσε η 2η διάσταση πως σκατά θα το εξηγούσαν, που βέβαια τόσο καιρό άφηναν να εννοηθεί ότι είναι κάτι σαν μαγνητικό πεδίο μπλα μπλα.
Τα alternate endings είχανε πλάκα ειδικά αυτό που " κορόιδευε " το τέλος των σοπράνοζ ( ιμο αυτοσαρκάστηκαν οι damon klp, καθώς και το τέλος σοπράνοζ ήταν κουλό ?!?)
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, πάντως αυτό εξηγεί αρκετά, πχ το ότι το νησί είναι "four letter word" που είχαν πει οι παραγωγοί, τους νεκρούς που έβλεπε ο hurley, τους ψιθύρους, τη μάχη καλού-κακού. Σκέφτομαι ότι και ο φόνος του έκο πχ μπορεί να εξηγείται από το ότι είχε βρει τη γαλήνη άρα ήταν έτοιμος για τον παράδεισο ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω από την αρχή.
Συμφωνω με Αμπρουτζι και Σπιριτκρασερ, ο πατερας Τζακ τα ειπε λιγο πολυ στα ισα (σχετικα) στο τελος
εσεις που σας αρεσε
ε ψιτ
αφου κοιμηθηκα να σας πω οτι αν εισαι βλακας και δε σκεφτεις , ε ναι παιζει να σου αρεσει. αφουθ και εμενα ωρες ωρες οταν βγαινει ο μπερνης απο μεσα μου λεω οτι γλυκουλι μωρε ηταν. και μετα θυμαμαι τη τζουλιετ να λεει οτι ιτς ολ ραιτ, θυμαμι το νησι να φαινεται βυθισμενο, θυμαμαι το τζεικ να λεει οτι οτι γινεται ειναι προγκρες μεχρι να γινει αυτο ποθυ θελει ο τζεικ να γινει, και καταλαβαινω οτι 2 πουστρακια μας πρηζαν τα αρχιδια με μαλακιες που δεν εχουν νοημα
ειναι σα να βαζεις σε μια τουρτα αυγα σαλαμαδρας δαχτυλα εξωγηινου, δηλητηριο οχιας, να υπονοεις οτι ειναι η καλυτερη τουρτα εβερ, να καυλωνεις ολο το κοσμο με μαρκετινγκιστικα κολπα και στο τελος να τους λες.
ε στα ονειρα σας αυτα
το χε πει και ο τριανταφυλλος.
μα βλεπω κατι ονειρααααα
τεινω να πιστεψω οτι το αρχικο πλανο για την σειρα ηταν αυτο που λες και πιθανον να πηγαινε για 1-2 σεζον σεναριακα.
αλλα απο τη στιγμη που χτιστηκε ολη αυτη η μυθολογια και γενικα αρεσε και τραβαγε για παραπανω και γεννουσε ακομα περισσοτερες πτυχες ,δεν θα μπορουσαν να πουν ξαφνικα "ξερετε τι,ειναι νεκροι και τελικα νησι=purgatory"
οποτε εφτιαξαν το sideways στην τελευταια σεζον ωστε και το νησι και η μυθολογια του να παραμεινουν ζωντανα και αληθινα αλλα και να φτασουν στο κλεισιμο που ειχαν σκεφτει εξ αρχης,
αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεν απογοητευτικα.
ναι ρε α,μπρουτζι ειναι σα να κατασκευαζεις ενα γαματο αμαξι και τελικα να λες ε ενταξει δε γουσταρω να το δωσω στην παραγωγη. τηα το κανω απο χαρτι να το κανουν οι γκομενες μπιζουτιερα