Βασικά σκοπεύαμε να φτιάξουμε ένα με μαικλτζάκσον, dio, isis και δουρή και να το αφήσουμε μόνιμο αλλά ξενερώσαμε.
Printable View
Βασικά σκοπεύαμε να φτιάξουμε ένα με μαικλτζάκσον, dio, isis και δουρή και να το αφήσουμε μόνιμο αλλά ξενερώσαμε.
αφου στο τελος θα καταληξετε στον εντουαρτ καχιλ γιατι το κουραζετε?
Βάλτε μπάνερ τρολολο, το χουμε κι έτοιμο.
α) Οτι εγραψα εδω ηταν ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. Οποτε αμα θες να απορριψεις τα οσα γραφω, καντο με επιχειρηματα, καντο a priori αλλα οχι με το, τουλαχιστον υποτιμητικο, "Το'πε ο Ρωχαμης ο τρολλερ αρα αυτοματως παει /dev/null αλλιως μας τρολλαρει το μουνοπανο".
β) Εσυ(εις) συνελθετε. Οπως εγραψα και πριν, ΚΑΤ'ΕΜΕ το θεμα ειναι περι ονου σκιας ΑΛΛΑ αμα κραζει μια μεριδα κοσμου, για μενα μεγαλη, για σας μικρη ισως, για να υπαρχει μια ευρυθμη λειτουργια και να εκτονωθει η οποια κατασταση ΚΑΤ'ΕΜΕ, το μπανερ πρεπει να αλλαξει. Ακομα και σαν αστειο (μαλακισμενο μεν, αστειο δε), παλιωσε πως το λενε. Με λιγα λογακια; αλλαχτε το, μονο κακο κανει εκει που βρισκεται.
'Οχι ρε Πάνο, μην το πας άλλη μία, σε εννοήσαμε από το πρώτο ποστ, εσύ ακόμα δεν το έχεις πιάσει και αφού ακόμα μου εξηγείς ότι δεν το έβαλες για να πικάρεις τον άλλο που στενοχωρήθηκε που πέθανε ο Ντίο (λες και σου λέω αυτό), χέστο βρε αδερφέ, δεν...άστο. Απλά απορώ που κάνεις εκατό χιλιάδες ποστ να μου εξηγήσεις "έλα μωρέ, μια αθώα ειρωνεία είναι, ΕΡ, τσιλ άουτ" αφού έχεις τις άμυνές σου. Τι μου εξηγείς ρε Πάνο; Για ποιο λόγο; Κάνε την μαλακία σου και μόκο, τι μου το παίζεις και θιγμένος και σοκαρισμένος και μας εγκαλείς και στην τάξη ρε παπάρα;
Μπεχ. Τι μπεχ;
Γιοχεν Σεμπεστιεχ.
Έτσι μπράβο, να αραιώνουμε σιγά σιγά, να χαλαρώνει κι ο σέρβερ.
Βικ καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι να μου τη λες επειδή εξακολουθώ να ασχολούμαι; Όσο ασχολούμαι ασχολείσαι κι εσύ. Και τέσπα, εγώ το παρακολουθώ με ενδιαφέρον αν μη τι άλλο το όλο θέμα, ειλικρινά δεν κατάφερε να μου χαλάσει καμία ημέρα, οπότε αν θες προβληματίσου. Γενικά ρε παιδιά, πάρτε λίγο πιο σοβαρά το φόρουμ επιτέλους, βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας.
Όταν η απάντηση σου απέναντι σε μία αρνητική άποψη είναι μία επίκληση στην αναισθητοποίηση η οποία συνοδεύεται από περαιτέρω ειρωνία, τότε ναι πραγματικά πολύ λογικό μου φαίνεται να αραιώνει ο σέρβερ και να μείνεις με τους ρωχάμηδές σου, αυτοί σου αξίζουν. Δεν είναι το θέμα ο Dio προφανώς, αλλά το τι βγαίνει από πίσω και τι δείχνει αυτό. Κρίμα πάντως.
πσ. Η ειρωνία είναι το καταφύγιο των βαριεστημένων και των σκατόψυχων, άλλωστε.
Εγώ είμαι ο γραφικός υπερευαίσθητος, εγώ ασχολήθηκα εξαρχής, εσύ είσαι που πουλάς μπλαζέ ειρωνεία και καπάκι κάνεις διακόσες επεξηγήσεις και "σοκάρεσαι" και "συνέλθετε". Επίσης, σε πληροφορώ ότι κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, σπάτε αρχίδια είπα και ασχολούμαι γιατί σπάτε εσείς συγκεκριμένα αρχίδια και το θεωρώ κρίμα γενικά. Το ενδιαφέρον μου παραμένει και είναι καθαρά ανθρωπιστικό, θέλω να δω πόσο ακόμα θα επιμείνεις ότι εμείς είμαστε οι ελέφαντες. Για την ώρα ξεκινήσατε από το "πικάραμε τους ηλίθιους που ζητάνε μπάνερ", , μετά στο "σοκάρομαι, συνέλθετε", πήγαμε στο "το ΕΡ είναι πεδίο ειρωνείας και οι ευαισθητούληδες σπιτάκι τους" και τώρα "εγώ είμαι ζεν ηρεμίας και κάζουαλ διασκέδασης, προβληματιστείτε εσείς που χαλιέστε".
Ωραίο και το κάμπακ στον φθόγγο, στάζει ειρωνεία.