η ιστορια εχει αποδειξει πως αυτα τα ματς δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα παρει ο κακομοιρης της υποθεσης.
Printable View
η ιστορια εχει αποδειξει πως αυτα τα ματς δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα παρει ο κακομοιρης της υποθεσης.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα πάμε γήπεδο. Είμαστε δίπλα στην ομάδα σε λύπες και χαρές.
Πούστη Νιόπλια φύγε.
Σαφως και ειναι ντερμπι. Σαφως και οι δυο ομαδες, προσωπικη γνωμη, μαλλον χαλια ειναι. Εχει ενα πλεονεκτημα ο ολυμπιακος που μαλλον ειναι λιγοτερο χαλια. Αν πετσωσει τον Παο οκ. Ε καλα δεν πιστευω οτι φταιει ο Νιοπλιας αποκλειστικα.
ο ολυμπιακός εννοείται πως δεν έγινε καμιά υπερομάδα αλλά -μέχρι στιγμής- είναι τουλάχιστον 3 φορές καλύτερος από τον περσινό ολυμπιακό. το ότι δεν είναι φορμαρισμένος ο παναθηναικός σίγουρα δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στο γαύρο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.
Πολύ ησυχία.
1-3.
7-0
yeah right
τζιμάκος
http://www.sport-fm.gr/videos/1964
Καλέ θιχτήκανε.
Πούτσα ρε μουνιά, στον πάτο σας. Αυτό! Τι σκατά το έχουμε το θρεντ, για να βγαίνουμε σαν τις αδερφές κατόπιν εορτής; Μιλάτε ρε κοτάρες. Προφανώς είναι ντέρμπυ, προφανώς είναι πιο λογικό το Χ από το 1-3 μου, παρόλα αυτά, ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ.
Σκόρερς:
Ριέρα
Φετφα
Μιραλάς.
Αυτογκόλ Τοροσίδη τρακάροντας στον Πάρντο.
Μου χάλασαν και το ratio στο πρεντίξιον :( (1 στους 4 ERιτες μπλα μπλα)
Τα δικά μας sites/εφημερίδες πολύ σίγουρο το έχουν το 2πλο και δε μ' αρέσει. Αλλά γενικά ναι, ΚΡΕΑΣ.
Τα δικά μας σάιτ και εφημερίδες και μια μερίδα του κόσμου είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω σίγουρο το διπλό. Γιατί δεν τους αξίζει. Αλλά είδομεν.
ίδωμεν
οτι κανουν με τις πουτσες τους οι παιχτες.ομαδα δεν εχουμε
και δεηθώμεν μη σου πω