Αγαπω αυτο το θρεντ, γενικα με θεωρω καλο ανθρωπο αλλα διαφωνω με ελαχιστα απο οσα γραψατε, ειδικα :pink: σε ικονοκλαστ και ΗΙV, εδωσε ρεστα ο δευτερος.
Printable View
Αγαπω αυτο το θρεντ, γενικα με θεωρω καλο ανθρωπο αλλα διαφωνω με ελαχιστα απο οσα γραψατε, ειδικα :pink: σε ικονοκλαστ και ΗΙV, εδωσε ρεστα ο δευτερος.
όταν αγοράζω cd από metropolis και είναι εγκλωβισμένο σε χίλιες-δυο αντικλεπτικές ζελατίνες ανίχνευσης μέσω δορυφόρου. τι διάολο. πολλές φορές φτάνω στο σημείο να τραυματίσω την θήκη του. ταλαιπωρία σας λέω.
ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ WORD ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AuToi pOu grfOuN kPc EtC sTo Fb k ap0 kt apnTaNe k alLoi EtC.
Milame gia smhnh mikrwn. Nomizw oti exwoune fwlia kapou keigyrw.
Gamhmena pitsirikia, FYGETE APO TA INTERNETS MOU.
Nai, ti?
Ontopic einai auto h random trolling? Gernaw kai den ta pianw -_-
- γιατί μιλάς σαν ελληνοαμερικάνος σε ασπρόμαυρη ταινία;
- meaning?
:touched:
στο θέμα μας:
τα αυτοκίνητα. Όλα. Της μάνας μου, της μάνας σας, των φίλων μου και όλων των δικών σας. Τα μισώ. Είναι κουτιά. Άσχημα. Ενοχλητικά. Επικίνδυνα. Βρωμερά και βλαβερά. Έχουμε κάνει τις πόλεις μας σιχάματα επειδή τις φτιάχνουμε έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε σ'αυτές και όχι να ζούμε σ'αυτές. Μπαν, πούτσα, ξύλο, εξορία ολοκαύτωμα κάτι ό,τι να'ναι δε με νοιάζει.
Παράγωγα: η κόρνα, το γνωστό σε όλους "παρκάρω-όπου-μου-γουστάρει", τα τζιπ [στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γενικότερα], αυτοί που περνάνε με κόκκινο, ειδικά όταν περιμένει κόσμος να περάσει, αυτοί που δε σταματάνε ποτέ σε διάβαση, αυτοί που στα φανάρια σταματάνε ΠΑΝΩ στη διάβαση, αυτοί οι γελοίοι που ακούνε μουσική τέρμα δυνατά και την ακούνε και όλοι οι υπόλοιποι σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων (συνήθως είναι κάτι τελείως απαίσιο, που αποδεικνύει πόσο μαλάκας είναι ο οδηγός, εκτός από επικίνδυνος), γενικότερα η πλειονότητα των οδηγών και τα κωλάμαξά τους.
:cry:
τα χρειαζομε ωστοσω...γιατι αλλιως δε μπορω να παω σε σαιμπιριαν ναιτ η σε μελλοντικο ηαρ μηττιγκ
μερικοι ειμεθα και αναπηροι
they are trying to explain to you, οτι ειναι very disturbing να μιλάς μισά ελληνικά half english
got it now?
Nai got it, to 8ema einai oti
a) den to kanw synhdeita
b) to kanw kammia dekaria xronia twra kai bale, habits die hard..
c) synh8ws den einai toso mixed ellhnika k agglika :oops:
d) pragmatika den to kanw synhdeita :P