den s'aresei i nyxterini zwi tis polis pou zeis e?
Printable View
den s'aresei i nyxterini zwi tis polis pou zeis e?
Σήμερα τέλειωσα τον τελευταίο πειρασμό,αρκετά καλό βιβλίο αλλά με κούρασε.Γενικότερα με κουράζει η εμμονή του Καζατζάκη με την αναζήτηση του θεεικού.Προτειμώ το "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" και την "Ασκητική".Τώρα θα αρχίσω το "Αστείο" του Κούντερα.Quote:
Originally Posted by atom_smasher
H foberh metaftash tou Kazantzakh ths 8eias Komwdias tou Dante einai MUST!!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by Eloch
sunhthws xanomai otan diavazw vivlio wspou na to teleiwsw.apla den mporw na 3efugw apo sxolh-ergasia,douleia,kopela klp upoxrewseis.
den me peirazei h anazhthsh tou theiou.an kai gw protimw na psaxnw gia kamia the-i-a
Kevin D. Mitnick - The art of deception
Κάπου στη μέση είμαι... δεν ξέρω ρε γμτ, σε σημεία παρα-είναι "κομπιουτεράδικο" για κάποιον σαν εμένα... βέβαια θα μου πεις "δεν το περίμενες?", δίκιο θα 'χεις
Τελειώνω το Are You Morbid? - Into the Pandemonium of Celtic Frost. Απίστευτα ενδιαφέρον και κατατοπιστικό.
diavazw to dimio tou erwta tou irvin yalom. an kai o titlos einai xazos, to vivlio einai ekseretika endiaferon gia opoion ton endiaferei i psixologia kai to protinw anepifilaxta.einai ena kainourgio eidos psixologias kai mithistorimatos (pws einai ta vivlia tou gaarder pou einai filosofia kai mithistorima,kapws etsi).
Jostein Gardeer -Το μυστήριο της τράπουλας .
Help me to escape from this existence , i yearn for an answer can you help me ?I'm drowning in a sea of abused visions and shattered dreams in somnolent illusion....I'm paralysed
Ε μη συγκρίνεις τα σκατά με την κολώνια. Αυτός ο Yalom ώρες ώρες το παρακάνει (και είναι κουραστικός). Τα βιβλία του Gaarder είναι ένα κι ένα (εκτός από το Maya που δε μου πολυάρεσε). Το Μυστήριο της Τράπουλας είναι τέλειο πάντως :)
diafwnw.o gaarder einai o gaarder kai o gialom einai o gialom.protimw gialom giati eimai fan tis psixologias.to mistirio tis trapoulas de katafera na to teleiwsw alla tha to ksanaprospathisw
Εγώ ανακαλύπτω για μια ακόμα φορά πόσο μισώ αυτή την άθλια επινόηση του ανθρώπινου πολιτισμού, τα μαθηματικά... Μερικοί αργόσχολοι δεν είχαν τι να κάνουν και έβγαζαν θεωρήματα και τώρα εγώ πρέπει να κάθομαι να διαβάζω τις μαλακίες τους....
Τι σχολή είσαι? (υποθέτω από τα συμφραζόμενα ότι σπουδάζεις)Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Μπα, εμένα μου αρέσουν. Απεναντίας αντιπαθω πολυ την άθλια επινόηση του ανθρώπινου πολιτισμού που λέγεται "εξωτερική πραγματικότητα" και τις επιστήμες που ασχολούνται με αυτήν, πχ.. φυσική, χημεία κλπ κλπ Ενώ τα μαθηματικά δεν έχουν ανάγκη από εξωτερική πραγματικότητα ... :roll:
(μην τα πάρετε και 100% σοβαρά αυτό το ποστ, οκ; ;))
Χημικός μηχανικός είμαι... Και αν ξανακούσω άλλη μια φορά για επικαμπύλια ολοκληρώματα, θα μπω σε μεγάλο πειρασμό να το κάψω το κωλοίδρυμά τους...
Γούστα (σκέφτηκε ο γορίλλας, και δάγκωσε το σαπούνι)
Αν και τα επικαμπύλια ολοκληρώματα είναι πέος, το παραδέχομαι.
Γενικά δε τα πάω καθόλου καλά με τα μαθηματικά ("τι θες να γίνεις μηχανικός τότε μαλάκα?" φωνάζει το πλήθος), αλλά αυτά τα Μαθηματικά ΙΙ με τα ολοκληρώματα (διπλά, τριπλά, επιφανειακά κλπ) με έχουν σκίσει κανονικά... Άντε να δούμε μήπως τα καταφέρουμε αυτή τη φορά...