Αντιλαμβάνεστε πως αν τη γράψετε στ'αρχίδια σας για κάνα μήνα θα βαρεθεί, θα ποστάρει λιγότερο και ίσως τελικά και να εξαφανιστεί, έτσι? Το μόνο που καταφέρνετε μ'αυτά τα θρεντς και τις μαλακίες στο τσατμποξ, είναι να την ενθαρύνετε.
Printable View
Αντιλαμβάνεστε πως αν τη γράψετε στ'αρχίδια σας για κάνα μήνα θα βαρεθεί, θα ποστάρει λιγότερο και ίσως τελικά και να εξαφανιστεί, έτσι? Το μόνο που καταφέρνετε μ'αυτά τα θρεντς και τις μαλακίες στο τσατμποξ, είναι να την ενθαρύνετε.
Την πρώτη παράγραφο δε τη σχολιάζω, παίρνεις ένα quote που αφορά κάτι εντελώς άσχετο (την ταύτιση ειρωνείας και ανοχής που είπε η βάις) και απαντάς για πράγματα που ούτε έχω πει ούτε έχω αφήσει να εννοηθούν πιστεύω.
Για τα υπόλοιπα νομίζω απαντώ στα προηγούμενα ποστ μου.
Και γενικά δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε κάτι, ειλικρινά αν πίστευα ότι η γιουλάι έχει διαννοητικό πρόβλημα και δεν καταλαβαίνει, ΔΕ θα ασχολούμουν μαζί της, είμαι μαλάκας αλλά όχι τόσο. Το βλέπετε λίγο (κάποιοι τουλάχιστον) σαν το μαλάκα που κοροϊδεύει την αρρώστια του άλλου αντί να δείξει κατανόηση, το οποίο δεν ισχύει.
Όπως ξαναείπα, πιστεύω ότι η γιουλάι είναι μεν βλαμμένη, αλλά όχι με παθολογικό τρόπο, ξέρει ότι ενοχλεί, έχει σίγουρα μπόλικα θέματα αλλά όχι στο βαθμό που να μη ξέρει τι συμβαίνει γύρω της, γενικά είναι άνθρωπος που του αρέσει να σπάει αρχίδια, το έχει κάνει τέχνη, πώς το λένε. Ε και με ενοχλεί αυτό το πράγμα.
Και επίσης με ενοχλεί που δεν παραδέχεται κανείς ότι η ανοχή που δείχνει είναι επειδή τη θεωρεί τρελή και ότι χρίζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Δε μπορώ να φανταστώ γιατί αλλιώς κολλάτε τόσο στο ότι κάποιοι ασχολούνται με ένα άτομο που ενοχλεί άλλα 200.
Εκτός πια κι αν γουστάρετε τόσο πολύ τα λινξ που βάζει, τι να πω.
Και γενικά ρε ΜΟΥΣΙΑ παίζει να έχεις ειρωνευτεί περίπου 800 άτομα περισσότερα απο μένα τα οποία χαλάνε την αισθητική σου, τι μου κάνεις κήρυγμα;
Δεν νομίζω ότι την ανέχεται κανείς θεωρώντας ότι είναι άρρωστη ή οτιδήποτε, απλώς εδώ μέσα ανεχόμαστε και πραγματικά ενοχλητικό κόσμο, δεν μας τη χάλασε αυτή. Ανεχόμαστε τον Τσόνο, σκέψου.
Σταυρούλα εννοώ.
Βασικά το γεγονός ότι έχετε ανοίξει τέτοια κουβέντα, προσπαθώντας να αναλύσετε από το ρέκβιεμ - 5 άγνωστοι που δεν την γνωρίζετε - αν ένα άτομο είναι ΑΡΡΩΣΤΟ, ΤΡΕΛΟ, ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, μπροστά στα μάτια αυτού του ατόμου, είναι λυπηρό και ηλίθιο από μόνο του. Και το προκαλείτε εσείς.
den pas na paikseis kalitera stin pteryga xazoxaroumenwn tou idrymatos tade kai na afiseis ta didaktika khrygmata gia kanan allon?
τράβα γαμήσου ρε καραγκιόζη που θα μου δώσεις και συμβουλές
and then... testosteroni.
perimenw akoma apantisi sto allo 8rent.
καλά τα γράφετε όλοι εδώ αλλά μάλλον οι σταυροφόροι και των 2 άκρων έχουν προ πολλού χάσει το παιχνίδι. Το er χωρίζεται λοιπόν σε προ και αντι-ulied εν τέλει, όπως και τόσες άλλες φορές. Είτε σας αρέσει είτε όχι, έχει αφήσει εποχή με το σύνολο των username της, έχει πολλάκις γίνει talk of the town και αν δε την ήξερα θα έλεγα ότι πέτυχε το σκοπό της.
Αλλά δεν μιλάμε για έναν president εδώ, έχουμε κάτι διαφορετικό. Eγώ π.χ. ακολουθώ τη τακτική του Αμνέζιακ αλλά ναι είναι λίγο χαζό να βλέπεις κάπου μούτζες βροχή σε ένα καθ' όλα σοβαρό ποστ και να σκέφτεσαι μα ΠΟΣΑ accounts έχει πια αυτή η κοπέλα...
Α, για τις άσχετες μούτζες στη σειρά λέτε ρε παιδιά; Εγώ τις ρίχνω όταν έχω νεύρα, δεν ήξερα ότι ενοχλεί τόσο λολ!
έλεος μαλάκα, πολύς ελεύθερος χρόνος όμως
εσένα drumsick ποιος σ' ενθάρρυνε να παίρνεις τηλέφωνο αγνώστους και να λες τις παπαριές σου? βλάκα αμνίζιακ δεν κοιτάς τα χάλια σου λίγο απ'΄το να εκφράζεις και άποψη επί παντός επιστητού ρε καραγκιοζάκο? κάντε μου τη χάρη ν'ασχοληθείτε λίγο με τη θλιβερότητά σας να δείτε τι θα κάνετε με την αξιολύπητη πάρτη σας που τρώγεται ανόρεχτα με την εμετική ιδιοσυγκρασία της, με την οποία θα πρέπει ν'ασχοληθώ κιόλας για να ξεδιψάσει η ανάγκη σας για λίγη προσοχή ρε κομπλεξάκια , πιο ενδιαφέροντα πράγματα δεν έχετε να κάνετε ρε, βρέιτε κανά χομπυ, άντε μπράβο, ποτέ δεν είν'αργά να επενδύσετε το χρόνο σας πιο ποιοτικά απ'το να βαυκαλίζεστε μέχρι αηδίας με πνευματική βαναυσότητα και μικροπρέπεια
Δεν εχει ολα τα φοντα να γινει πολιτικος?