to avatar sou ti apikonizei?
Printable View
to avatar sou ti apikonizei?
Χμμ, είναι μικρή η φωτό και δεν φαίνεται καθαρά. Και το άλλαξα επειδή νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε αμέσως (όχι όπως το άλλο με το κουνέλι, που δεν το πήρε πρέφα κανείς).
Τέλος πάντων, είναι ο Ρουβάς με κάτι ομοϊδεάτες του, από την περσινή πεντάρα στο Old Trafford.
Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ, ΕΙΝ' ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ
to astio pou ine?Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
άσ'τον μωρέ
δεν πιστεύει ότι η κούκλα δεξιά στη φωτό μπορεί να παίξει δίπλα στον Λύμπε στο 4-3-3
Κι εγω δεν το πιασα παντως. Ουτε το αστειο, αλλα ουτε και το πρωτοσελιδο. :?
11th, στο προηγουμενο avatar σου ποιος ηταν?
Εσύ Regularpaul δικαιολογείσαι να μην αναγνωρίσεις τον Μίμη Δομάζο. Οι Παναθηναϊκοί που υπάρχουν στο φόρουμ, όμως;
Όσον αφορά το πρωτοσέλιδο της Ώρας
Ο τίτλος είναι «Καρέ των άσων» και η φωτογραφία δείχνει τρεις παίκτες και έναν τέταρτο που είναι... μια ακέφαλη κούκλα.
Εντάξει, το «Καρέ των άσων» αναφέρεται σε άλλο θέμα από κάτω, αλλά με την πρώτη ματιά μπερδεύεσαι...
Καλά, δεν είσαι σε καμια πολυκατοικία γύρω από το γήπεδο να δεις το ματς? :D
Πιο πολύ με τον Θωμά Μητρόπουλο μου έμοιαζε παρά με τον Δομάζο...
Το βλέπω από την ΤV (να ΄χαμε τον Παρόντι γι' αυτό το φάουλ...)Quote:
Originally Posted by regularpaul
http://users.otenet.gr/pages/users/a...eb01/score.jpg
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl:
http://users.otenet.gr/pages/users/a/L/swcfeb01/fos.jpg
Ο ολυμπιακος ειναι σε τοσο καλη κατασταση που εχασε προβαδισμα 7 βαθμων στο πρωταθλημα και εχει να κανει νικη εδω και κατι αγωνιστικες , εχασε στο κυπελο απο την καστορια.. αποκλειστηκε απο το uefa ..
μηπως εννοουν τον ολυμπιακο στο βολευ?
ola te lefta einai to panw aristera parathiraki
paizei na isxiei
o genika kataptistos nikolakopoulos exei kales akres stin Ellada.Oti o Gkekas tha erxotan ton Genari ston PAO to eixe pei apo Noemvri prin kan akoustei tpt.Kai poli spania peftei eksw gia metagrafes.Ti lene aftoi (Tziolis,Spiropoulos,Mantzios)?
Ο Τζιόλης μέχρι πέρυσι ήταν καλός. Φέτος είναι για κλοτσιές.
Ο Σπυρόπουλος ήταν σούπερ στο ξεκίνημα, απλά καλός μετά, τώρα έχει πιαστεί ντοπέ.
Για τον Μάντζιο, τα έχω πει άπειρες φορές.
Quote:
Originally Posted by freak brother