βασικα επειδη τρωω κατι κομπλες που και που, Οδονιαν, εννοουσες οτι ηξερες οτι η Σλοβαν ηταν για το πεος και μεις ανησυχουσαμε τζαμπα?
Printable View
βασικα επειδη τρωω κατι κομπλες που και που, Οδονιαν, εννοουσες οτι ηξερες οτι η Σλοβαν ηταν για το πεος και μεις ανησυχουσαμε τζαμπα?
Τα εκανε σαλατα ο Salata.Δεν ηταν θεμα κωλοφαρδιας.Και ενταξει ρε φιλτατοι γαυροι με μπυραρια παιζατε,θα μπορουσε να παει και 0-5 το σκορ.Απλα σας τρομοκρατησαν τα δικα μας χαλια.
νομιζω οτι ο ολυμπιακος σκεφτοταν πιοτερο τα δικα του περσινα παρα τα του παο.
οτι οι σλοβακαιοι ηταν αστειοι, το ειπαμε και μονοι μας.
Καλά μη βγάλουμε τώρα κωλόφαρδους τους γαύρους επειδή έκαναν απλά το αυτονόητο, δλδ να καθαρίσουν τους μπετατζήδες της Μπρατισλάβας από τον πρώτο αγώνα! Είπαμε..
Παρεπιπτόντως, γενικά απ'ότι διαβάζω για πρώτη φορά, ίσως τίθεται θέμα Τεντοπανά.. Ρε λές;
O τιμούρ είναι κωλόφαρδος γιατί όλα του βγαίνουν. Και ο Μπράβο παίζει, και ο Μήτρογλου αποδίδει, ο Λεονάρντο είναι πιο ουσιαστικός και όλα αυτά ενώ ρισκάρει και δεν χρησιμοποιεί Γκαλέτι και Ντιόγο. Από εκεί και πέρα είπα ότι είναι σοβαρός και ορθολογιστής στο στήσιμο, αλλά 'νταξ, παιδιά το άτομο έχει φάρδος. Μην το παίρνετε και πολύ στα σοβαρά αυτά, δεν πιστεύω στην τύχη. Αύριο μπορεί να μας στραβώσουν όλα.
Ότι οι άλλοι ήταν κούτσουρα ήταν οφθαλμοφανές. Όποια αγωνία υπήρχε ήταν για τα δικά μας περσινά χάλια. Δεν νομίζω ότι κανείς ανησύχησε ότι θα παρουσιάσουμε εικόνα σαν του βάζελου προχτές, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν έχουμε κανένα κοινό πρόβλημα, δεν ανησυχούμε σαν και σας για την αμυνά μας, για ανάπτυξη ειδικά αριστερά και επιθετικούς έχουμε τις αμφιβολίες μας.
Τι να εννοώ ρε παιδιά, έχετε πει όλοι οι γαυροι εδώ μέσα ότι οι άλλοι είναι άμπαλοι, όταν το γράφει ένας από την άλλη μεριά γίνεται άξιο σχολιασμού από μιτσμαννς και φιξξξερς; Από τη στιγμή που ο καραφλός έβαλε μέσα αυτούς που για την εποχή ήταν καλύτεροι και δεν έγινε και κανένα κουλό στο ματς, τα πάντα πήγαν όπως περιμέναμε. Θα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη να έρθει κακό αποτέλεσμα για τον γαυρο.
αυτο σου το ποστ μολις αναθεμα αν συσχετιζεται με το "δηλαδη εσεις περιμενατε αντισταση???"
αλλα οκ, μπορει να μην το πιανω εγω.
Απλά δεν περίμενα μια ομάδα με τη δυναμικότητα της Σόβαν να μπορεί να κοντράρει ακόμα και τα δεύτερα του γαυρου. Γιατί σας φαίνεται παράξενο;
Μάλλον τιμάει τον γαυρο αυτο.
σου απαντω απο μσν.
ΠΟΚ και στο Ι ΑΡ.
Ρε παντού ακούγεται ότι αν με τη Σπάρτα τα πράγματα πάνε σκαταδιαόλου έχει πάρει πούλο..
Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο, δεν ξέρω αν είναι θέμα προπονητή, τόσοι έχουν έρθει κανένας δε με έχει ικανοποιήσει πέρα του συγχωρεμένου..
Αν είναι πάντως να φύγει ο Τεν -Τεν προκειμένου να μείνει ο Μάτος ας πούμε (γιατί αυτό ακούγεται, ότι αν φύγει οι εισηγήσεις του πάνε στο διάολο γιατί η διοίκηση θέλει να κρατήσει το Μάτος, όπως και Μάντζιο) δε με χαλάει.. Και ας πούμε αντικαταστάτης του ο Χουάν! Χμμμ μια χαρά μου ακούγεται!
8)
Μάντζιο; Απαπαπα. :P
Καλά αυτά που έχουν γραφτεί και ακουστεί από τη Τρίτη είναι απίστευτα. Με ένα (1) επίσημο παιχνίδι οι μάστορες της προπαγάνδας έδωσαν στο γαύρο νταμπλ επειδή κέρδισε τους και παράλληλα έδιωξαν Τεν Κάτε, έσβησαν Καντέ (καλά αυτό έχει δόση αλήθειας αλλά είναι πολύ νωρίς), έκριναν ότι ο Μπιαρσμιρ στα 23 (παιδαρέλι, ρε τι ακούμε στο ελλάντα) δεν κάνει για ηγέτης της άμυνας (ας πάρουμε τον Άρη Βελουχιώτη που είναι έμπειρος), ο Αντωνίου άσχετος και άλλα πολλά.
Έγιναν πολλά λάθη αλλά έγιναν και σωστά πράγματα αυτό το καλοκαίρι. Σίγουρα ο Τεν Κάτε έχει τρελές εμμονές και κάνει πράγματα που στον απλό φίλαθλο μοιάζουν τρελά, αλλά να λες ότι διέλυσε τον Άγιαξ είναι αστείο. Αν δεν υπήρχε το οικονομικό, θα προτιμούσα να αποκλειστούμε από το cl και να εστιάσουμε στο να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο χωρίς γιόμες Βύντρα και γιουρούσια Καραγκούνη. Από την αλλη, αν δεν πάρεις φέτος πρωτάθλημα που εξασφαλίζει ομίλους cl, τα οικονομικά πάνε κατά διαόλου, οπότε Πατέρα βρες τον νέο Παπουτσέλη (δοκιμασμένη επιτυχημένη μέθοδος).