:-o ρε τον είχα λατρέψει αυτόν.
:touched:Quote:
Originally Posted by imdb
Printable View
:-o ρε τον είχα λατρέψει αυτόν.
:touched:Quote:
Originally Posted by imdb
Το ετελείωσα!
Η καλύτερη σειρά που 'χω δει και μπλα μπλα, μ'άρεσε το τέλος, κούραση η 5η σεζόν, enitharmon έχεις για άβαταρ τον χειρότερο wire χαρακτήρα.
ειναι Ο χαρακτηρας. δεν τον εχω επειδη ειναι ο καλυτερος, αλλα γιατι when you see him... κλπ
when you see him, realism has a whole different meaning :p
τσουκ, πολύ ψέμα ο τύπος, δε κάνει για το wire μου
λοιπον, αυτο το χω σκεφτει κι εγω
δε γινεται να υπαρχουν τετοιοι νιγκαζ, ειναι τρομαχτικο αν υπαρχουν
και ο μουζόν και ο όμαρ είναι τοποθετημένοι έτσι ακριβώς ώστε να μοιάζουν με urban legends. το ότι είναι τόσο ρεαλιστική η σειρά γενικά το ενισχύει αυτό. όπως επίσης και οι συνεντεύξεις του simon. διαβάστε καμία.
μόλις τελείωσα πρώτη σεζον.
όλα καλα κι όλα ωραία αλλά το σενάριο (που δεν είναι και ότι πιο πρωτότυπο) προχωράει πιο αργά κι απτο τζιοβάνι. σε κάθε επεισόδιο δε γίνεται σχεδόν τίποτα, για να μη μιλήσω για cliffhanger (που δεν υπάρχουν) με αποτέλεσμα να μη σε πολυκρατάει. αν βγάλεις τις σάλτσες η πρώτη σεζον ούτε μισή ταινία δε φτιάχνει.
επειδή έχω ακούσει απο πολλούς ότι γαμάει, καλύτερη σειρά έβερ και τέτοια. φτιάχνει καθόλου στη συνέχεια? να το συνεχίσω?
να φύγεις και να πας αλλού.
Αργότερα χαλάει, άσ' το καλύτερα.
όπως έχουν πει πολλοί για το wire, είναι σειρά που σε μαθαίνει η ίδια να τη βλέπεις. κοινώς ξεχνάς κλιφχάνγκερς, ξεχνάς "ενδιαφέρουσα πλοκή" - γιατί αυτό που έχει δεν είναι ακριβώς πλοκή, δεν είναι κινηματογραφικό δηλαδή - και κυρίως δεν υπάρχουν "σάλτσες" - ό,τι συμβαίνει έχει λόγο που συμβαίνει, δε γίνεται για να σου αποσπάσει την προσοχή απ'αυτό που πραγματικά γίνεται ή από κάποιο κενό. βεβαίως μπορεί να μη σου λένε τίποτα όλαυτά και να μην θες να αφιερώσεις τόσο χρόνο αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. =)
σα σκεφτόμενος άθρωπος που είμαι θα συνεχίσω και τη 2η σεζον ελπίζοντας να με πάρει το wire απτο χερι και να μου μάθει τις χαρές τις ζωής...
ουτε γω τα λεω ειρωνικά (απλά υπερβάλλω λίγο)
πουστηδες του lost μολυνατε και το wire
εχουν κανει κακο αυτες οι σειρες με τα cliffhangers, ο,τιδηποτε άλλο φαίνεται σε μερικούς βαρετό και άτονο
αυτό κατάλαβες? αυτο που έγραψα για την πλοκή το είδες?
τεσπα, δε λέω άλλα, προχωράω και επανέρχομαι αργότερα να το θάψω με την ησυχία μου.