όλα και γαμώ, αν δεν μου παίξουν πουστιά και δεν με αφήσουν ξανά να παραιτηθώ, απο δευτέρα είμαι σε άλλη εταιρία. MLRQuote:
αύριο το πρωί στισ 7 συνέντευξη, και στις 8 δουλειά κανονικά.
αν όλα πάνε όπως θέλω, θα τα κάνω πουτάνα
Printable View
όλα και γαμώ, αν δεν μου παίξουν πουστιά και δεν με αφήσουν ξανά να παραιτηθώ, απο δευτέρα είμαι σε άλλη εταιρία. MLRQuote:
αύριο το πρωί στισ 7 συνέντευξη, και στις 8 δουλειά κανονικά.
αν όλα πάνε όπως θέλω, θα τα κάνω πουτάνα
2 βδομαδες αδεια απο την δευτερα,καθε μερα και ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ :bananafuck:
^ αφελής.
θεωρητικά πρέπει να τους δώσεις κάποιο καιρό προθεσμία. Οι περισσότεροι εργοδότες δεν το τηρούν, αλλά η θέση μου είναι κάπως περίεργη και δεν ξέρω τι θα γίνει
Ενας θεουλας στην δουλεια, απλα μια μερα την εκανε. Ουτε τηλεφωνο, ουτε mail, ουτε τιποτα.
Ακομα και μεις που του στελναμε "τι εγινε ρε?ολα καλα?" δεν μας απαντουσε.
ti tha sou kanoune?
tha se minisoun?
Σήμερα βγήκα με μια φίλη, πήγαμε για καφέ, στο τέλος μου είπε η ιδιοκτήτρια να παίζω μερικές μέρες dj στο μαγαζί, απο τώρα και για όλο το καλοκαίρι, μετά πήγαμε βόλτα με την φίλη ενώ είχε καταπληκτικό απόγευμα, αυτοκίνητο και sigur ros, πίσω από τις αλυκές και όοοολο παραλιακά και μετά πάλι πίσω Χαλκίδα. Α, κέρδισα και 2 κουκλάκια με μια πιασιά στο μηχάνημα με εκείνη την μεταλλική δαγκάνα, ένα ελεφαντάκι κι ένα κουκλάκι-manchester utd. Όχι τίποτα τρομερά πράγματα γενικά, αλλά μια όμορφη μέρα από αυτές που σου θυμίζουν να εκτιμάς λίγο ό,τι έχεις.
Και ούτε μια πίπα για όλα αυτά?
στανταρ οταν κερδισες το ελεφαντακι το μουνακι της γκομενας θα εσταξε :roll:
Αν κουρευτεις κιολας θα γινεις ανθρωπος δηλαδη βικοτνι!
Ερχετε η μεταφορικη.
Πακεταρω τον υπολογιστατορα.
σι γιου ον δι αδερ σαιτ
(οχι δεν παω πισω κυπρο :D )