Να ξαναμελετήσουν φάρσες σε Λεβέντη τότε.
Μνημεία της νεοελληνικής κουλτούρας.
Printable View
Razor γνώρισες; Έπεσαν ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ;
Γνώρισα ναι, αλλά έκανε την κότα. Εγώ ήμουν πολύ κουρασμένη για ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ.
δε μας ικανοποιουν πλεον οι χριστοπαναγιες, περναμε σε καρκινους, ναις
η λειντικιλλερ προφανως εχει θαψει δυο γονεις απο καρκινο (ή όποια άλλη αρρώστια) οπότε μάλλον ξέρει καλύτερα τι πα να πει καρκινος.
ας βουλωνετε που και που, δεν κανει κακο
re sabbattack kita pos exei mia apli istoria.
2 xronia prin, mou exoun parei oi sis doro to ipod. To exw 2 meres mono k mou to kavatzonoune se ena party sto politexneio.
fisika k eri3a tis xristopanagies tis zois mou k epidi DEN itan prezakia exw pei pos etsi k tous petixw pou8ena 8a tous sapakiasw k sto 3ilo -vasika giati itan dwro oxi toso gia tin a3ia- alla mexri ekei.
e twra an mou spagan kana podi k pali den 8a erixna katares.
DEN GOUSTARW TIN FASI KATARES ME ARRWSTIES.
auto paei k gia to xtikiari.
k nta3 i eni exei mpei ligo mes' sto klima.
ωραιο ταγκ.ουτε και εγω γουσταρω καταρα με αρρωστιες,κερναω ενα θανατακι και αντε στα τσακιδια...
ειναι καιρος για αρρωστιες,να κανουμε και αλλο πλουσιο τον κοντο με τα φαρμακα του?
Ναι ρε παιδιά, κοφτε τις κατάρες να πούμε γιατί θα πιάσουν ξέρω γω κ θα ψοφίσει η μισή θεσσαλονίκη.
Κοπελιές, συνέλθετε.
εγω ανηκω στην αλλη μιση.ριξτε οσες θελετε.
Χ, δεν ειναι το θεμα αν θα πιασουν ή όχι, είναι ηλίθιο να λες πράγματα που δεν εννοείς
δεν εύχεσαι να του σπασει το χερι να μη μπορεί μετά να ψυρίζει, δεν εύχεσαι τα λεφτά που θα πάρει από τη μηχανή σου να του τα φανε πουτανες ή να του τα ψυρίσουν άλλοι, δεν εύχεσαι να τον πηδάνε ανα δεκαπεντε στη φυλακή, του εύχεσαι να υποφέρει. είναι κακία αυτό, σακ ιτ.
εκτός κι αν το εύχεσαι στ'αλήθεια κι αν ήταν στο χέρι σου, θα του έδινες καρκίνο. οπότε είσαι πιο fucked up από ότι νομίζεις.
και για να μη νομιζεις οτι ασχολουμαι μονο μαζι σου, ο σαμπατακ έχει στεφθει επάξια αρχίδι, και το χτικιο είναι αυτή τη στιγμή "αγανακτισμένος πολίτης". οπότε τι να λεμε
Fuck, δεν ήξερα πως όταν μπινελικώνεις πρέπει να εννοείς αυτά που λες! :-o
ΟΜΓ, δηλάδη τόσος κόσμος όντως γαμάει την παναγία ΜΟΥ?!
Άσε μας ρε ένι να πούμε, όχι και να λογοκρίνετε και να παλεύετε να εκλογικευσετε και να βάλετε κανόνες στο βρισίδι.
Συνέλθετε λέμε.
Κοιτα στην αγανακτηση επανω μπορει να πεις υπερβολες και κακιες χωρις να τις εννοεις πραγματικα.
Απο την αλλη αν μια καταρα ξερω γω θιγει θεμα με το οποιο εχει ο αλλος ευαισθησια, οκ, να τον σεβαστουμε. Κι εμενα δεν μου αρεσει γιατι σαπισε απο καρκινο φιλη μου και δεν κανω καλους συνειρμους.
Αλλα αντιλαμβανομαι και ποσο χαζα το λενε οι αλλοι, ετσι?