όχι ρε να μην γίνει.
μπορεί βέβαια να καταργηθεί το μεταλ. :D
νααααααατ.
Printable View
όχι ρε να μην γίνει.
μπορεί βέβαια να καταργηθεί το μεταλ. :D
νααααααατ.
βλέπω μια μονόπλευρη αντιμετώπιση του θέματος.
τεσπα, όχι στο διαχωρισμό.
ΝΑΙ στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά. Για να μπορούμε επιτέλους να συζητάμε κι εμείς απερίσπαστοι για τη Lilly Allen :dfinger:
Δεν παρακολουθω σχεδον καθολου το μουσικο κομματι του φορουμ. Μπαίνω και διαβάζω μονο τοπικς που ξεκαθαρα ο τιτλος παραπεμπει σε κατι που μου αρεσει (και αυτο δεν ειναι μονο τρου μεταλ - βλεπε χατζιδακι, καββαδια, πολλα προγκ που εχετε γραψει). Μου κάνει τη ζωή δύσκολη ο μη διαχωρισμός γιατί μπαίνω σε 34231 άσχετα και εντελώς αδιάφορα για τα γούστα μου τοπικς.
Ακομα πιο σπανια γραφω την αποψη μου γιατι απλα α) τα περισσοτερα απο αυτα τα συζητω με φιλους ιν ριαλ λαιφ και το να τα γραψω ειναι βαρετο, β) αρκετοι που γραφουν και εδω και σε αλλα φορα/μαγκαζινς εχουν την ιδια εμετικη γλωσσα με "μουσικους δημοσιογραφους" και κατεβαζουν κατεβατα με αχρηστες και κουραστικες πληροφοριες για τη παραγωγη το στουντιο το μπατζετ το μουνιτηςμαναςτουμπασιστα, γ) τοτε που εγραφα χρησιμοποιουσα αρκετα την υπερβολη σε συνδιασμο με μια "αναλαφρη - αφελη" αντιμετωπιση και δεχομενος για τον εαυτο μου τον ρολο του "βλακακολλημενουτρουμεταλλου" (το οποιο ειναι το μεγαλυτερο γαμημενο ΚΑΛΟΥΠΙ που εχει χτιστει εδω μεσα και βρισκει καθολικη αποδοχη, πραγμα που ειναι για να το πω λιγο κομψα ολιγον ρατσιστικο/ελιτιστικο και πολλα αλλα). Δεν ειχα μπει σε κανενα θρεντ που δεν με αφορουσε, εκτος και αν ειχε προηγηθει τεραστιων διαστασεων χλευασμος και τρολλαρισμα σε χεβυ μεταλ θρεντ ή θα εγραφα κατι προφανεστατα μη σοβαρο (που γινοταν κατα κορο στο φορουμ αλλα τα πυρα τα δεχομασταν 3-4 ατομα που απλα τα μουσικα τους γουστα δεν κολλαγαν με τη πλειοψηφια και αυτοματα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ καθυστερες - αλλη απολυτα ρατσιστικη και απανθρωπη εκφραση). Που και δικιο να εχετε, στα παπαρια μου, εγω με τον εαυτο μου να τα εχω καλα και ολα τ αλλα στα παπακια μου τα γραφω, εσεις θα πιστευετε εναν ακομα αστικο μυθο για τον βλακα μεταλα.
Δεν τα γραφω για να "την πω" σε κανενα, αλλωστε η ολη εμπειρια μου απο εδω μαλλον θετικη ειναι, αφου εμαθα πολλα πραγματα για την ανθρωπινη συμπεριφορα. Το συμπερασμα μου (οχι και πολυ πρωτοτυπο) λοιπον ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι μικροψυχοι και ανασφαλεις και πολυ προθυμοι να ακολουθησουν τον οποιοδηποτε θεσει γιατι ετσι γουσταρει τα δικα του γουστα σαν τα κουλ και κοινα αποδεκτα και οτι δεν μας αρεσει ειναι ξεπερασμενο (χμμ για τεχνη μιλαμε να σας θυμισω ε?), ηλιθιο, κολλημενο και να χλευαζεται συνεχως... Μη σκουζετε οι "ανοιχτομυαλοι" οτι οι τρουμεταλοι σας γαμαν τις συζητησεις, το ιδιο κανετε και εσεις. Να παω να ανοιξω θρεντ "το καινουριο σαξον ειναι δισκαρα" να δειτε ριπλαιζ απο πανκια γκοθαδες και εξυπνακιδες?
Απορω με την αντοχη του ρουθλες που προσπαθει να πει τα αυτονοητα σε ενα κοινο που εχει γυρισει τη πλατη. Ξεκαθαριζω οτι δεν τον εχω δει να τρολλαρει γιατι απλα δεν μπαινω καν σε τοπικς του στυλ ηλεκτροπεριεργα. Αυτο πιστευω οτι θα πρεπει να κανουν και οσοι εχουν στοιχειωδη αυτοσεβασμο.
Απλα αυτο το φορουμ ποτε δεν ειχε αυστηρους κανονες (δεν ειναι κακο αυτο) και παντα ανεχοταν καφριλες. Στο μυαλο του καθενα μας ειναι μεχρι που θα το τραβηξει.
Ρε συ warlord έχεις δει κανέναν να λέει καθυστέρα τον eleventh ή τον dandy ή τον γκαρντιαν; Δλδ συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο Ρουθλεςς συγκεντρώνει πυρά λόγω των μουσικών του ακουσμάτων; Και αν πιστεύεις πως δεν τρολλάρει τότε ψάξε λίγο καλύτερα τα ποστ του (το τελευταίο που θυμάμαι είναι κάτι κουλά για πίθηκους discharge & kryst-theconqueror vs misfits). Επίσης μου φαίνεται ψιλοπαλαβό να αφήνεις ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος και από την άλλη να υπογραμμίζεις πως λέει τα αυτονόητα.
Εντάξει σαφώς υπάρχουν χωσίματα και από τις δύο πλευρές (κοίτα που έχουμε και τα γηπεδικά μας) και καλά κάνεις που δεν μπαίνεις σε ότι σε ενδιαφέρει (αν και στην τελική δεν το ξέρεις αυτό). Αλλά ρε αδερφέ τα ίδια σκατά οι μεν και οι δε με το συμπάθειο.
Οχι ρε φιλε, δεν λεω αυτό. Λέω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ακόμα και κάτι σωστό να έλεγε θα τον χλεύαζαν έτσι κι αλλιώς (και έχει και ο ίδιος ευθύνη γι' αυτό).Quote:
Δλδ συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο Ρουθλεςς συγκεντρώνει πυρά λόγω των μουσικών του ακουσμάτων;
Αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο φόρουμ που είναι γενική άποψη ότι το χεβυ μεταλ και οι χεβυμεταλάδες είναι καθυστέρες (βλέπε τοπικ δε στορυ οφ ανβιλ και τις αρλουμπες που εγραψε ο πανκης πχ). Οταν γινονται υποτιμητικα σχολια για μουσικες και ανθρωπους (βλεπε παλι τοπικ savage force πχ) και αυτα αφορουν το χεβυ μεταλ, δεν βλεπω ευαισθησιες απο τους περισσοτερους σας. Να τωρα θα βγουν και θα με πουν Μαρθα Βουρτση του μεταλ/ οτι εχω συνδρομο καταδιωξης κλπ.
Δεν ειπα οτι δεν πιστευω οτι τρολαρει. Ειπα οτι δεν ξερω αν τρολαρει. Δεν του δινω δικιο να το κανει. Αυτονοητα εννοω αυτο που ειπε και μονος του, να μην μπαινει καποιος σε τοπικ που δεν τον αφορα. Θα πρεπει να το πραξει πρωτος αυτος και μετα να απαιτει. Ισως να βοηθουσε ο διαχωρισμος μεταλ/νον μεταλ, αλλα προϋποθετει σοβαρους γιουζερς και οχι τυπους που απλα σπανε πλακα. Δεν με ενοχλουν, βγαλτε ομως πλειοψηφια για το τι ειδους φορουμ θελετε και ακολουθηστε τους αντιστοιχους κανονες για ΟΛΟΥΣ.
Ε, και; Τι σε νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι; Αλλάζει κάτι; Είναι σημαντικό το γούστο σου να έχει τον σεβασμό τρίτων (και ποιοι τρίτοι, που δεν τους έχεις καν σε ιδιαίτερη υπόληψη);
Δεν βλέπω το πρόβλημα. Τα τόπικς που σε νοιάζουν θα είναι πιο αραιά στη λίστα αντί να είναι το ένα κάτω από τ'άλλο, σιγά τα ωά.
Γιατί να μη τον νοιάζει η γνώμη των άλλων? Τι πρέπει να είναι, άνιωθος? Δε σε είχα για τόσο υπερβόρειο καταχτητή ζαρατούστρα που χέζει τις απόψεις τις πλέμπας και τα λοιπά ρε Φόρντ.
Σκατά στους ανβιλ ταγκ τα σπαει.
Εγραφα και άλλα, αλλά δεν έχει νόημα... I rest my case
To έχω πει πολλάκις και το ξαναλέω ακόμα άλλη μια φορά πάλι ξανά:
Σημασία πρέπει να δίνεις σε αυτούς που σέβεσαι και αγαπάς και μόνο. Τελεία και παύλα. Αλλιώς καταντάς κακομοίρης. Εν προκειμένω εφόσον δεν έχει σε υπόληψη τους τύπους που γαμάνε τα τρου τόπικς, θεωρεί ότι καλουπώνουν κόσμο και γενικώς τρολάρουν και ψωλάρουν, τι να τον νοιάζει;
Σαν να λέμε να με νοιάζει και μένα που με θεωρούν σατανιστή, να με νοιάζει που ο κόσμος θεωρεί το θρας παρωχημένο και βαρετό, να με νοιάζει εδώ αν κάποιος που θεωρώ στόκο με βρίσει. Εσένα σε νοιάζει αν κάποιος που θεωρείς ότι είναι βλήμα έχει κακή άποψη για σένα; Και επίσης δεν σε έχω για άτομο που τον απασχολεί η γνώμη της πλέμπας. Θυμάμαι λάθος ή εσύ είχες ανοίξει ένα θέμα με τον Μιχαλάκη τον Τζάκσον;
Καμία σχέση με ελιτισμό εκτός και αν θεωρείς τους πάντες κόπανους και βλαμμένους, δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι κανέναν.
Εμμένω στο ποστ μου.
δε λεω οτι με νοιαζει. λεω οτι ιδιες συμπεριφορες εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση.
Απο κει και περα, οπως ειπα και στο 1ο ποστ, ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
ο γουόρλορντ έχει ένα δίκιο στο θέμα ότι εξ'ορισμού οι "μέταλλοι" θεωρούνται ότι τρολλάρουν όταν σπάνε πλάκα με κάτι gay, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο όταν "οι άλλοι" (sic) κράζουν αντίστοιχα τα πιο κλασσικά ακούσματα.
στα @@ μου βέβαια. συνεχίστε.
Θεωρητικά συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία και το μίσος πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να την προσπερνάς. Πρέπει να γίνουμε όλοι άνιωθοι ή πρέπει ο κόσμος να καλυτερεύσει? Είναι ανάγκη ο warlord να διαβάζει το σκατά τους άνβιλ και να λέι "λολ"? Καλά κάνει και δε λέει, εγώ τον γουστάρω.
Μια και με ρωτάς εμένα προσωπικά, έχω περισσότερη άμυνα όταν κάποιος βρίζει εμένα τον ίδιο παρά αυτά που αγαπώ και γουστάρω. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με όλους στο περίπου. Μεγαλύτερο flame θα γίνει αν κάποιος αρχίσει και βρίζει τους Manowar παρά να πει στα καλά καθούμενα άντε γαμήσου ρε αγροίκε στον Ruthless, να πει όλο το χέβι μέταλ σατανιστικό και μουσική για πρεζάκηδες από το να πει εσένα.
Ε, η λέξη πλέμπα δεν υπάρχει στο μυαλό μου όπως την εννοούμε συνήθως. Δεν ξέρω τι ακριβώς θυμάσαι στο θρεντ για Μάικλ Τζάκσον, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Φορ φακς σέηκ, εγώ ξεκίνησα το θέμα με το διαχωρισμό μέταλ - νον μέταλ επειδή είχα σιχαθεί να βλέπω τον ένα χρήστη να βρίζει τον άλλον, όχι κάποιος άλλος εμένα!! :-(((