Σταματα με τρομαζεις.
Printable View
Σταματα με τρομαζεις.
Εε,αυτο που λεει στο gamespot για το pro στο pc:
Pro Evolution Soccer 2010
* Konami
* Soccer Sim
* Release: Dec 31, 2009
ισχυει?
Τι 31 Δεκεμβρη γαμω το σπιτι σας.
23/10/2009 ειναι παντου εκτος wii που παει ενα μηνα μετα και psp/ps2 που παει 2 βδομαδες μετα.
Οποτε το gamespot λεει μαλακιες,ωραια.
Gamespot = ΗΠΑ και εκεί πάντα κυκλοφορούσαν τελευταία τα soccer games για ευνόητους λόγους.
αηδιαστικό το ντέμο αλλά κλασσικά παιχνιδάρα θα βγεί, όπως άλλωστε και το 2009 στο οποίο το ντέμο δεν παιζότανε.
δεν ξέρω αν προαναφέρθηκε αλλά...
ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ.
*γκουχ* RELOADED *γκουχ*
ΙΤΣ ΑΟΥΤ ΔΕΑΡ!
Πρώτες εντυπώσεις στα πρώτα 3 φιλικά ματσάκια στο πισί:
1) Πολύ πιο εύκολο από τα προηγούμενα(κατόρθωμα).
2) Η αγαπημένη Νιγηρία δεν είχε σωστά ονόματα(το μισητό Καμερούν είχε).
3) Store Data και στο play again with same teams κάνει reset σύστημα/αλλαγές. Κάνεις copy από stored data και αλλάζει μόνο σύστημα, όχι παίχτες. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
4) Ψιλοτρύπιοι τερματοφύλακες, αλλά δεν έπαιζα με ομάδες με βαν ντερ σαρς και σμάιχελς.
5) Πιο αργό λίγο, αλλά με πολύ πιο ρευστή κίνηση. ΜΕΓΑΛΟ συν αυτό.
6) Πιο ωραία γραφικά από το προηγούμενο, ειδικά σε κοντινά κλπ κλπ(ίσως να φταίνε και τα 7 βέβαια αντί για τα xp που είχα).
Γενικά ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Περισσότερα αύριο που θα το λιώσω.
δεν είναι φιφα
δεν ειναι φιφα next gen βασικα.γιατι στο pc...
παντως φετος η ea πρεπει να πηρε τη μεγαλυτερη μεριδα pes fans ever.
Το βαλα λίγο τώρα το πρωί, ότι είχα πει και για demo πάνω κάτω, η ταχύτητα είναι όντως λίγο πιο κάτω από του 9, αλλά όταν η μπάλα φεύγει απ'τα πόδια (σέντρες, μακρινές πάσες κλπ), τότε η ταχύτητα αυξάνεται πολύ, ελπίζω να βγει κάνα patch να το διόρθωσουν. Επίσης αν έχω καταλάβει καλά, ο review code που έδωσαν σε sites κλπ είχε την ταχύτητα του demo και μετά λόγω κριτικών την αύξησαν, δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο έτσι, θέλω λίγο χρόνο
gia pc genika to pro paramenei kalytero i @@ ?
Νομίζω ναι, απ'ότι ακούω η έκδοση του fifa είναι ακόμα ότι να 'ναι στο pc