http://i17.photobucket.com/albums/b7...a/z2350057.gif
Printable View
Χτικιο, τα βιβλια που σε κανουν καλυτερο ανθρωπο δεν εχουν ωμεγα μεσα?
τι κολλημένα μυαλά.
τι πάει να πει "μούχλιασμα"; Ποιος ορίζει τι "επιβάλλεται" σε αυτές τις ηλικίες και ότι "ζωή" σημαίνει καθημερινό κρεπάλιασμα/ξενύχτι/ρεμάλιασμα; Κάτι τέτοιο (σε καθημερινή βάση) πιο κοντά στο θάνατο θα φαινόταν σε μένα. Επίσης γιατί εσύ που θες να παντρευτείς στα 35 (ή που δε θες να παντρευτείς καθόλου) θεωρείς ότι θα είσαι πιο ευτυχισμένος από αυτόν που παντρεύεται στα 23;
Δηλαδή κολλάμε σε κάτι τέτοια στερεότυπα και άμα τύχει και δε βγούμε έξω μια βδομάδα επειδή δεν έχουμε λεφτά νιώθουμε άρρωστοι.
εγω δεν πηγα να κατηγορησω κανεναν αλλα προσπαθω να βρω τις αιτιες αυτης της καταστασης γιατι με εχει παρει και μενα η μπαλα και δε μαρεσει.
εγω εζησα γυρω στις 3 ζωες ως τα 22 και εκει περιπου σταματησε.Γιατι δεν ηθελα να μου πληρωνουν οι γονεις το κοπροσκλιασμα οποτε και πηρα πτυχιο,αρχισα να καθομαι περισσοτερο σπιτι, σταματησα να ξυπναω οπου ναναι και πλεον δεν εμενα και μονη μου για να κανω οτι γουσταρω. Μετακομισα Αθηνα λογω γκομενου κατι που κατηγορω ως επι το πλειστον για το σαπισμα σπιτι (την αθηνα, γκομενο ειχα κ πριν αλλα βγαιναμε) γιατι ξαφνικα βρεθηκα καπου που δεν νοειται να βγαινεις καθε μερα γτ
1)κανεις 100 ωρες να πας εκει που θες να βγεις
2)τα παντα ειναι διπλασια τιμη
3)κανεις δεν ξεσηκωνοταν τοσο ευκολα πια για παρεα.
καμια σχεση με θεσνικη δηλαδης που ολοι μεναμε γυρω απο καμαρα
και ερωτω, εσεις οι αθηνεζοι τι φοιτητικη ζωη κανατε δω περα?πως την παλευατε/παλευετε?
Γιατί πρέπει να βγαίνεις κάθε μερά;
Στο σπίτι μπορείς να περάσεις φανταστικά.
Kala k egw de vgainw k ka8e mera profanws edw sthn a8hna.Isws vevaia an den htan toso flwroi oi tis sxolhs mou pou liwnoun 3 mhnes se ka8e eksetastikh na vgainame k ka8e mera.Den ein afto,ti ousia exei na vgaineis ka8e mera e3w etsi gia na peis oti vghkes kai na ais8an8eis oti pernass kala giati afto einai to protupo foithtikhs zwhs 8ewrhtika pou sou plassaroun,na krepaliazeis arimaniws k na ta xeis ola st arxidia sou.To na eisai ligo upeu8unos den se kanei ka8olou gero.Kserw posa paidia pou de xrwstane ma8hma k kanoune ta panta...
Egw roswpika milaga gia ton tropo skepshs pou uparxei,oloi skeftontai ti einai prepon k oxi ti 8eloun aftoi.
grafete malakies alla paizw xbox tha apanthsw argotera
γαμάτη
απλά, κάνεις παρέα με άτομα που μένουν στην ίδια περιοχή και βγαίνεις στην περιοχή σου. κόβεις τα περιττά ποτά στα μπαρ και πίνεις περισσότερο στο σπίτι ή σε πλατείες. όρεξη να'χεις και παντού περνάς καλά. άσε που την τελευταία φορά η θεσ/νικη μου φάνηκε το ίδιο ακριβή!
o pankis ta leei kala kai ton noiwthw se polla legomena
χμ.
δεν λεμε "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ",αλλα τουλαχιστον ζησε την γαμημενη την ηλικια σου ρε αδερφε!
αν εισαι 22 χρονων και φερεσαι σαν γιαππης του κερατα,ή ακομα χειροτερα σαν ενας "χορτασμενος" απο ζωη 35-αρης,ε υπαρχει καποιο προβλημα με την παρτη σου ρε μαιν.
αλλο αν εγω ή ο καλκι επιλεγουμε εναν Β διαφορετικο και πιο αντισυμβατικο τροπο ζωης,το κανουμε γιατι μας αρεσει.
σε αυτους ομως δεν αρεσει και τοσο πολυ.μιας και εχουν φοβο μεσα τους για το "τι θα γινει στο μελλον,θα μεινω μονος μου?θα εχω μια ομορφη γυναικα?θα εχω μια καλη δουλεια?θα εχω ενα ακριβο αυτοκινητο?" και ξαφνου,να!αλλαζει ολη η κοσμοθεωρια μεσα τους και γινονται ζωντανα/νεκρα ρομποτακια.
καλες σπουδες στο γιου-ες-οφ-ει μπαι δε γουει.εμενα δεν μου εδωκαν βιζα απο αμερ.πρεσβ λογω ιστορικου :razz:
Αυτό το ζήσε την ηλικία σου είναι μεγάλο παραμύθι. Σε κάποιους ταιριάζει δουλειά από τα 22 κ ευθύνες κτλ, κ δε γουστάρουν μια κραιπάλες κ τέτοια. Οκ, οι διάφοροι που ακολουθούν κοινωνικά πρότυπα κ εγκλωβίζονται σε ρηχές ζωές που δεν τους προσφέρουν τίποτα κάπου έχουν χάσει τη μπάλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατατάξεις κάποιον εκεί επειδή έπιασε δουλειά η έκανε οικογένεια νωρίς. Πιο επηρεασμένα από πρότυπα ακούγονται αυτα που λες εσύ, ε. Να ζεις την ηλικία σου κ τέτοια.
χαρμπινγκερ οφ ντεθ. ο πανκης κι εγω δεν προτεινουμε μοτιβο ή πρότυπο, δεν προτεινει κανεις να ακολουθησετε το παραδειγμα μας (που μπαη δε γουεη ψυλλιαζομαι οτι εχω μερικως διαφορετικη ζωη απ'τον πανκη). το ζησε την ηλικια σου σημαινει ενα πραγμα και μονο: εχεις τις ταδε δυναμεις, εχεις λιγοτερες ευθυνες απ'οσες η υποτιθεμενη "φυσιολογικη" πορεια θα σε οδηγησει να εχεις στο μελλον, εχεις ευκαιρια να βρεις γκομενες και να συναναστραφεις κοσμο πριν οι συνομηλικοι σου μετατραπουν σε χοντροκαραφλες μικροαστους και μονίμως έγκυες νοικοκυράτζες και αντ' αυτου επιλεγεις να σβησεις οποιαδηποτε αναμνηση θα μπορεις να εχεις στο μελλον. εγω απορω γιατι. ετσι κι αλλιως απομονωμενος, κρετινος και να δουλευεις σαν σκυλι θα καταντησεις, τι βιαζεσαι;
pixies sagapw.
ναι αλλα γτ εισαι μεσα σαββατο απογευμα?
και γω απορω και ξυστε με. τι φταιει λοιπον?
χογκαρθ τι φανταστικο κανεις σπιτι μονος?
καταλαβαινεις το ποιντ που προσπαθουμε να περασουμε με τους αγαπητους αποπανους?
οτι τωρα εχεις τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα ή να μη τα κανεις. σε 10 χρονια ομως δε θα εχεις την επιλογη αυτη λογω υποχρεωσεων. και παρολαυτα εσυ επιλεγεις στο τωρα να μη τα κανεις.