Yeap thats what i meanQuote:
Originally Posted by Hogarth
Printable View
Yeap thats what i meanQuote:
Originally Posted by Hogarth
δε νοείς να νοιώσεις ούτε στο ελάχιστο αυτό που προσπαθώ να σου πω
δεν έχει νόημα
πάμε για κάνα καφέ να τα πούμε από κοντά
μη φοβάσαι.. δε θα στην πέσω
Άσε να απαντήσουν οι άντρες στο αν είναι πούστικη μουσική ή όχι και το αν θα ακούγαν τέτοια τραγούδια σοβαρά enitharmon.
Θέλατε παράδειγμα ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ μουσικής, εσείς που νομίζετε πως δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, σας το έφερα. Για να μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι δηλαδή.
Και για να απαντήσω σοβαρά στο θέμα με τους Αλβανούς, γιατί όχι; Το Order Executors των Thunderway πχ μια χαρά γαμάει. Η υπόλοιπη σκηνή είναι λίγο ή πολύ τραγική βέβαια. Μακράν η χειρότερη των βαλκανίων.
Και πάνκη, εσύ το είπες πως το κάνουν για χαβαλέ. Δε θα το βάλουν σπίτι τους να το ακούσουν και να χορέψουν. Μια γυναίκα όμως πιθανότατα να το κάνει στο συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί guess what, είναι για γυναίκες, όχι για άντρες. Απλά πράγματα.
ρουθλες, οταν θα παιζουν οι crystal viper στο up the hammers, συ που θα εισαι;
νατα νααατααααα!Quote:
Originally Posted by Ruthless
και πως κρινεις οτι στον ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ του μαγαζιου παιζει ΑΤΣΑΛΙΑ και αυτοι ΟΛΟΙ ειναι κατω,ο επανω οροφος ειναι αδειος και κατω φισκα και παιζει ΝΤΙΣΚΟ?Ε?Ε?
προσωπικα εγω οτι γκομενα και να ειχε κατω,οτι κατασταση και να επικρατουσε,αν σε ενα μαγαζι επαιζε το πανκ που γουσταρα και που το ακουω σπιτι μου θα ημουν στον επανω οροφο,και οχι κατω να χορευω ντισκο.ουτε για πλακα.
αλλα τι πλακα!δεν το κανουν 1-2 φορες τον χρονο!καθε παρασκευη εκει ειναι!
και εχω κολλητο μεταλλα που τον κραζω μερα-νυχτα για αυτο,γιατι και αυτος ειναι εκει και κατα τα αλλα δεν μπορει να ερθει στο στεκι γιατι "ε εκει παιζει πανκ ρε μαλακα τι να ερθω να κανω?".γιατι ρε μαλακα,με την ντισκο εισαι πιο κοντα ηχητικα???
αυτοι ειστε.τρου και αρχιδια.ή θα ειστε βλακες κολλημενοι σαν τον ρεηζορ και τον (που)λεανδρο,ή μολις δειτε καμια γκομενα θα χορευετε τσιφτετελια με μπλουζες κινγκ οφ μεταλ.μεση οδο δεν εχετε.η βλακεια ως γνωστο ειναι μονολιθικη.
εντιτ!σου χω και ενα καλυτερο!πεφτει τηλεφωνο και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
-ελα μαλακα,ειμαστε τρυποκαρυδο 3 ατομα,και γνωρισαμε μια παρεα 5 γκομενες.αντε σηκω και ελα να κανεις τα κουμαντα σου.
-τρυποκαρυδο?ελεος ρε!να ακουσω τι??ανεξαρτητες μαλακιες?θα παω να ακουσω καμια μεταλλια,χεσε τις γκομενες τωρα μωρε...
και πηγε εητμπολλ.και χορευε ντισκο.χαχαχαχαχαχαχα!
Ε, εγώ είμαι τότε βλάκας κολλημένος.
Και enitharmon, εκεί μπροστά θα είμαι; Τι; Δεν σου έκανε η Αλβανία για τα εθνικιστικά σου και το έριξες στην Πολωνία;
πανκης θεουλης.
WatchTower - Control And Resistance
Spiral Architect - A Sceptic's Universe
Control Denied - The Fragile Art Of Existence
Bathory - Twilight Of The Gods
Celtic Frost - Into The Pandemonium
Lamented Souls - The Origins Of Misery
Solitude Aeturnus - Adagio
Solstice - Lamentations
Pagan Altar - Lords of Hypocrisy
Psychotic Waltz - Bleeding
Queensyrche - Rage For Order
Redemption - The Fullness of Time
Sanvoisen - Soul Season
Mayfair - Behind
Shadow Gallery - Tyranny
Sieges Even - A Sense of Change/Life Cycle
Twisted Tower Dire - The Isle Of Hydra
Voivod - Killing Technology
Fates Warning - Parallels/A Pleasant Shade of Gray
Dream Theater - Metropolis pt2/Awake/Images & Words
Symphony X - V
Evergrey - Solitude-Dominance-Tragedy
Nevermore - The Politics of Ecstasy
Conception - Parallel Minds/Flow
Ark - Burn the Sun
Lethal - Programmed/Your Favorite God
Coroner - Mental Vortex
Crimson Glory - Transcendence
Sanctuary - Into the Mirror Black
Warlord - Deliver Us
Battleroar - To Death and Beyond...
Rainbow - Rising
ξεχναω και πολλα, θα γινουν διορθωτικες.
ε οχι και Sanvoisen :!:
:mov:
+Dying Fetus - Destroy The Opposition :wave:Quote:
Originally Posted by shora
ναι αλλα δεν μου απαντας!Quote:
μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι θεωροντας μας "φλωρους"(μουσικα),αλλα τα χαλια σας δεν τα κρινεις.μιλας μονο για τον εαυτο σου ενω ταυτοχρονα κατηγορεις ολους τους υπολοιπους!
δεν αντιλεγω.εσυ εισαι τρου.κολλημενος ή οχι,εισαι τρου.αλλα μιλας και κρινεις τους παντες!και δεν κρινεις τους "δικους σου".και τα χαλια τους.
παντως ευτυχως που ξυπνησα μια μερα και καταλαβα οτι η ζωη δεν ειναι μονο τρελη παραμορφωση,1μιση λεπτο κομματια και υπερσαπια παραγωγη.και αυτο εγινε πριν αρκετα χρονια.και ετσι μπορω να ευχαριστηθω τοσο ετεροκλητους δισκους οπως το doolittle,machine man,one small voice.αααα!και ξερεις,οι φιλοι μου δεν με κοροιδευουν!λες να ειναι ντιντηδες και αυτοι ομως?μηπως τελικα τον παιρνουν?
σορα μαναρι! :)
λογω Broken Silence και The Difference.Quote:
Originally Posted by Zoonchild
ε ολα αυτα τα ντεθιαρικα θεωρησα καλο να μην τα βαλω γιατι θα βγει τεραστια.Quote:
Originally Posted by Nasum
Είπα ποτέ πως ο λόγος μου είναι οικουμενική αλήθεια; Προφανώς για την παρτή μου μπορώ και μιλάω, και γι'αυτή μιλάω.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Προφανώς και θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν πχ δωμάτια με αφίσες και πανό Manowar που θα κάνουν μαλακίες. Νομίζεις δηλαδή με αυτούς όλα πάνε μέλι γάλα επειδή γουστάρουν Manowar;
Ή νομίζεις πως δε θα πω πούστη αυτόν που χορεύει με disco ή με Πέγκυ Ζήνα; Το πόσο σοβαρά θα το εννοώ θα έχει να κάνει με το πόσο σοβαρά και συχνά χορεύει κι αυτός.
Τελικά εσείς οι υπόλοιποι αποδέχεστε ότι υπάρχουν μουσικές που κατηγοριοποιούνται σεξιστικά; Ή ακόμα δεν το δέχεστε;
ρε γελοιε πανκη, ποτε με ειδες να χορευω?το μονο που κανω ειναι να γινομαι ζαντα(γιατι αλλιως δεν παλευεται η ντισκο) και να γυρναω σαν μαυρος λυκος μεσα στα ανυποψιαστα ΜΟΥΝΑΚΙΑ ψαχνοντας το επομενο θυμα μου - ασε που ειμαι ο μονος που φορεσε την θρυλικη μπλουζα "ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΤΙΣΚΟ" :!:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
το επιχείρημα σου είναι το raining man? κ τέτοιου είδους τραγούδια?
για να μιλήσω κ στη γλώσσα σου, ένας ΣΚΥΛΑΣ θα ακούσει κ πεγκόνι, κ βανδή κ θα χορέψει το τσιφτετέλι του κ θα ΓΑΜΗΣΕΙ μετά. πούστης μια φορά δεν είναι
μπα ρε φιλε!Quote:
γιατι οσο και να κραζω(για πλακα) τον καλκι ως "λουκια",λογω του παθους του με τους σμιθς,δεν μπορω να κατηγοριοποιησω τις μουσικες σε πουστικες και αντρικιες.ο τροπος που κατηγοριοποιω την μουσικη δεν ειναι αν μου σηκωνει την μαλαπερδα ή αν μου την ζαρωνει,αλλα αν με κανει να σκεφτω,να τραγουδησω,να χορεψω(ειτε μος,ειτε πογκο,ειτε σερφ ειτε οτι σκατα μου ερθει) και κυριως αν δεν με κανει να ΝΥΣΤΑΖΩ.
λαθος.υπερασπιζεσαι ΜΟΝΟ την παρτη σου,αλλα ταυτοχρονα εθελοτυφλεις και κανεις την παπια σε αυτα που σου λεω,που αφορα ΟΛΟ το μουσικο κινημα στο οποιο ανηκεις.με αυτην την σταση δηλωνεις πως "δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι ομοιδεατες ακα μπραδερς μου,εγω ειμαι τρου!".
και ειναι λαθος να το κανεις αυτο απο την στιγμη που
α)τα βαζεις με ΟΛΟΥΣ.ειτε ανεξαρτητους,ειτε οπαδους σαν-ο,ειτε πανκς,ειτε σκυλαδες
β)θεωρεις πως με την σταση σου πρεσβευεις ενα ολοκληρο ειδος.