Πείτε ρε μαλάκες κάνα κουτούκι καλέ!!! Αφού όλοι ΞΕΡΕΤΕ έστω ΕΝΑ καταραμένο! Αντε κι έχω και λόστ να δω. Αντε!
Printable View
Πείτε ρε μαλάκες κάνα κουτούκι καλέ!!! Αφού όλοι ΞΕΡΕΤΕ έστω ΕΝΑ καταραμένο! Αντε κι έχω και λόστ να δω. Αντε!
εγω εχω παει στο ΚΑΤΣΙΚΙ (ΤΟ) και περασαμε γαμω με χυμα κοκκινελι... ειχε πολυ κοσμο ομως δεν ξερω αν σε ξενερωνει κατι τετοιο..
Να ρε άνθρωπος! Πες κι άλλα. Είναι φτηνό και όμορφο όπως λένε τα ίντερνετς? Δε με πειράζει ο κόσμος. Το γαλάτσι που πέφτει αλήθεια?
panw apo ta patisxia.
ειναι αρκετα φθηνο (εμεις πηγαμε 4 ατομα και τα γαμησαμε ολα με κρασια - 25€/ατομο) και ως χωρος ειναι πολυ vintage...γαλατσι δεν ξερω που ειναι γιατι εμενα με πηγαν και δεν παρακολουθησα διαδρομη
25 δεν τα λες λίγα όμως.
Εσύ πόρνε που σαι πετράλωνα τώρα, έχεις υπόψιν σου το ασχημόπαπο μήπως?
25 υπερκαταναλωση ομως ε. 5 κιλα κρασι και 2-3 γυρες φουλ τραπεζι με διαφορα κρεατα κτλ.. εγινε αποκτηνωση εκεινη την φορα ουτε που θελω να θυμαμαι... σε νορμαλ καταστασεις φανταζομαι θα πληρωσεις γυρω στα 15
Δε ξέρετε που είναι η Γαλατσάρα ΡΕ.
prwth fora to akouw,genikotera exw akousei oti exei kala pramata sta petralwna oso anafora to fai alla de exei tugxei na paw pouthena.
to mono pou jerw einai pws eiani PANW apo tis grames.edw eimaste KATW petralwna.
pana hthela na menw se perioxh pou exei ANW kai KATW
auta.
Έμενα ΑΝΩ Γλυφάδα δικέ μου! Θες να με αγγίξεις?
siga. glyfada. pff.
KATW petrALWNA. \m/_
κ αυτό στους αμπελόκηπους απέναντι απτο γήπεδο(στο στενάκι) ειναι καλό.