καιιιι καιιιιιι για τον γαμο τι λετε ????????? :rofl::rofl:
Printable View
καιιιι καιιιιιι για τον γαμο τι λετε ????????? :rofl::rofl:
egw auto pou gnwrizw einai pws o eric phda thn rachel kai eksw apo th seira.
ε σιγα και ενας μανσον την πηδαγε
http://img4.imageshack.us/img4/1537/manson1ai.jpg
το μονο θετικο του λαστ επισοδειου οτι ευτυχως χασαμε τον
Spoiler
ηταν παναθλιος
πόσο ΑΣΚΗΜΗ είναι αυτή η τάρα επιτέλους;
γαμησέ τα, σκέψου πως
Spoiler
:P
εχω δει καμια δεκαρια επεισοδια. οι διαλογοι ειναι καπως λογω ηθοποιιας, εκει που σε ξενερωνει, πεταει ετσι κατι, αλλαζει καπως η πλοκη, συνεχιζεις..
alabama thunderpussy t-shirt στο 2ο επεισοδιο \m/
για πειτε λιγο υπαρχει καπου να δουμε τα τραγουδια που ακουγονται στη σειρα γενικα! καυλες μουσικουλες, απλα καποια δεν ηξερα
μεχρι και dengue fever..
επισης η amy το εναλλακτικο πινκζ πιπινι που σκαει σε καποια φαση μυτη την καλω σε κανα φεστιβαλ κινηματογραφου του χρονου, να πιει λιγο ελληνικη φουντα και να κοψει τις μαλακιες τα βι, και να της γνωρισω τον ερωτα
Είμαι στα προκαταρκτικά(3 έπισοντς) και βλέπεται ευχάριστα με μερικά διαστήματα βαρεμάρας.
Ετοιμαζόμουν να κάνω θρέντ για να πω πόσο RobZombiesque είναι το βίντεο των τίτλων, αλλά και το καλύτερο opening credits έβερ που αναφέρθηκε, μου κάνει.
Season 3 minisodes:
Επίσης το HBO στο site του βγάζει κάθε βδομάδα από ένα poster, πραγματικά ένα κι ένα:
Spoiler
επαιξε το 3x01
ψιλομετριο
Ε καλό ήταν, ίσως έβαλαν λίγο βιαστικά όλα τα νέα plots αλλά οκ λογικό πρώτο επεισόδιο είναι
Τυπικό True Blood και στον 3ο κύκλο. Ούτε κακό ούτε καλό αυτό :P Θα το βλέπουμε μάλλον όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.