FWTO TWRA
Printable View
Θα ποστάρω φώτο όταν ο άλλος μου αποδείξει ότι είναι 70 και είναι φορτωμένος φράγκα και "δεν έχει ανάγκη"
Πώς ξεβράζονται τα νεοφιλελέ στοιχεία σε κάτι τέτοια φαινομενικά αδιάφορα τόπικς, έχει πολλή πλάκα πάντως.
Ναι ρε φίλε, πώς αποκαλύπτονται τα σιχάματα.
Κάτι μεταξύ Μάνου και Ανδριανόπουλου είναι όσοι τους αρέσει ο Αρκάς και τώρα.
Καλά, συγκεκριμένα τα δικά σου διαπιστευτήρια έρχονται από πολλαπλές πλευρές, μην το κάνουμε θέμα.
Ναι, και εθνικόφρων.
ΠΑΜΕ MΩΡΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ PARΑSIGHTS ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
κοιλια κοντα στα 50 τελικα πρέπει να ειναι λαθος μου, αν σκεφτεις οτι εβγαλε τον Κοκορα το '81. Τώρα για τους παράδες, αν κρίνεις από τις τόσες εκδόσεις και τις πωλήσεις αυτών, και αφετέρου τα πνευματικά δικαιώματα από τις θεατρικές παραστάσεις μάλλον δεν θα πρέπει και να λιμοκτονεί. Άρα ~~~~>> πόσταρε πικ τώρα.
σε άλλα νέα, συνεχίζεται η επιλεκτική μνήμη του "κυρίου" αρκά http://www.npress.gr/politics/skitso...smeno-noemvri/ , ο οποίος από τις τελευταίες πυρκαγιές άρχισε να ασχολείται και με τις θεομηνίες. κάτι που φυσικά δε συνέβαινε πριν το 2015. ούτε πυρκαγιές με νεκρούς είχαμε, ούτε πλημμύρες.... α, ρε πούστη, μας έχει γαμήσει αυτός ο συριζα... βόρειος κορέα γίναμε...
θυμίζει λίγο χριστόδουλο, ο οποίος ήταν πολύ μελετηρός και δε θυμάται τι έγινε επί χούντας γιατί έγραφε το διαδακτορικό του.
ΥΓ. inb4 "στην Ηλεία δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό"
Ρε ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ λέμε!
καλόμαθες με το post of the day, ε?
Kαταλαβαίνεις ότι τα ποστς σου είναι σαν να βλέπεις την Αυλωνίτου σε μεταμεσονύκτια εκπομπή του Κόντρα?
δεν έχω τηλεόραση
Θεωρείς ότι ο ΑρΚας στο παρελθόν δεν τα χωνε γενικότερα στους πρασινομπλε?
όχι