έλα ρε. όμορφα.
Printable View
έλα ρε. όμορφα.
^
|
best avatar ever
a re poutanes.........na do ti tha kanete tora xoris venzini...........!tha stamatisoun kai ta episodeia sta eksarxeia...alla kai na ginoun...den tha xoun venzini ta pirosvestika....xaxaxaxa!
apergia gia panta.
το πήρα! είμαι κομμάτια! λέω να ξαναρχίσω το κάπνισμα! :-o
κοίτα μην το πηγαίνεις παπόρο από δώ και πέρα
emena mou to fagane extes,gia deyterh fora apo e8nikh amyna.To sygkekrimeno htan kai mias evdomadas.Petalo,alysida kovete,kai nomiza pws eixa kai kalh.
Twra arxizei to psaksimo sta gnwsta merh gia thn aneyresh tou.
πάντα υπάρχει ο κατάλληλος κόφτης για κάθε αλυσίδα. δυστυχώς, στην αθήνα μόνο με φτηνιάρικο τη γλιτώνεις. εγώ την έβγαλα καθαρή 3 χρόνια με ένα ποδήλατο των 100 ευρώ. απ'την άλλη ένας φίλος, είχε πάρει ένα μεταχειρισμένο περίπου 20.000 δρχ και του το 'κλεψαν :!:
αλυσίδα μηχανής είχες;Quote:
Originally Posted by hunted by a Freak
oxi,tetoia htan:
http://i50.photobucket.com/albums/f3...iaKouloura.jpg
Ποδήλατο και ξερό ψωμί, όχι θα κάνουμε την χάρη των πετρελαιάδων να τους δώσουμε και το βρακί μας για να πληρώσουμε τις τιμές τους. Χεστους, μια αντίσταση σοβαρή μπορεί να κάνει ο λαός απέναντί τους αλλά βαριέται να περπατήσει 2 μέτρα και παίρνει πάντα το αμάξι. :roll:
δεν θυμάμαι αν τα έλεγα σε σένα, αλλά η καλύτερη είναι αλυσίδα μηχανής μικρού μήκους που δεν κόβεται καθόλου εύκολα. κάτω από το πλαστικό έχει μεταλλικούς δακτύλιους και σφαιρικούς που περιέχουν συρματόσχοινο. Θέλει πολλή δουλειά για να κοπεί, αν είναι αυτό εφικτό κιόλας, γιατί το φάρδος είναι σχετικά μεγάλο για τους περισσότερους κόφτες. Και φυσικά όχι ακριβά ποδήλαταQuote:
8elei poly douleia alla sto telos kovete.Epipleon an kouvalhsw tetoia alysida,me to varos pou exei,8a skotw8w.Kalytera petalo.
μικρού μηκους πα΄ρε που είναι ελαφριά και πιθανότατα να μπορεί να τυλιχτεί κάπου στο ποδήλατο. Εγώ έτσι την έχω κάπου 10 χρόνια και το μόνο ελάττωμα είναι πως έχει ξυθεί η μπογιά του ποδηλάτου σε εκείνο το σημείο. Αν κάτι κόβεται δύσκολα, τότε ο κλέφτης αξιολογεί αν αξίζει η προσπάθεια και το ρίσκο, γιαυτό όχι ποδήλατα σαν του Γιωργάκη :DQuote:
καλά θα ήταν το ποδήλατο, ειδικά για δουλείες στο κέντρο μανούλα, αλλά έτσι πως είναι η κατάσταση στους δρόμους στατιστικώς δεν γλυτωνεις να σακατευτείς
αυτό το συστηματάκι με το πράμα στην πίσω ρόδα που έχουν τα ποδήλατα στο άμστερνταμ είναι αρκετά αποτελεσματικό ( + την αλυσίδα βέβαια)