Αυτο που προσεξα με την πρωτη ματια ειναι η απουσια των Josh Smith απο ανατολη και Tracy McGrady απο δυση.
Και φυσικα του O'Neal που ειναι τραυματιας.
Printable View
Αυτο που προσεξα με την πρωτη ματια ειναι η απουσια των Josh Smith απο ανατολη και Tracy McGrady απο δυση.
Και φυσικα του O'Neal που ειναι τραυματιας.
McGrady πολύ πεσμένος ρε και οι Ρόκετς 10οι. Ο Smith κάνει γαμάτη χρονιά αλλά ok πήραν τον Johnson από τους Hawks. Ο Shaq αφού δεν ψηφίστηκε σιγά μην τον παίρνανε. Ο μόνος άκυρος μου φαίνεται ο Roy, δλδ ο Baron τι πρέπει να κάνει για να τον πάρουν??
O Roy πως γινεται να παιζει και στο αλλο παιχνιδι με τους πρωτοετεις-δευτεροετεις?
Συμφωνω για Davis. Ray Allen? Vince Carter? Ποιον να πρωτοβαλεις?!
Aυτος ο Lebron πολυ διαφιμηση ρε παιδι μου, Θεο τον εχουν κανει, δε μου γεμιζει το ματι παντως.
pr legetai.oi blazers eixan poly kairo na bgaloun all star
opote ekanan o,ti mporousan gia na bgei.
Γίνεται, τελευταία φορά ήταν του James. Παράξενη επιλογή πάντως. Ο Carter πολύ πεσμένος επίσης φέτος, για τον Allen θα ήταν υπερβολή να υπάρχουν 3 Celtics.
Anyway, στο μυαλο μου αυτοι που ανεφερα ειναι All-Star :P
Τριποντα ποιοι βαρανε?
PS: Ο Rudy Gay που παει να κανει καριερα με τετοιο ονομα? :?
και χωρις γκαρνετ,αμε
Παιζει ο Κει-Τζι ρε συ
Για το Dallas λέει, παιχνίδι-δώρο το χθεσινό ρε γμτ.
Σημαντικη η μεταγραφη Γκασολ,ειμαι περιεργος να δω πως θα τον αξιοποιησουν μαζι με τον Bynum
Μια χαρα ο Γκασολ στην πρωτη εμφανιση του.
Για δειτε εδω : http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=118900
Τωρα πως θα χωρεσουν Σακιλ και Στανταμαιρ..
kala oi suns giati edwsan thn paixtoura to marion?
polu mou arese, milame gia enan apo tous kaluterous perifereiakous amuntikous tou prwta8lhmatos. Ti perifereiakos dld mexri kai center epaize o tupos. Kai epikos styl sto sout.
Nta3 xontros mias xrhshs kai etsi, san to Rivaldo 3erw gw
Απο Sport-fm.gr:
Quote:
Τα καλύτερα «πιστόλια» του ΝΒΑ θα διεκδικήσουν το βραβείο στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game που θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη. Ο περσινός νικητής Τζέισον Καπόνο (φόργουορντ, Τορόντο Ράπτορς), ο κυρίαρχος του 2002 και 2003 Πέτζα Στογιάκοβιτς (φόργουορντ, Νιου Ορλίνς Χόρνετς), καθώς και οι Κόμπι Μπράιαντ (σούτινγκ γκαρντ, Λος Άντζελες Λέικερς), Ρίτσαρντ Χάμιλτον (σούτινγκ γκαρντ, Ντιτρόιτ Πίστονς), Ντάνιελ Γκίμπσον (γκαρντ, Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Στιβ Νας (πλέι μέικερ, Φίνιξ Σανς).
Ο Kobe στο διαγωνισμο? :shock:
Ναι μωρη παιχτουρα
γαμω τα lineup
Προβλεψεις? Εγω θελω Κομπι αλλα βλεπω Πετζα, αν και δεν τους εχω δει ολους αγωνιζομενους.