Kala sas leei mwre, ti soi malakes eiste pia!??!Quote:
Originally Posted by regularpaul
Printable View
Kala sas leei mwre, ti soi malakes eiste pia!??!Quote:
Originally Posted by regularpaul
Πολύ κακώς Milton. Από σήμερα θα μπεις κι εσύ στο στόχαστρό μου (άλλη δουλειά δεν έχω άλλωστε...). Ευχαριστώ και τον αγαπητό και συμπαθή μεν, banned εδώ και καιρό από αυτό το forum δε, αστειάτορα των νεκρών Ducknose ή Solo Carriera ή Ubu Roi και για την δικιά του ψήφο.
Εγω παντως ψηφισα και με το 2ο μου ακκαουντ (δεν εχω φεηκ, τσουτσεκια κρυφες). Στο οποιο 2ο, δεν ψηφισα τον Η., ενταξει.
πάντως Η. φίλος, συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς να δείξεις ότι δε δίνεις μία για το εκπληκτικό (όσο και ανέλπιστο για μένα) ποσοστό που συγκεντρώνεις στην καταμέτρηση των ψήφων, τόσο μας πείθεις για το αντίθετο. Όσο δε, συνεχίζεις τις μικροπρεπείς αναφορές επί προσωπικού (κάτι που έκαμες και παλαιότερα από όσο θυμούμαι) μάλλον δικαιολογείς κιόλα τη θέση σου στην τελική κατάταξη. Τέτοια προφανή όσο και αναποτελεσματική άμυνα δεν έπαιξε ούτε ο Μπάγεβιτς!
έντιτ: σα να το κουράσαμε πάντως, καιρός είναι να ασχοληθούμε και με τπτ ουσιώδες. όπως να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα των ουρακοτάνγκων για τους Σμιθς
Poious smiths mwre twra?!Quote:
Originally Posted by nothingman
Τέτοια καθυστέρηση από όλους δεν την περίμενα πραγματικά και στεναχωριέμαι για το αποτέλεσμα. Το λέει και ο nothingman που με ξέρει καλά :(
ναι ρε αρχιδάκο μου Η., αλλά είμαι τίγκα στραβούλιακας με πατομπούκαλα μυθικών διαστάσεων, δεν θα το επικαλειστείς αυτό εναντίον μου ρε ξέρασμα; έχει αρχίσει να εμφανίζεται και λίγη καράφλα στις άκρες του μετώπου μου ρε γλοιώδη, δεν ενημερώνεσαι όσο θα 'πρεπε για τις εξελίξεις τις εξωτερικής εμφάνισης των ουρακοτάγκων πλέον εμετικό σκουπίδι;
αν θες σε προμηθεύω με καμιά πρόσφατη φωτογραφία μου να χαίρεστε οι πίθηκοι του βορρά, τσουτσέκια.
Η. σοβαρά τώρα, σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι άλλο, καταντάς πραγματικά λυπηρός :(
αν θες να τον κραξεις, ο Κινγκντομ Γκαν εχει φωτο που ειναι ιδιος ο Ιησους Χριστος!
μπου-χου-χουυυυυυυ!τα κοριτσια στο σχολειο μας κοροιδευαν,και τωρα που μεγαλωσαμε στο πανεπιστημιο μας βλεπουν και γελαααανε!και για να ριξουμε καμια σαυρα πρεπει να επικαλεστουμε οτι "δηθεν" κουλτουριαρικη ατακα κουβαλααααμε!και μας βλεπουν στα μαγαζια που βγαινουμε μια φορα το διμηνο και περναμε απαρατηρητοι ακομα και αν πεφτουμε στο πατωμα με το κεφαααααλι!μπου χου χουυυυυυ!ειναι τοσοοοο αδικη αυτη η ζωηηηηηηηη!Quote:
ναι ρε αρχιδάκο μου Η., αλλά είμαι τίγκα στραβούλιακας με πατομπούκαλα μυθικών διαστάσεων, δεν θα το επικαλειστείς αυτό εναντίον μου ρε ξέρασμα; έχει αρχίσει να εμφανίζεται και λίγη καράφλα στις άκρες του μετώπου μου ρε γλοιώδη, δεν ενημερώνεσαι όσο θα 'πρεπε για τις εξελίξεις τις εξωτερικής εμφάνισης των ουρακοτάγκων πλέον εμετικό σκουπίδι;
αν θες σε προμηθεύω με καμιά πρόσφατη φωτογραφία μου να χαίρεστε οι πίθηκοι του βορρά, τσουτσέκια
Η. κρατα γερα.τα βορεια καθαρματα σε στηριζουν ανεξαρτητως αν εισαι πασοκος φασιστας :D
Oxi ola
οταν θιγεται ενα τσουτσεκι απο εσας να απανταει ο ιδιος,και ουχι τα τσιρακια του.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
σολουσιον εσενα δεν σου κραταω κακια για ευνοιτους(ασπρομαυρους) λογους. :)
ινχεηλ μπουφο εγραψε "να χαιρεστε εσεις οι πιθηκοι του βορρα" στους οποιους περηφανα ανηκω και αυτο μου δινει καθε δικαιοδοσια να απαντησω.
1-0
Παρακαλώ ν'αρχίσει το δούλεμα και για μένα. Μου τη σπάει να περνάω απαρατήρητος.
http://img515.imageshack.us/img515/1636/dsc00230xf7.jpg