peace man
Printable View
peace man
H πλάκα είναι ότι στάνταρ ο ντενίζ δεν έχει ακούσει μία νότα από dhg και δεν έχει δει μισό εξώφυλλο, και άμα του δώσουμε ένα λινκ θα καταλήξει να τους καραγουστάρει λόγω κόμιξ μάνγκα και γενικά βαρεμένης αισθητικής, (όχι στα ανοιχτά εδώ στο φόρουμ βέβαια γιατί εδώ είναι τα ίντερνετς και πρέπει να προσέχουμε και την ψηφιακή περσόνα μας) όπως όλοι οι χιπ χοπάδες που ξέρω, οι οποίοι δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι είναι dodheimsgard φανς.
Τέλος το οφ τόπικ είπαμε.. μην με τσιγκλάς.. :P
ama einai infernal den pernaw oute apexw e.Quote:
Originally Posted by carheart
Εγώ αμά θες να σου δώσω το λινκ και μετά μπορείς να μου πεις αν θες σε πμ ότι τους κρυφογουστάρεις, δε θα το πω πουθενά!! δεν είναι και τπτ πρωτοποριακό ετσι κι αλλιώς, η ντα χουντ εγκρίνει, να δεις που θα εμφανίζονται και σχετικές επιρροές στους δίσκους του 2008 μετά την συναυλία δηλαδής.Quote:
Originally Posted by Deniz
Ε, μπορεί και να τους γουστάρω και θα το πω στα ίσια.. so what?
Και πάλι θα σου λέω στα ίσια ότι το image τους είναι για να κλάνεις στα γέλια.. :P
Tα yo fucka niggaz from da ghetto with da gunz (bam bum bitch) ας τα για άλλους.. :wink:
λες να σκάσει αρτέμης ευ8ύμης με ινφέρναλ αφανγκατέ κι8άρες και ψαγμένα μπλαστμπητς;
χαλαρά? στο άναρχι ίσως να κολλήσουμε μόνο, λίγο πιο γαλανόλευκο.
ενώ οι ντχγκ το 'χουνε το 8έμα!
γω θυμάμαι κάτι για σοσιαλιστικούς διεθνιστικούς σατανισμούς τότε στην συνέντευξη του 666 για το χάμερ.
:pink: :pink: :pink: :pink:
http://img225.imageshack.us/img225/2686/yozg7.jpg
Φιλε ντενιζ αυτοι ειστε!!
Ρε Deniz γιατί χαλάς τώρα το ίματζ σου και γίνεσαι Dark Dominion σε Tool topic; Σε είχα κόψει για οκ χρήστη.
έλεος.Quote:
Originally Posted by Parasight