den ine fake....eida to allo forum ap opou vrika to keimeno...exei 1000+ posts
Printable View
den ine fake....eida to allo forum ap opou vrika to keimeno...exei 1000+ posts
θα ρουφιανεψεις κι αλλο εσυ?
Gia pes gia pes.Quote:
Originally Posted by Aigeas
και άλλος παντρεμένος
Πολλά αστειάκια βλέπω, ελπίζω να μας βγουν σε καλό. Γιατί όποιος γελάει στην αρχή λέει....
@themisomagos άσε τα σάπια, το κείμενο το βρήκες στο site με τα πειρατικά που συχνάζεις για να κάνεις κόπιες την μουσική και να την πουλάς σε φτωχούς αλλοδαπούς σκυλάραπες για να τους εκμεταλεύεσαι οικονομικά. Μέχρι και στις δικαιολογίες ψέματα λες, αλλά σου βγήκε σε καλό γιατί με το ψάξιμο έμαθες και το insomnia μικρέ.
@Μitsmann δεν είμαι ούτε φέϊκ, ούτε ριμέϊκ, ούτε πλέϊμεϊτ, και το χειρότερο απ' όλα είναι πως είμαι φυσικό υπαρκτό πρόσωπο (όπως βλέπεις).
@inhalexhale εσύ που θες να μάθεις για την γυναίκα μου ευχαρίστως να σου πω από κοντά λεπτομέρειες. Αλλά φοβάμαι μην πας στην Πάνια μετά από χρόνια και της πεις την τραυματική σου εμπειρία με το πρωκτικό σεξ. Το χειρότερο όμως όλων είναι μήπως το δει η ίδια, και μετά στα σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις χώρα. Με εμένα κάπως θα την βγάλεις καθαρή, με την ίδια όμως θα χρειαστεί να αυτομολήσεις.
Wraia vyzakia.
re asfaLITIS ise?Quote:
Originally Posted by Aigeas
@mitsman
roufiania is my job..xreiazome lefta gia diakopes tora ke exo arxisei tis douleies tou podariou...
aigeas eisai morfara to ligotero.
Quote:
Originally Posted by Marillion
Και επειδή είμαι, ο inhalexhale με πριβέ μηνυματάκι που μου έστειλε (του αρέσουν τα πριβέ πράγματα) σήμερα στις 20:00 θα είναι στο πάρκινγκ Ρ7 του ΟΑΚΑ.
Λεπτομέρειες θα σας πω αύριο.
πστ χοντρούλη,πρόσεχε μη φύγεις φυτεμένος μονάχα,μόνο με παρέα κι οπλισμό θα φύγεις ολόκληρος.Γκε?
Quote:
Originally Posted by Marillion
Άκυρο τελικά, ο φίλος inhalexhale δεν μπορεί λέει, τα φτερά από τα πούπουλα τον δυσκολεύουν στην ζέστη!
Αλλά μιας που δεν θα έρθει αυτός άδειασε η θέση για σένα Griffith!
Μη μου αρχίσεις τα παραμύθια σαν τον άλλον, γιατί διαδικτυακά δεν πλακώνομαι, το έχω κόψει από το 1997. Δηλαδή αν φαντάζεσαι κανένα ΤΕΚΚΕΝ ή τίποτα τέτοιο, ξέγραψέ το.
να 'ρθω 'γω; :oops:
Xaxaxa poios to akyrwse re vlaka araph alvane, esy de mou steiles ayto:
Quote:
From: Aigeas
To: inhalexhale
Posted: 26-06-2007 16:51
Subject: Re: Tha mou klaseis t' arxidia Quote message
Βλάκα έχε χάρη που δεν προλαβαίνω αλλιως σε πέρναγα ενα ΄ερι ξύλο
Tespa h prosfora mou akoma isxyei, alla twra mesw ths IP sou mathane kai ta paidia tou clan pou meneis kai den mporw na eggyithw oti de tha sou kanoun zhmia. Egw pantws tha erthw monos.
Έτσι εθελοντικά, χωρίς να με βρίσεις πριβέ;Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Επειδή εκτιμάω τον αντρισμό, εσένα θα σου στείλω δωρεάν φωτογραφικό υλικό, σαν αυτό που μου στέλνει με τις.... καμένες γάτες ο αρρωστάκιας ο inhalexhale. Στέλνει από μόνος του τα αποδεικτικά στοιχεία για τον ψυχίατρο ο μπαγλαμάς! Αχ καημένε μου inhalexhale σαν να σε βλέπω να προσπαθείς να εξαφανιστείς.