κνίτης και ο broh???
Printable View
κνίτης και ο broh???
Μου κάνεις ψυχανάλυση;
Γενικά αυτό που κάνετε στις τελευταίες σελίδες και ο σταμ και ο σολος ονομάζεται ξεκατίνιασμα και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
εγώ μιλάω αμιγώς πολιτικά!
Λοιπόν:
1ον όσο πιο πολύ ψυχανάλυση μου κάνεις τόσο πιο κρετίνο πολιτικά σε θεωρώ.
2ον όσο μου μιλάς για γραμμή από τον αδερφό μου φαντάζεις πιο γελοίος και από κνίτη. Σε αφήνω να μαντέψεις γιατί.
Αν νομίζεις ότι υπό αυτές τις συνθήκες μιλάς πολιτικά εσύ είσαι ο χαπάκιας, και μάντεψε, κομπλεξικός.
εδώ που τα λέμε, αστειευόμουν μια και αλήθεια είναι ότι πράγματι δεν μιλάω καθαρά πολιτικά, αφού αυτό θα το 'κανα αν απαντούσα στα όσα λες χωρίς να θίγω τους παράγοντες που τα διαμόρωσαν, αλλά εδώ που τα λέμε οι παράγοντες αυτοί είναι υπερβολικά κραυγαλέοι για να τους αγνοήσω, όπως δεν θα αγνοούσα ότι ένας κνίτης απλά αναπαράγει την κομματική γραμμή.....................
κατά τα άλλα δεν μπορώ να μαντέψω.....................
Εγώ λέω ότι από δω:
και μετά δεν απάντησες.Quote:
ΑΡΧΙΔΙΑ συνδικαλιστές είναι η ποσδεπ. Μία αισχρή μικροαστική κλίκα είναι που κατέχει τα ερευνητικά προγράμματα και εκμεταλλεύεται τους μεταπτυχιακούς, και εκτός των άλλων, είναι λαμόγια που αδιαφορούν για την παιδεία, δεν πατάνε στο μάθημα, δίνουν σκατοβιβλία και ένα σωρό γνωστά, τα οποία εσείς ως εαακίτες δεν θέλετε να πολυαλλάξουν. Αφού λοιπόν σου εξήγησα γιατί διαχωρίζουμε την ποσδεπ από το μέσο συνδικαλιστικό όργανο, βούλωνε και τράβα μίλα για κακές γραμμές σε καναν πρωτοετή.
το 'χουμε; και δε νομίζω ότι εδώ υπάρχει κάποια μη πολιτική αναφορά...............Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Εγώ παραπάνω διαβάζω αριστερίστικες κινδυλογίες και όχι κάτι για την ποσδεπ.
Ο σπαμάτης είναι νεοιστής και αν δεν ήταν μαλάκας και ενίοτε βλάκας 8α τον υπέγραφα ευ8ύς αμέσως.
Επίσης μιας και καλώς κακώς έριξα μια μα8ιά στο μπλογκ του σχιζοφρενή οικοδόμου 8α ή8ελα να διασαφηνιστεί το εξής. Ανήκω εγώ δυστυχώς σε έναν νεφελώδη πολιτικό χώρο, αυτόν του οπορτουνισμού και του μικροαστικού συνδικαλισμού ωστόσο σα παιδί κρατώ τα μά8ια μου ανοιχτά και στους υπόλοιπους χώρους της κατ' επίφασην ή όχι, "αριστεράς". Το λοιπόν το κκ και επαγωγικά το σύνολο της "παραδοσιακής αριστεράς", μιλώ κυρίως για εκείνη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιλαμβάνεται κάπως την ορ8οδοξία του κλασικού και του αναντίρρητου, δεν είναι απο τις μεγάλες μου αγάπες. Αυτό μολονότι ειν ένας χώρος με ιστορία υπέροχη και διδακτική, προσφορά πιότερη των δεινών που έχει επιφέρει, μερικοί απο τους καλύτερους μου φίλους ανήκουν εκεί πιστά, πολλοί εξαίρετοι σύντροφοι ανήκουν εκεί επίσης και είναι και ένας χώρος με τον οποίο μπορώ -συνή8ως- να συννενοη8ώ πολύ πιο έυκολα και γλήγορα σε σχέση με -ας πουμε- τους πασόκους. Έτσι, αντί8ετα με ότι εννοείται στο μπλόγκ σου ή έχεις αφήσει να εννοη8εί εσύ ή αλλες σκοτεινές δυνάμεις, σχέση με ηυτούνου του χώρου εσύ δεν έχεις κυρίως γιατι είσαι οακκε.
Αυτό δεν μπαίνει σαν μειωτικό χαρακτηριστικό, ποιός είμαι εγώ αλλωστε που 8α επιχειρήσω να μειώσω τον οποιονδήποτε στο φόρουμ αυτό. Καλό ειν ωστόσο να 8υμόμαστε σαν λέμε πράματα όπως "κριτική απο τα αριστερά" ή να αναφέρομε το μαρξ σαν πηγή, ότι μια παρτσακλή κακανάγνωση μιας παραγράφου του μανιφέστου ή αρλούμπες ενάντια στην γραφειοκρατία και τον "μικροαστικό συνδικαλισμό" με στόμφο και πούτσα χιλίων καρδιναλίων, δε μας κα8ιστά κατοίκους του χώρου αυτού επουδενί. Η δε προσπά8εια να καρπω8ούμε και τας ταμπέλας του χώρου χωρίς να κατανούμε την ουσία της πολιτικής του πλατφόρμας, μας κα8ιστά και μαλάκες εκτός απο βλάκες. Κατα τ'άλλα αν 8ες συζητάμε για την κοε, την ποσδεπ, την γραφειοκρατία του κόμματος νέου τύπου και τις επαναστάσεις της νέας εποχής.
"η ΠΟΣΔΕΠ έχει πράγματι ένα κάρο αδυναμίες αλλά η κατάργηση αυτής δεν θα συνέβαλε στην βελτιώση της εκπαιδευτικής διαδικασίας", αντίθετα θα επέτρεπε πλήρη ασυδωσία στην κάθε διοίκηση και δεν θα υπήρχε ένας πόλος αντίστασης σε αντεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις όπως η παρούσα, η οποία -πέρα απ' την απολιτικοποίηση που την θεωρείς θετική επειδή είσαι μαλάκας δεξιός- φέρει ένα κάρο άλλες αρνητικές αλλαγές.
επίσης η ύπαρξη ενός τέτοιου σχηματισμού από μικροστούς επιτρέπει στους άλλους μικροαστούς -εκείνους με τις φράτζες και το σεξ- να πιέσουν για απεργίες και συμμετόχη στον όποιο αγώνα και να μπούνε συνολικά όλοι αυτοί οι μικροαστοί στη μύτη όλων εσάς των δεξιών τσουτσεκιών, κάτι που θα ήτο αδύνατο αν έλλειπε μία εκ των δύο μικροαστικών ομάδων.
γενικώς, εμείς είμαστε οι καλοί και 'σεις οι κακοί, καλό θα ήταν να γίνει αντιληπτό αυτό.
και αλλα μωβ αβαταρ μουνια
Εντωμεταξύ κράζω λά8ος άτομο διότι εδιάβασον λά8ος μπλογκ.
Προς αποκατάστασην των τύπων λοιπόν, ο σχιζοφρενής οικοδόμος δεν ειν ο σπαμ, χωρίς όμως να υπάρχει αμφιβολία για το αν 8α μπορούσε.
Ubu Roi, ό,τι είχα να πω το είπα. Μάθε λίγο πως δουλεύει ο καπιταλισμός και πως πρέπει να κινείσαι εντός αυτού γιατί αν καθαγιάζεις την πρώτη πίπα που αυτοχαρακτηρίζεται αριστερή σε βλέπω στο πασοκ.
Ikonoklast δεν τα λες άσχημα, αλλά κάνουμε κύκλο.
Το blog του σχιζοφρενούς οικοδόμου με το καδρόνι μακάρι να ήταν δικό μου :(
εγώ από το ποστ του ικόνοκλαστ κατάλαβα τα εξής,
1. πως ο συνδικαλισμός είναι καλό πράμα
2. πως δεν είσαι αριστερός
3. πως είσαι μαλάκας
4. πως είσαι βλάκας.
όλα αυτά, και να με συγχωρέσει αν τον παρερμήνευσα, γίνονται αρκετά καταφανή στην δεύτερη και τελευταία παράγραφο του ποστ του.
λοιπόν, θα 'θέλες να μου εξήγησεις πως ενώ λέμε τα ίδια με τον άλλονα εγώ να λέω μαλακίες κι εκείνος να τα λέει καλά.