ακόμη δε το χω πιάσει
Printable View
ακόμη δε το χω πιάσει
Νομίζω έχει να κάνει με τα σχόλια #1, #5, #7. Και ποιος τα κάνει.
stratoz = h ... ειστε και παλαιοι ρε...
Είναι απλά τα πράγματα για όποιον δεν το έπιασε. Μένω στο ΕΚΘ παραδίπλα και όπως πολλοί άνθρωποι της γειτονίας κατεβήκαμε κάτω γιατί έχουμε αμάξια και μηχανές παρκαρισμένα στην περιοχή μπας και τα σώσουμε, κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι όχι. Είδα και ποστ Χατζηστεφάνου που είναι ένας μικρός θεούλης και είπα ότι είναι Θεσσαλονίκη η φότο και όχι Αθήνα όπως και ένα σκηνικό το οποίο ομολογουμένως με ικανοποίησε.
Αυτά όπως και το τι ποστάρω ή τι φωτογραφίες ανεβάζω στο fb γενικότερα συνοψίζουν εν πολλοίς τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα του καχεκτικού και του παραμυθά του φόρουμ και είπαν να τα μοιραστούν μαζί σας.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου ούτε τώρα ούτε ποτέ Μιχάλη.
(Edit: τουλάχιστον όχι σε πρώτο χρόνο για να είμαι δίκαιος :P)
φαντασου να μετρουσε και το τριτο γκολ...
ειμαι ο μονος που γελαει με την εικονα "H. προσπαθει να προστατευτει απο τα φαπιδια" ??!
Προσοχή στα παραμύθια και στους παραμυθάδες παίδες, μην τα τρώτε τόσο εύκολα. Κι εδώ ο παραμυθάς απ' ότι καταλαβαίνω (γιατί δεν πολυπαρακολουθώ) έχει δώσει (για ακόμα μια φορά) ρεσιτάλ.
καχεκτικός = ikonoklast
παραμυθάς = reject
Γενικά, είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείται κανείς με την εμφάνιση ανθρώπων και να τους χαρακτηρίζει σύμφωνα με αυτή. Όποιος κι αν είναι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι, δεν μπορείς να ξέρεις μέσα από ένα φόρουμ τι και γιατί συμβαίνει. Οπότε λογικό επόμενοι οι παρεξηγήσεις (00i00 για παράδειγμα) και οι μπούφλες.
βασικά ο Ικονοκλαστ κάνει βαράκια, ρώτα και τον Λυσε να επιβεβαιώσει !
Δεν έχει να κάνει με το αν είναι γνωστό το θέμα σε κάποιον συγκεκριμένα. Το να λες μαλακίες σε κόσμο, στηριζόμενος στην εμφάνισή του, που (εσύ και μόνο) θεωρείς ότι έχει κάτι άξιο χλευασμού, είναι προβληματική συμπεριφορά. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς.
Σταμάτα να έχεις άποψη για το οτιδήποτε. Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε καν. Μην εκτίθεσαι, ειδικά όταν σου είναι τόσο εύκολο. Το καχεκτικός χρησιμοποιείται με μεταφορική έννοια, δεν έχω δει ικονοκλαστ από κοντά. Σκάσε.