το κατεβαζω τωρα με τη φανταστικη dsl μου!
Printable View
το κατεβαζω τωρα με τη φανταστικη dsl μου!
:rofl:
:lick:
αυτο τι σε κανει να πιστευεις πως δεν εχουν το δικαιωμα να ανηκουν στο τοπ 10?Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
δεν σχολίασα την ποιότητα των ταινιών (αν και για πολλές από αυτές την αμφισβητώ) αλλά τις προτιμήσεις του φόρουμ. 9 στις 10 είναι χόλυγουντ, οχτώ στις δέκα από το '90 και μετά και όλοι βλέπουν τις ίδιες.
κουλτούρα να φύγουμε.
το χεις παρακάνει ρε, έλεος. δηλαδή ρόκαβλος του σινεμά.
χάμερ πρόβατα κιε τέτοια.
α, ναι; τότε πες μου που αναφέρθηκα σε οποιαδήποτε κουλτούρα και, επίσης, που ακριβώς είναι λάθος όσα ανέφερα παραπάνω. άσε την κριτική -που ούτως ή άλλως δεν έκανα-, μήπως δεν ισχύουν οι παραπάνω αναλογίες ή μήπως δεν αναπαράγουν όλοι τα ίδια ονόματα/τίτλους με άλλη σειρά;
από αυτό βγαίνει κάποιο συμπέρασμα, αυτό ήθελα να θίξω.
σολο
ακόμα κι εγώ που πήγα να το παίξω ψαγμένος, νουβέλ βαγκ, οτι ο κινηματογράφος ψόφησε μετά την παρακμή του ευρωπαικού σινεμά μετά το 60 κλπ κλπ, έβαλα τις μισές που έγραψες.
δηλαδή τι περιμένεις, να πει κανείς οτι ειναι πχιο αγαπημένη του ταινία το γόνατο της κλαίρης απο το φήαρ εντ λόουθινγκ γιατί ετσι θα φανεί λιγότερο προσκολλημένος στο χολλυγουντ?
και μνιά που τόφερε η κουβέντα
θέρντ άι συνεχίζω να εχω αυτη την απορία: δηάδή ο ιβάν ο τρομερός είναι ταινία αγαπημένη σου, που τη βλέπεις και την ξαναβλέπεις? σε 80πόσα χρόνια κινηματογράφου ειλικρινά δε βρήκες πάνω απο 9 ταινίες που αγάπησες περισσότερο?
δικέ μου, και εγώ λατρεύω ταινίες από την Απολύτως Συμβατική Λίστα μου, δεν είναι εκεί το θέμα.
διάβασε το από πάνω ποστ μου και προσπάθησε να γράφεις σωστά ελληνικά γιατί δυσκολεύομαι.
μια χαρα ειναι τα ελληνικά μου
το ποστ ηταν συγχρονο με το δικο σου, και οκ, τελικα δεν είπες κατι εξυπνακιστικο, απλα έθιξες οτι έχουμε πολλοί τις ιδιες αγαπημένες ταινίες. οκ.
Και εσύ τι έκανες; =p
ισχυουν αλλα αυτο(προφανως εννοεις πως δεν τη ψαχνουμε) δεν αντικρούει το γεγονος πως δεν γαμανε αυτες οι ταινιες.επειδη ας πούμε ειναι 'ευρείας κατανάλωσης',συμφωνα με τις αναλογίες.Έχουμε καταληξει να λέμε πως ότι αρέσει σε λίγους και δεν είναι ευρέως γνωστό να είναι σχεδόν επιτυδευμένα γαμάτο επειδή ανήκει στoν underground κινηματογραφο και όχι στην αφρόκρεμα.οντοπικ:εσενα σε παραξενευσε το οτι 9/10 εχουν δει τις ιδιες ταινιες.το συμπερασμα τελικα αφορα ολους εμας που βλεπουμε αυτες τις ταινιες ή τις ταινιες αυτές καθαυτές?Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
εμάς που περιοριζόμαστε σε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος κινηματογράφου, το οποίο, εντελώς συμπτωματικά, είναι και μακράν το πιο προβέβλημένο. αυτό μπορεί να επεκταθεί και πέρα από τον κινηματογράφο.
δεν με παραξένευσε που όλοι είπαν πάνω-κάτω τα ίδια, ήταν αναμενόμενο. το ότι οι ταινίες αυτές γαμάνε είναι σχετικό, δεν υπάρχει κάποιος σταθερός δείκτης γαμοσύνης οπότε αν είχαμε πιο ευρεία κινηματογραφική παιδεία πιθανότατα δεν θα γαμούσαν τόσο. εκεί ήθελα να καταλήξω.
ναι αλλα τοτε θα γαμουσαν καποιες αλλες.δεν νομιζω οτι ενα εργο καπελωνει ποτε ενα αλλο.εκτος αμα ανηκουν σε καποια τριλογια ξερωγω.αυτο αναιρει και το τοπτεν το οποιο το βρισκω καπως ηλιθιο να υπαρχει.ιμο αυτα ομως.
Theika asteia, emetikh "ypo8esh".Quote:
Originally Posted by carheart